Слънце грее, дъжд вали, хлапето е готово за бели!

• 22 036
  • 298
  •   1
Отговори
# 90
  • София
И Алекс и Дияна са много бели. За Дияна миналата година използвах Нивеа 25ти ф-р, но не беше достатъчен. А и как да мажа като не излизаше от водата. Тази година ще се запася с нещо с по-висок ф-р.

Дани, къде ги води на басейн? То и ДианаБат и Спартак са ви близо.
При нас има 2 басейна, но не съм ги водила все още.
Мислех да ти пиша на скайпа, да водим децата в Зоо-то, събота или неделя.

# 91
  • София,
Ан - Мари идеята за ЗООТО е супер, но като се приберем в СОфия, ние сме още в Брацигово и тук ги водих на басейн.
Ицо го мажа с ДЕЛИЧе, 30Ф, водоустойчиво е и е страхотно, мажа го и той се цамбурка във водата - не се отмива лесно и няма проблеми, а той е много бял, виж ВЕроника е по тъмна и като че ли по няма да изгори. Днес я снимах с новото колело, после ще се опитам да сваля и да пусна снимките, ако стане де, ако не изчезне нета пак, че преди малко изчезна за момент, но то и гърми и трещи и малко преваля. Tired
Hellche виждам те Flutter, пиши как сте, какво стана с пампите, Вероника вчера се напикала в гащите и понеже баба и не намерила други пак и сложила пампа, аз ги бях изпрала всички, но сега ги наваля дъжда пак и като изсъхнат пак ще пробваме Crossing Arms

# 92
  • София
Вярно, изключих. Голямо съм ренде Simple Smile

# 93
  • София
Здравейте,
пиша ви от Сандански. Днес таткото имаше работа в Гърция и снощи вика "айде идвате, ще ви оставя в Сандански" Сутринта станахме в 8... няма да ви казвам каво скоростно оправяне на  багажа направих. В 9:30 бяхме тръгнали. Сътветно не се разминахме без да забравим нещо, забравихме памперсите. Добре че нося 2 резервни в чантата та ги сложих сега да спят с тях, а после ще купим. Иначе сега като заспят ще вдигна и тук килима. Още не сме махнали пампресите, защото вчера прах гащите и сега даже трябва да ги ппросна да доизсъхнат.
Откакво сме дошли тук много ме ядосват. Преди един час казаха че искат да си легнат и все още не са заспали. Те спаха 1 час в колата и сигурно за това, ама много се лигавят. Тук е страшна жега, като пристигнахме в 12 беше 30 градуса, а мъжо се обади преди малко от Гърция и каза че там е 36  sweating

Ами аз докато напиша и ДАни и АнМари ме изпреварили. Нали уж бяхме легнали, станаха и решиха че са глладни, та си доизяждахме обяда. Сега просят бисквити.

# 94
  • София,
Е hellche много хубаво, че сте на САндански, колко дни ще изкарате там.  ДАни оздравя ли вече, надявам се, че всичко е наред Hug Аз малко те потормозих по скайпа, ама  Blush сори, пиши когато имаш време Hug
Вярно, изключих. Голямо съм ренде Simple Smile
НЕ бе не си, не се тревожи, ти пък Naughty

# 95
  • София
В неделя ще се прибираме. Обаче дребните ми скъсаха нервите. Още не са заспали, до сега ме разиграваха че им се пишкало, та носи единия, после другия, посля пак първия...луднах... накрая ги затворих в стаята, реваха 5 минути и сега се кротнаха. Мен така ме цепи главата, сутринтта нямах време да пия кафе и още не съм пила. Тук има само нескафе, обаче без мляко не мога да пия  ooooh! сега чакам таткото да дойде да си го изкарам на него  Mr. Green и без това той е виновен че ни юрна така.
Оплаках се, обаче се успокоих, направо така ме бяха ядосали, че ми идваше да им дам по един шамар.

Мидичке, кажи какво решихте вчера?  Hug

# 96
  • София,
Е не се ядосвай де, то не че аз не крещях тук сутринта като луда. Ицо си облекъл банските и стои и като кикимора чака аз да приготвя всичкия багаж Sick, накрая замалко да се размина с басейна.
Уф отивам да прибирам прането пак, от един час си играя тук с един сушилник -  Sickсамо го прибирам и изкарвам на терасата, ако още веднъж ги понароси тези дрехи и май ще е подобре да ги пусна още веднъж да се изперат, а аз ги чакам уж да изсъхнат та да ги изгладя Crossing Arms

# 97
Tanita,как е Ели?Всичко ще се нареди, малката ще се оправи.Сигурна съм ,че ти е много трудно .
мидичка ,къде е?
AnMary, Hug

# 98
  • Русе
Здравейте, момичета!
При нас е едно и също и затова не се включвам, но сега искам да попитам нещо. Гого в понеделник става на 3 месеца, реални, или два коригирани. Кога да очаквам завъртане по корем и да започне да си държи главата изправена. Сега я задържа за по няколко секунди. Не помня с големият ми син как беше но то и няма значение.
Танита, стискам палци за мъничката Ели  Praynig

# 99
  • София
Ели зависи от самото бебе. Мъжете понякога са малко по-мързеливи.
Алекс започна да се върти към 5-6м. Седна на 8м (все още много нестабилно). Изправи се към 10тия.
Главата обаче държеше. На 2,6м е държал главата си по 1мин може би.

