МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 10, чуй я, виж я ,наслади й се

• 28 474
  • 450
  •   1
Отговори
# 105
Е Кенанки,като гледам анкетата мисля,че думите са излишни  Whistling

# 106
Не се отказвайте от филма момичета интересен е .За 1001 нощ ни трябваха кърпички за този няма да ви трябват ама се заредете с успокоителни.
На 50 серия съм и ми идва да скоча в компютара и да ги разфърлям всичките. #Crazy

# 107
  • Карлово
Кенан как лошо постъпи с Ламя  Cry защо я обиди така Sad , яд го е на себе си и за това се държи така с нея.

# 108

А Герадост а да видим предните  теми Кенан там е номер 1 а тук така се получава по стечение на обстоятелствата Peace Peace

# 109
  • гр.София-Красна поляна
Кенан как лошо постъпи с Ламя  Cry защо я обиди така Sad , яд го е на себе си и за това се държи така с нея.
Сама си е виновна, Crossing Armsщо мълчи като пуйка.Да вземе да му каже вече ,че ще взема да я ступам аз. bash

# 110
Кенан как лошо постъпи с Ламя  Cry защо я обиди така Sad , яд го е на себе си и за това се държи така с нея.
Сама си е виновна, Crossing Armsщо мълчи като пуйка.Да вземе да му каже вече ,че ще взема да я ступам аз. bash

и аз няма да и проста че си мълчи и наранява Кенанчо така с теб съм

# 111
Айде тоя "Плясък" няма ли да свърши

# 112
Ламия докато се нагласи да му каже за детето то принцесата ще вземе пак да забременее  Rolling Eyes

# 113
  • гр.София-Красна поляна

Маре,дай да й спретнеме един побой та дано й просветлее малко. Wink

# 114

А Герадост а да видим предните  теми Кенан там е номер 1 а тук така се получава по стечение на обстоятелствата Peace Peace
те тия обстоятелства са отначалото на филма ,бе Маре  ooooh!

# 115

А като гледаш старите анкети какво си мислиш? Laughing

# 116
Кенан как лошо постъпи с Ламя  Cry защо я обиди така Sad , яд го е на себе си и за това се държи така с нея.

Маре,дай да й спретнеме един побой та дано й просветлее малко. Wink
сакън,недейте бре
ще вземе да пометне и после и последната ви надеждичка да са заедно с Кенан ще се изпари

# 117

А като гледаш старите анкети какво си мислиш? Laughing
ами ,ако прочетеш ще разбереш
мисля си ,че там Бурак Хакъ води ,не Кенан и тази анкета го доказва  Peace

# 118
Аз мисля че е от както Джемил започна да се интересува от Ламия,а и пре това имаше пречки но някак си бяха но-маловажни

# 119
Тая овца изобщо не заслужава да е с Кенан Naughty Лика-прилика са си с онази грешка на природата Джемил: и двамата лъжат,мажат и си вярват Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт