Слънце грее, дъжд вали, хлапето е готово за бели!

• 22 042
  • 298
  •   1
Отговори
# 105
КАто изгладя една купчина дрехи ще пиша пак Sick

Най-досадната домакинско задължение  smile3506

Тази работа с махането на памперса доста трудна ще се окаже. И при нас има доста попадения, но само, когато е по голо дупе вкъщи. Сам си отива и си пишка на гърнето, после си ръкопляска, казва си браво и идва да иска награда  Whistling Но има ли обути гащи, пишка в тях и хич не му дреме  Rolling Eyes Снощи като бяхме на разходка за пръв път успях да го изпишкам навън...Но сме изключително далече от крайния резултат  smile3516

tanita, да се върнеш от болницата с добри новини  Hug

# 106
  • София
Ели, чудесно е, че Ели вече не е в интензивното отделение. Дано ти позволят да я видиш. Няма нищо по-хубаво от мама.
Да ни зарадваш с хубави новини  Hug

Мен ме наляга една депресия... дали пък не копая сатурнова дупка. Дано като стигна дъното не реша да продължа да копая.

# 107
  • София,
Ау изгладих, ама на бабата ютията ми скъса нервичките #Cussing out, а като си помисля че аз и я купих ooooh!, явно този път съм се излъгала, уж е същата като моята, но предишната де, а пък аз сега си купих една нова Mr. Green, която сама глади  Wink, както и да е като се развали ще и купя хубава ютия.
Ан - МАри какви са тия дупки, я се дръж Naughty, гледай от високо на всичко Whistling и да не ти пука.
Аз само да ВИ кажа, че Танита влиза също отново в болницата и ще си стои при Ели, щом са я извадили от интензивното, само там не пускат родители, но сега ще е в друго отделение, предполагам пулмологията на Педиатрията в Пловдив и там ще са двете заедно, стискаме им палци и много ще се молим за тях Praynig Praynig
hellche аз сдадох фронта, днес сутринта понеже беше доста хладно, защото цяла нощ валя дъжд и ме хвана страх и я облякох, сложих си и памперс и излязохме, но после напече и отидохме пак на басейна Crossing Arms, да обаче аз се върнах за банските и хавлията на Ицко, а на ВЕроника нищо не и взех, а тя милата искаше да "НАНИ" на един шезлонг там - съблякох я по боди, но не посмях да махна пампата, че нямахме резервни дрехи, та общо взето нищо не правим в момента по въпроса. СЕга като стане и вечеее, няма начин, гащите са сухи и изгладени, а сега ще ида да купя и още, та яка и душица на ВЕрониката Joy Joy Joy
Айде до после пак, че сега ще подреждам тук едни шкафове и ще изхвърлям купища дрехи - които съм архивирала от СОфия тук, но никой не ги носи и само ми пълнят шкафовете, та ще правя чистка. Peace 
П.П. МИдичка са на СОфия вярно на лекар, чакаме резултати.  Thinking
ГЕри хубав аватар Hug
А на Ели щях да и кажа, да не се тревожи, гимнастика, гледа коригираната възраст, а не тази на която са в момента и  newsm78 така всяко дете е различно - моите НЕ пълзяха, чак след като проходиха, научиха какво е това, и като ЛОра, Вероника първо седна и после се научи да се обръща, само дето главата си я държеше доста добре на три месеца и то не коригирани, но нищо, то си е до дете. Hug Айде изчезвам Joy
Хи, хи - записах ВЕроника от понеделник на ДЕТСКА КУХНЯ - от тукашната ясла - дават ПЕТ яденета за целия ден и то по около 300 гр. представяте ли си, то и за Ицо ще има. Joy

# 108
мидичка,да ни зарадваш Hug
Днес, и на мен ми е много тъпо.Жорко много ме ядосва  ,не застава на едно място ,и секунда.
Аз го сложа в гърнето ,то става ,взима го и на главата. ooooh!Не иска да се научи бе Tired

# 109
  • София,
ГЕри споко ще се научи, няма страшно, а този аватар е още по хубав Flutter

# 110
ГЕри споко ще се научи, няма страшно, а този аватар е още по хубав Flutter
благодаря   HugЯ виж го Жоро ,с ква голяма коса е.И какъв е станал ,чернушко Mr. Green
мидичка,как мина прегледа?

Последна редакция: пт, 10 юли 2009, 20:40 от *GERI

# 111
Здравейте. Hug
 Аз не съм писала от онзи ден май newsm78,но ми се струпаха много неща изведнъж Sad.
Иначе прегледа мина много добре Hug. Според психоложката МАрия е едно напълно здраво момиченце за коригираната си възраст Praynig.
Успокоих се и аз малко ,че съвсем взех да откачам вече Crazy.
Ан МАри-дупката я копаем заедно Sad Embarassed. Толкова неприятности ми се стовариха на главата,а и притесненията за МИмето-вече съм за лудница май Tired.
Крайно време е да се взема в ръце ,че съсипвам не само себе си ,но и хората ,които обичам.
И аз купих гърне иначе. Утре ще събираме килимите и се почваме пък да видим до къде ще я докараме Mr. Green.
Гери-за очния преглед: И според мен е нужно второ мнение Peace. Когато ходихме при Топов той ни каза ,че Мимето със сигурност няма ретинопатия. Но дали ще има далекогледство или късогледство може да каже чак,когато детето стане на около 3 год. Тогава ще бъде достатъчно голяма ,за да може да каже какви картинки вижда на таблото. До тогава няма начин да се определи . Освен ,ако не говорим за много голям проблем с виждането ,естествено. Което за вас не важи Hug. Аз съм по-склонна да се доверя на неговото мнение и преценка. Така ,че идете си във Варна. Зарежете го този лекар #Cussing out. Между другото-много е сладък аватара ти. Heart Eyes
Утре повече,че съм много уморена Tired. Отивам да лягам.
П.С. ТАнче-стискам палци Praynig. Да нацелуваш Ели от нас Heart Eyes.

# 112
Жорко има правена криотерапия ,понеже беше с ретинопатия.Д-р Николова каза ,че от криото ще има последици.Т,е че ще остане миопия.На далеч ,не вижда добре.това го потвърдиха ,двама специалиста.Със сигурност ,ще носим очила де newsm08
За мен е по-важно ,че детето ще вижда .
Жорко е силен, ще се справи и с това.
мидичка  Hugрадвам се за мими HugСега вече и ти ,по спокойно Simple Smile

# 113

Добро утро Hug
момичета знаете ,че Жоро върви вече ,но не е стабилен.У дома върви, обикаля стаите и се смее, от радост.
На вън излезнем ли и, една крачка не прави . newsm78Защо така?Все още позалитва понякога,  и с вдигнати ръце върви .Не може да пази ,равновесие?
Невроложката все вика "чакай бе ,ти какво искаш"?Нали върви"?
Когато тръгва да върви, нарочно гледа нагоре и се лигондри , така и пада.
Какво да правя, скенер?

# 114
  • София
Скенер ли? От к'в зор? Simple Smile
Нали ходи. А навън може да го е страх, да се притеснява.
Ходи с ръце нагоре, защото пази равновесие. Посоките на ръцете при прохождащите три: нагоре, настрани или напред. Ходещите с ръце напред бързат, и ръцете им са буфер (като паднат).
Дияна ходеше с ръце настрани.

А това, че гледа нагоре... Сама си си отговорила, или се лиготи, или е любознателен, оглежда света. Но по-скоро първото.

# 115
  Но дали ще има далекогледство или късогледство може да каже чак,когато детето стане на около 3 год. Тогава ще бъде достатъчно голяма ,за да може да каже какви картинки вижда на таблото. До тогава няма начин да се определи . Освен ,ако не говорим за много голям проблем с виждането ,естествено.
Това изобщо не е вярно,чак се чудя дали наистина Топов го е казал Shocked
А че Мимето няма очен проблем,това е повече от ясно Peace

За Жорко на Гери няма да говоря,с Гери си контактуваме инкогнито Mr. Green

# 116
Привет и от нас с Коки. Да се похвалим, нашият татко си е удома newsm44, пристигна тази сутрин, ще си бъде тук на рождения ден на Коки. Малкия го посрещна с усмивка, а в същият момент ме гушкаше леко засрамен, но това беше само за 5 минути. Сега са все гушнати, даже спят в момента заедно.

Мидичке радвам се, че с Мимето всичко е наред. Hug

Гери и аз мисля, че не е нужен скенер. Всичко е наред не се притеснявай.

Танита бързо оздравяване на малката Ели. Hug

# 117
 Но дали ще има далекогледство или късогледство може да каже чак,когато детето стане на около 3 год. Тогава ще бъде достатъчно голяма ,за да може да каже какви картинки вижда на таблото. До тогава няма начин да се определи . Освен ,ако не говорим за много голям проблем с виждането ,естествено.
Това изобщо не е вярно,чак се чудя дали наистина Топов го е казал Shocked
А че Мимето няма очен проблем,това е повече от ясно Peace

За Жорко на Гери няма да говоря,с Гери си контактуваме инкогнито Mr. Green

На нас ни го каза даже два пъти Thinking. Бяхме при него на 3 месеца и ни каза ,че няма ретинопатия,т.е. вижда. Но дали евентуално ще носи очила може да каже ,когато станем на 3 год.Т.е. достатъчно голяма да казва какви картинки вижда на таблото. Но понеже,както всички вече знаете Crazy,аз съм си голямо притеснение за Мимето Embarassed я водихме пак на около 8 месеца. Тогава пак ни каза същото. Може би е имал предвид конкретно нашия случай newsm78 ,а аз съм приела ,че важи за всички Peace.
Иначе,както знаеш, много уважавам мнението ти  bouquet.
П.С. За пореден път се оказа права Hug. Ти си знаеш за кое. Благодаря Heart Eyes
П.С. 2-Алекси -много се радвам за вас. Да си направите незабравим празник и да изкарате страхотно  bouquet
И да не забравиш да почерпиш с торта Mr. Green Hug

# 118
Aleksi_koko,радвам се ,че таткото си е у дома.
Viki_76,как сте с Виктор?

# 119
  • Варна
Добре сме. Вики започна много да бърбори на китайски. Дано се отприщи трайно. Яслата засега му се отразява много добре.
Вчера вечерта започна обаче да се чеше много - по главата, по ръцете и краката и се шашнах леко. Доста нови храни за 1 ден му се събраха. Може да е алергийка, може да е от претопляне. Помислих и за шарка, но едва ли е такова.
Гери, мисля, че просто Жорко не се чувства стабилен навън. Ще го преодолее!
Алекси, много се радвам, че сте "пълен комплект"! Така празникът ще е по-сладък.

Общи условия

Активация на акаунт