МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 10, чуй я, виж я ,наслади й се

• 28 472
  • 450
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Здравейте фенки на сериала!
И аз с нетърпение чакам всяка серия. Страхотна история, страхотни актьори, страхотна музика. Аз не мога да кажа дали харесвам повече Кенан или Джемил, но като че ли Джемил е по-интересен. А относно външния вид определено води Кенан.

# 91
  • Плевен
 Simple Smile

# 92
  • au bout du monde
Имам чувството,че каквото и да направи Кенан Ламия няма да му обърне вече внимание  Rolling Eyes Тя още от както го чу да казва,че я съжалява бяга от него и иска да се отдалечи.

Филмът толкова много ми харесваше в началото,а сега започна да ме дразни  ooooh!

# 93
Днес гледах и Макбулето ме издразни яко.Много обсебваща и досадна,ама и Ламия е тъпа,двама й предложиха брак,тя най_дъртият и непознатия си взе. ooooh!И все кърши пръсти и с вси4ко се съгласява,баси жената.И кажете по_нататък ще запо4не ли да гледа нормално,а не като гърмян заек,винаги когато ситуацията е напе4ена?
Аз казах ли ви,4е в реда на нещата е дъртият да си предяви там каквото ще иска?Нещо много сериозно взе да командори и говори в последните серии,въпреки уж фиктивният брак. Mr. Green
А той не изглежда много стар,за годините си добре се е запазил,а и о4и4ките му странно светят. Crazy
Джамил как можа да я направи тази глупост с тая невроти4ка?Ми тя още сега какъв питбул е,а после не ми се мисли как ще яха метлата. Shocked
Джавидан и тя си го полу4и,от толкова много подслушване,сигурно сега й замръзнаха ушите като 4у за бебето.
И тя е същата като Кенан,уж не иска да е с Намък,но и не дава на Нимет да й го отмъкне. Laughing

# 94
# 95
  • Варна
Филмът толкова много ми харесваше в началото,а сега започна да ме дразни  ooooh!
подписвам се под това
даже вече не го гледам, не знам защо така изгубих интерес
в началото наистина го чаках с нетърпение  Confused

# 96
  • София
Джемил ме кефи, направо се размазвам ,като го гледам, как му светят очичките и какви усмивчици пуска.Питбулето много нахална стана.Стана ми жал за Джавидан, ама така е като си затваря очите.

# 97
Той дядото командори,защото все пак пред очите на хората тя му е съпруга и неможе да я пуска да си развява байряка с Джемил,нали все пак това са турци и манталитета им е по-друг.Иначе така той ще се изложи(дядото).

# 98
Здравейте,дами!!!!

Първо да си кажа ,че много ми липсвахте,но имам изпити на 9-ти и 12-ти този месец и сядам да попрочитам малко Mr. Green
За анкетата - не смятам ,че Кенан прави нещо кой знае какво ,за да спечели Ламия,прекалено е обсебен от идеята,че Джамил му отмъщава и е  с Ламия ooooh! ooooh! ooooh!

Иначе да си кажа впечатлението от вчерашния епизод - направо се израдвах солидно на реакцията на Стомана Перник ,като разбра,че бебето на Ламия е и на Кенан,ченето и падна smile3532 smile3508

Това е за сега от мен,ако имам възможност ще се включа после пак,ако ли не утре пак ще ви изчитам Flutter

Лек ден Ви желая!!!!  bouquet

# 99
  • гр.София-Красна поляна
Здравейте,дами!!!!

Първо да си кажа ,че много ми липсвахте,но имам изпити на 9-ти и 12-ти този месец и сядам да попрочитам малко Mr. Green
За анкетата - не смятам ,че Кенан прави нещо кой знае какво ,за да спечели Ламия,прекалено е обсебен от идеята,че Джамил му отмъщава и е  с Ламия ooooh! ooooh! ooooh!

Иначе да си кажа впечатлението от вчерашния епизод - направо се израдвах солидно на реакцията на Стомана Перник ,като разбра,че бебето на Ламия е и на Кенан,ченето и падна smile3532 smile3508

Това е за сега от мен,ако имам възможност ще се включа после пак,ако ли не утре пак ще ви изчитам Flutter

Лек ден Ви желая!!!!  bouquet
Дам,сега Джавито ще издъни земята само и само Кенан да не разбере за бебето.

# 100
ОООоооо зизка ще те почерпя едно коктейлче,че предусештам днешната борба с отбора на Джемилките трябва да съберем сили

# 101
# 102
  • гр.София-Красна поляна
Тенкю МАРЕЕ,ще пийна за да имам сили. Wink
Отивам да изгладя и се връщам,ех защо си нямам една Маджиде сегаа.

# 103
и аз да се запиша, че вчера гласувах ама без коментар явно не става.
за втора опция
на мен онзи ден ми стана жал за Макбуле и баща и, но тя голяма психарка и параноичка ще излезе  ooooh!

# 104
  • Бургас
Макбулето е опасна тя,много сметка взе да държи на Ламия,всичко да знае и нервите я  гонят здраво.Пък ревнива ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт