Слънце грее, дъжд вали, хлапето е готово за бели!

• 22 043
  • 298
  •   1
Отговори
# 120
  • София,
Привет, включвам се за малко само да ВИ видя, че е време Вероника да вечеря.
Алекси радвам се и аз че си имате ТАТИ в къщи, весело да си изкарате докато е тук Flutter
МИдичка  Hug , а само да споделя и аз  newsm78 странното е, че аз също имам голямо доверие на др. Топов и много го уважавам, ние също сме ходили два пъти при него и ни каза абсолютно същото като на вас и то и двата пъти. ДАже последния път такъв преглед ни направи, че направо онемях, само светна на Вероника с едно фенерче в едното око и това беше - изписа едни капки и каза да ги капя по пет дни като се появят симптомите и нищо Crossing Arms. newsm78
КАкто и да е - важното че МИми е добре, успех и на вас с ГАЩИТЕ, ние обаче още не сме почвали, днес ми се видя много студено и цял ден вали и пак отложих процедурата, а и бяхме на село ooooh!
ГЕри май трябва да го изкарваш повече на вън, в смисъл повече време да стои, ще се отпусне, не се тревожи.

# 121
  • София
Гери, и аз мисля че просто наавън се чувства все още по-несигурен. Семирамида ти е дала съвет да седи повече навън да свикне. Не се притеснявай, всичко е наред  Hug

Алекси, много  се радвам че ще бъдете заедно с таткото на рождения ден. Хубаво да си изкарате и да не забравиш да почерпиш  Wink

Мидичке, как върви с гащите?
Аз да се похваля, с Лора имаме доста голям успех. От следобяда както е станала нямаме нито един напишкан памперс и гащи. Общо взето откакто и махнах памперса само 1 път се напишка в гащите. В памперса пишка само докато спи и вчера когато бяхме навън. Дани обаче хич не му пука и си пишка когато и където му падне  Laughing Единственото което ме притеснява е че плаче като пишка. Като каже че има пиш, слагам я на тоалетната и докато не се изпишка реве. Отначало си мислех, че я боли докато пишка и се притесних, но сега вечерта установих, че явно е започнала да стиска ия е страх да не се намокри като пусне. Сутринта така се изпишка преди да излезем в памперса и се разрева и седа с разкрачени крака и чака да се намокри  Joy Мисля че още малко й трябва и ще свикне, но не знам с Дани какво ще правя. Тези момчета много инатливи били  Wink

# 122
Мерси за помощ.
Семирамида ще ходим на Созопол.Нашият кум е от там и ходим всяка година там.Чесно малко се притеснявам за тази година как ще се оправя с Ради все пак е малак,страх ме е да не го изгоря нещо,да не се разболее или не знам още какво просто се притеснявам малко дали ще се оправя.

# 123
  • София
При нас май всичко е нормално. С изкл. на моя милост.
Изнервила съм се до пръсване, най-малкото нещо ме дразни. Джони ще излиза с децата, аз обличам Алекс.
Дияна обикаля. мрънка, нямало да излиза, навън било "студ". Разправят се с мъж ми. Той подритва някаква надуваема топка, звука ми се забива в главата... Взе, че тропна Дияна по главата с топката и тя наду гайдата, все едно е паднала на глава от метър разстояние.
Млъкна. заиграха се с баща си, със същата топка, и гадния звук на пляскане по надуваема топка. помолих ги веднъж да престанат, помолих 2ри, на 3тия оставих дрехите на Алекс до него, и излязох от стаята. Оставих Алекс по памперс, на средата на стаята, да се чуди милото какво става Simple Smile А на двамата играещи с топката за малко да им кажа, че са малоумни идиоти.
Главата ми я няма. Имам чувството, че някоя е взел малко чукче и чука чакълчета в празната ми тиква. Хич и не смея да си меря кръвното, че сигурно и там ще ударя тавана.

Може би имам нужда от почивка. Но как ли да го направя. Или пък някоя баба... искам баба, може и назаем Simple Smile

# 124
  • Русе
Да почерпя за третатамесечинка на Гого:

# 125
  • София
Ели, да е жив и здрав малкият ти мъж. Честита месечинка Simple Smile

# 126
AnMary, може би едно излизане и разпивка с приятелки ще ти помогне да живнеш, да се отърсиш от ежедневието  Rolling Eyes Поне на мен това много ми помага  Mr. Green

eli_dechkin, да е жив и здрав Гого  Hug

# 127
Ели, да е жив и здрав малкият ти мъж. Честита месечинка Simple Smile
И от нас Hug
Ние днес бяхме на мерки и теглилки. За 3 месеца е пораснала с цели 5 см и със само 300 гр. И сега сме 9200 и 81 см. Висока и слаба. КАто майка си hahaha
Иначе нищо ново около нас.
Само проблеми напоследък. Tired

# 128
eli_dechkin, да е жив и здрав Гого.  smile3525

# 129
  • София
eli_dechkin, честита месечинка, да е жив и здрав Гого   bouquet

Мидичке, страхотни са ви мерките. А какво стана с работата? Отказа ли се за сега?