# 100
Момичета,  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet
преминавам само набързо, преди малко ми се обадиха по телефона, че Ели я извеждат от Интензивното и отивам при нея след малко.
Ани, Ели е на 1г. и 4 м. /почти и 5 м./
Дани, точно в тази болница сме, мизерия е , но съм съгласна на всичко, само да помогнат на Ели.
Прегръщам ви всички.  Hug

# 101
  • Burgas
Танита,щом я изкарват от интензивното значи вече по добре,дано да ти разрешат да останеш със нея и да се оправя по бързо,мисля че когато мама е със нея ще се възтанови по бързо.

# 102
  • София,
Танита все пак се радвам много щом я извеждат от интензивния сектор значе вече е добре, като ВИ изпишат ще разказваш. Там наистина е пълна мизерия, но важното е поне детето да се оправи. МИналата година и ние лежахме там първия път. А защо не влязохте в ПАзарджик в Здраве, чувала съм много добри отзиви за там. Абе както и за е няма значение, важното сега е Ели да се оправи и да си я приберете. Пази я много, искай стая ВИП, което е силно казано де, но все пак ще си сама там с нея и не я събирай с други деца  - изобщо, защото тя така сега организма и е супер клехък, имунитет няма никакъв и новите деца все още заразни я разболяват отново, дори само въздуха като диша в стаята. МИналата година така като лежахме ние имаше една майка - които по същия начин тъкмо ги изписваха и детето се влоши, и те влязоха в интензивно, а майката спеше три дни в колата под прозорците на интензивното, после се оправиха уж, но нас ни изписаха а те останаха още, незнам кога са ги изписали, но там е БЪКАНО с вируси и децата се заразяват едно от друго, незнам защо е така. А и методите на лечение и всичко останало е пълна отживелица, но по добре да не коментираме. ХАйде успех и много късмет! Пиши когато имаш възможност! Hug

КАто изгладя една купчина дрехи ще пиша пак Sick

# 103
  • София
Танита, много се радвам че ще отидеш при Ели, значи е по-добре. Щом сте заедно ще се оправи още по-бързо.  Hug

Аз да ви кажа че скоро ще полудея с тия двамата. От както са станали само мрънкат за нещо  ooooh! исках да излезем по-рано преди да е станало жега, но едва в 10:20 успяхме да се оправим. Сутринта ги оставих по гащи и иммаме по 1 напикан чифт, един наакан и 0 изпишквания в тоалетната Sad Много беше смешно Дани пръв се напишка и пристига и ми вика "Мамо, мо" мокро му било  Laughing След това тамън се бях наканила да влезна да се изкъпя и той вика "Ако" Аз веднага извиках "Чакай", но беше къснно, гащите бяха в процес на пълнене. След това Лора я питам имаш ли пиш, тя "не" и след 1 минута се напишка. Настана един рев, но явно не се беше изпишкала съвсем, защото бяха само мокри гащите, локвиюка нямаше. Слагах я на тоалетната, но не  Sad Да видим дали ще имам успех с  тактиката, за сега не се отчайвам, все пак е първи ден. Мисля обаче че сега му е времето защото е топло. ако не стане, здраве да е, поне ще спестим малко пари от памперси  Joy

Мидичке, къде се? Да не тръгна на работа?
А сега се сетих, тя каза че днес ще ходят към София за преглед. Пиши ни като се приберете.

Ели, това с обръщането е много относително, всяко бебе е различно. По принцип трябва да гледаш коригираната възраст. Можеш да правиш упражнения за стимулиране, катто я объщаш ти, хващайки я за крачето. Попитай педиатъра д ати покаже упражненията, но аз мисля че й е рано. Лора започна да се обръща на 9-10 месеца, така и не искаше. Чак когато започна да сяда и то сама, видя че може и да се обръща. Искам само да кажа, че ако бебето не може да прави някакво движение нормално за неговата възраст, това не означава че има проблем. Нас много ни тормозеше педиатърката за това обръщане, но когато я видя как хубвао седи, каза че щом седи няма проблем, просто явно няма желание да го прави. Същото е и с пълзенето, някой пълзят, други не. Помоли педиатърката да ти покаже упражнения за неговата възраст, просто да стимулирате, без да се притесняваш  Hug

Докато си изпиша фермана и Семирамида ме изпревари  Joy

# 104
  • Burgas
Когато Моника беше на 7месеца ни приеха в болница с плевмония и много висока температура,след 3дни се заразихме с ентероколит,почти всички деца бяха така,след още 3 дни ларингит и когато излекуваха почти тези болести изкаха да ни държат още 2-3 дни,аз се разписах и излязохме защото същия ден приемаха в стаята още 2 болни деца и мен ме достраша,че ще лепнем още нещо,дано на никой да не му се налага да влиза в болница пълен кошмар.

Общи условия

Активация на акаунт