МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 10, чуй я, виж я ,наслади й се

• 27 970
  • 450
  •   1
Отговори
# 240
Ще му народи ама ако стане,то като беше готово тя така яко изглупя,па сега едвали така бързо ще се получи.

като на филм, всичко ще стане без проблеми Rolling Eyes

# 241
  • Burgas
Buba е права-тя тепърва навлиза в живота и се сблъсква с любовта,за пръв път спи с мъж и за пръв път има приятелка,затова понякога постъпва глупаво.

# 242
  • Burgas
Ще му народи ама ако стане,то като беше готово тя така яко изглупя,па сега едвали така бързо ще се получи.

Надявам се да не стане и да видим тогава Стоманената принцеса колко е стоманена,почнах изобщо да не я харесвам тази жена.

# 243
  • гр.София-Красна поляна

Надявам се да не стане и да видим тогава Стоманената принцеса колко е стоманена,почнах изобщо да не я харесвам тази жена.
ББнякъде назад в темите бях чела,че Стоманата ще забременее ама ще пометне в 17 г.с.Само да не се бъркам с първата й бременност.

# 244
ББ така е абортира в катастрофа

# 245
  • гр.София-Красна поляна
Ааа значи не бъркам. Peace
Хе хее МАРЕЕ,сменила си снимката.

# 246
да но си умирам по твоята върха е любимия ми поглед аз намерих още и ще си ги менкам

# 247
Моля ви, знае ли някой ,как свършва този филм, защото ако е това финала което видях в youtube  спирам да го гледам, защото няма да го преживея@!!! Cry Cry Cry Cry Cry Cry

# 248
da, това е края.
Все повече се убеждавам, че това е нормалната развръзка. По-скоро е интересно как се стига дотам

# 249
da, това е края.
Все повече се убеждавам, че това е нормалната развръзка. По-скоро е интересно как се стига дотам
и аз знам края, но се чудя как ще стане всичко, затова си ми  е интересно Peace

# 250
Момичета, днеска изтървах серията-някой ще ми каже ли коя е подред  и къде мога да я гледам.
Благодаря ви.

# 251
беше 27, в замунда май вече е качена Peace

# 252
da, това е края.

Това не е човешко Cry Cry Cry

# 253
Цитат
И си мисля,Ламия наистина ли ще напусне Кемал и Макбуле?
По добре да се изнася от там по-бързо че нещо Макбулето взе да ме плаши да не вземе да и направи нещо от ревност

# 254

Шест страници с негови снимки, който иска да разглежда - снимката е линк.

Общи условия

Активация на акаунт