ФЕВРУАРЧЕ КРОТКО СЕ ИЗЛЕЖАВА В КОРЕМЧЕТО НА МАМА!!! (4)

• 15 880
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
Момичета искам да ви попитам дали някоя от вас е била с висок пролактин преди да забременее,защото аз до сега пиех бромокриптин и в София лекарите ми бяха казали че ще го пия до 4месец,а доки ми каза да го спирам,че няма смисъл Thinking
и не зная кое е по-добре

Аз от години съм с висок пролактин-даже се чудиха как съм забременяла.След раждането октомври ми правиха изследвания и пролактина вече беше скочил много.Ходих на ядрено-магнитен резонанс,защото имах аденом на хипофизата,но слава богу беше изчезнал.От март тази година пих Достинекс,че е най-хубаво за висок пролактин,но го спрях още преди да видя положителния тест.Нямам намерение да го замествам с бромокриптин или парлодел през бременността.

Аз не съм се записала все още на ЖК, не съм правила и изследвания. Пуснах само за токсоплазмоза, по мое желание. Утре резултата трябва да е готов  Rolling Eyes.  
Мисля да се запиша в МД Варна, там имам 3 варианта - ЖК по здравна каса 300лв, включено 4Д +запис и БХМ -530лв, интензивна - 580лв, пак с 4Д, запис и БХС. Не съм взела решение още кое да избера.

Аз в петък съм при Капка Атанасова за трети път и там ще се запиша на интензивна ЖК.
Била съм в Окръжна,била съм и в Аг,сега ще пробвам в Майчин дом.

Честито на Радост за близнетата.
Миналата година бях бременна с близнаци до 9 г.с-след това едничкото изчезна(синдром на изчезващия близнак).

Нямам търпение да дойде петък,да видя дали всичко с ембриончето ми е наред.

# 181
  • До Балкана
Харем стил, пожелавам ти да е така! Hug

# 182
  • София
Здравейте момичета,

Ама колко много сте изписали! Браво на вас! Hug
Честито на всички новодошли мами!   bouquet
Радост, честито и на теб за двете сърчица!!  Heart Eyes Пожелавам на всички безпроблемно бременеене!   Hug
Аз се записах на ЖК в Шейново. И първото ми ходене там ще е на 01.08. Надявам се всичко да бъде наред. Praynig Peace
Иначе да ви призная честно, понамаляха гаденето и повръщането. Е, не съвсем, но доста. Сега само от време на време не мога да издържа и бягам към тоалетната.  Sick Лошо ми става около обяд и следобяд. Миризмите обаче продължават да ме съсипват..  Sick
Не зная как сте вие, но при нас в  luvbed аспект е абсолютна суша  Embarassed Нямам никакво, ама никакво желание за секс... Много странно, защото по принцип сме много активни   loveuuu
Искам да ви попитам нещо - как стои въпросът с боядисването на косата по време на бременността??  newsm78

Хайде много усмивки от мен и до скоро,   bouquet

# 183
Elidam аз след малко мисля да се боядисвам-казаха,че единствено да не ме хване боята,друго нямало какво да стане.
Пък нали трябва  да сме хубави мами 4470
А колкото до секса  от как видях двете чертички хич го няма,а и лекаря така препоръча-не знам до кога,но засега мисля да не рискуваме,то не че имам желание де...
Харем стил благодаря за отговора,но май да го продължа още малко и без това го пия само по половинка.

# 184
Боби, ще бутаме заедно количките smile3508 И ние сме отскоро тук и аз не познавам почти никого. Съвсем близо сме си Wink Аз съм на ул. Мур

За боядисването - досега никога не съм се боядисвала, но преди да забременея се подстригах с идеята след месец да се направя на кичури.....още не съм, но съвсем скоро мисля да поправя това  Laughing

Харем, стискаме палци за петък, веднага след прегледа на отчет  Hug

# 185
Момичета искам да ви попитам дали някоя от вас е била с висок пролактин преди да забременее,защото аз до сега пиех бромокриптин и в София лекарите ми бяха казали че ще го пия до 4месец,а доки ми каза да го спирам,че няма смисъл Thinking
и не зная кое е по-добре

Здравей,аз пих Бромокриптина до 4,та да не беше и до 5-я месец.И на мен тук в Бс ми казаха да го спирам когато разбрах,че съм бременна,но аз не посмях,защото вярвах на моя лекар в Пловдив.Все пак 6 години се борихме да забременея и сме минали през какво ли не,за да рискувам излишно.В каква доза го пиеш?