# 130
eli_dechkin, да е жив и здрав Гого.  smile3525

Hug
честита месечинка Hug
Таня, а вие с Ели,как сте?

# 131
Само проблеми напоследък. Tired

Защо така, Midi4ka*  Rolling Eyes Надявам се всички около теб са живи и здрави, а другото е както се казва "бял кахър"  Wink

Aleksi_Koko, радвате ли се на татито  Mr. Green Представям си Коки колко е щастлив... Почивните дни ние с Жорко бяхме извън града и вчера като се върнахме Жорко толкова се зарадва като видя баща си, не го бях виждала толкова любвеобилен  Mr. Green , от вълнение заспа по среднощ, чак когато и той заспа... А не се бяха виждали само два дни  Rolling Eyes

# 132
Хелче-отказах се от работата. Май негативите надделяха над хубавите неща.
Ивана-баща ми има проблеми със здравето. И вече 3-4 дни незнам къде ходя. И днес си загубихме цялата сутрин да се разправяме с тъпите лекари и направленията ,които отказват да дават. НАдявам се да не е нищо сериозно. Че наистина вече на батерии карам. Нервите са ми на изчерпване.
Хелче,Дани-благодаря ви за съдействието сутринта Heart Eyes.

# 133
Midi4ka*, съжалявам за баща ти. Дано се оправи скоро и да забравите за тези премеждия  Hug А ти се дръж, бъди силна, защото в крайна сметка Мимето има нужда от теб, нали...

# 134
  • София,
МИдичка и аз много съжалявам дано всичко е наред и нямате проблеми, Hug наистина както ти е казала Ивана здравето преди всичко е най важно. Praynig Стискам палци баща ти да се оправи и ти да се успокоиш,  Peaceнаистина това нервната система е една късичка верига, с която човек трябва много да внимава. ЦЕлувки на Мимето и се радвам, че сме ти били от полза.  Blush Кога ще идвате на София с МИми, кажи кога ти е деня дето си записала за Куфарджиева да взема да се домъкна и аз с Вероника, та поне да се видим. Thinking
Надявам се, че сте преди 14 август, че тя тогава докторката излиза в отпуск до 07 септември. Аз ще я водя моята сега като се приберем непременно.  Peace
Ние най - после днес успяхме да запазим за морето. ЩЕ ходим на Обзор с нашите кумове и още едно семейство, но на квартира.  Hug РЕшихме тази година да я караме по скромно, Tired то няма и друг начин де.  Naughty ВАжното е да отидем на море все пак, то нали всичко се прави заради децата. НО да видим newsm78, на мен ми се струва, че тая година ще водим само Вероника на море.  newsm78
Ицо е ужасен особено последните дни, момичета вярвайте ми както казват хората малки деца малки ядове, големи деца обратното.  ConfusedНИкога не съм вярвала че ще ми се случи такова нещо с него, вече незнам какво да правя, днес толкова ме ядоса, че се наложи да го ударя - сега ми е криво и ми се реве чак ама нямаше начин. Проблема е че го мързи, неиска да чете и това, имат да прочетат няколко книжки от училище за лятото, но той дали и една ще успее да прочете. Sick  ВЕче незнам как да го накарам да чете, вярвайте ми опитах всичко, то не бяха обещания, то не бяха караници, наказвах го, заплашвах го, лишавах го от някои неща и неще и това,  #Cussing out почва да реве като магаре. #Crazy Днес го накарах и да попише малко като му диктувам, че ще забрави и ръкописните букви.  ooooh! Направо вече незнам, Ан - МАри как е при вас, сподели моляте някоя хитринка, че вече незнам, нищо не го плаши. Shocked
ВЕроника пък от следобяда я оставих по гащи, дотук вече е сменена четири пъти Sick, пишне малко само колкото да се намокри и явно се плаши и спира, на гърнето стои, но не пишка, после обуем и гащи и след малко пак пишне и така,  newsm78. КАто напишка още един чифт и спирам за днес, утре останалите пет чифта, а днешните ще ги изпера довечера да съхнат за утре Joy Уф ето вече се напишка #Cussing out
ТА и моите нерви днес особено едвам ми издържат, имам чувството че аха ей сега ще се откъсне кончето, баба и дядо и те се ядосват и те не могат да познаят любимото си внуче, толкова беше ученолюбив и прилежен преди да тръгне на училище Sick

Ели да ти е живо и здраво порасналото момченце!   bouquet

Последна редакция: пн, 13 юли 2009, 19:29 от Семирамида

Общи условия

Активация на акаунт