# 186
Naiema аз го пия по половинка вечер-не ми е висока дозата,за това си мисля че е по-добре да не го спирам-само дано ми го дават без рецепта.
Харем стил успех на прегледа! Peace
Всичко ще е наред ще видиш!

# 187
bobi_ko, slynchogled - и аз, и аз се включвам в кварталното бутане на колички!   Simple Smile
Аз съм в Павлово де, но доста близо до Каблешков, а и ние живеем от няколко месеца тук и познатите са дефицит!  Hug

# 188
  • До Балкана
 Peace И аз да се изкажа за боите - Аз си се боядисвам, но ползвам боите без амоняк, но си  ги ползвах и преди такива, защото ми се свиди за косичката, но аз съм с черна коса и не ме бърка, а за изрусяващите се мами не знам, предполагам, че не е проблем! А за секса - и мен хич ме няма, взех да чувствам вина, вече  Embarassed, въпреки, че срещам разбиране...

# 189
И аз съм с черан коса обаче с ебоядисван с къна косат ми става много мека и лъскава и тези дни пак ще се боядисвам и подстригвам.За секса и при мен не е мн розово положението но има моменти в който направо озверявам Embarassed
Тази нощ сънувах мн странен сън-сънувах че раждам детенцето си и то на 29.07-този месец-беше момиченце и дано и найстина е момиченце-живот и здраве Blush Явно на тази дата може нещо да се случи-ще видя-само дано не е лошо Thinking

# 190
 Здравейте,
да ви почерпя виртуално party023. днес остарявам с 1 година - ставам на 29.

Иначе за боядисването- аз се изрусявам, но сега ми става лошо от миризмата и си смених цвета на кафяв - с тези 10 минутните бои, много добре стана. Иначе аз ще продължавам да се боядисвам, то само това остава.......

Много се радвам, че се събрахме повече мами в района. Аз иначе съм си от София, ама си взехме наскоро нов апартамент в тоя район и за съжаление никой не познавам. Така че това че има и други мами оттам е много важно за мен.

Приятен ден, 

# 191
  • До Балкана
 Честит рожден ден, Боби! newsm38 Tada Много здраве, любов, късмет ти желая и февруари здраво и хубаво бебенце да гушкаш!
Вела, тези лошите неща не ги мисли. И аз само кошмари сънувам, но не им обръщам внимание, че ще психясам. Например, преди да отида на гадната лекарка сънувах, че ще имам близнаци (момче и момиче и ги видях в съня си), ама нищо не ми каза освен, че нямало нищо в плодния сак. Тей че най-вероятно и съзнанието се настройва към новата ситуация! Свиркай си и само хубави мисли!  bouquet

# 192
Боби честит рожден ден!Да сте живи и здрави ти и всички които обичаш и едни много щастливи родители на едно здраво и сладко бебенце! newsm59
Аз не съм сънувала още нищо за бебо,но пък от един месец носа ме сърби почти постоянно и като се замисля,че може да се случи нещо лошо...ама гледам да  не му обръщам внимание!

# 193
Честит рожден ден, Боби! Да си здрава, щастлива, много обичана и догодина прекрасна мама !  Heart Eyes Hug

Аз не се боядисвам отдавна, но знам, че не е проблем  Peace
Ух... за секса съм доста пас  Blush, от време на време се активизирам на тази тема. И аз получавам пълно разбиране, но и малко ми е виновно също. Dallcheto, разбирам те, мила   Hug

Вчера ми беше ужасно лошо, сутринта имах разни позиви, докато си миех зъбите, но се размина. Не съм стигала до повръщане досега и слава богу  Whistling

Хубав ден, милички!

# 194
Bobi, Честит рожден ден!  newsm59  bigdance2

Желая ти много здраве, щастие и най-хубавото и пухкаво бебе през февруари.  Hug

За боядисването мисля, че не е вредно. Но принципно не го практикувам така, че не съм сигурна много много  newsm78

Харемче, стискам палци мила всичко да е наред и ще те чакаме на отчет.

На ЖК не съм записана още така, че споко мацки не сте сами  Wink Днес се надявам да се доредя за направление и другата седмица вече да се запиша.
Точно заради абсурдното чакане в Шейново се отказах този път да се записвам там.

Относно  luvbed срам ме е да си кажа  Embarassed Ама откакто видях  EFP тц. Но честно казано с тези болки, които имах в началото ме беше шубе. Сега на 23.07 съм на док и ако каже, че всичко е ОК и даде зелена светлина почвам  smile3521

Туй от мен за сега.

Пожелавам ви ден с мнооооого слънце и усмивки  smile3525

Общи условия

Активация на акаунт