ФЕВРУАРЧЕ КРОТКО СЕ ИЗЛЕЖАВА В КОРЕМЧЕТО НА МАМА!!! (4)

• 15 881
  • 287
  •   1
Отговори
# 165
Честито на Радост за близнетата,и добре дошли на новите мами Hug  bouquet.Аз да ви кажа хич не ги мисля тия изследвания,оставила съм всичко в ръцете на моя доки,той ще ме праща насам натам.В петък ми е назначил разни изследвания,и трябва да видим бебчо какво прави,трябва да се видат вече ръчички и крачета и главичка,ооооо нямам търпение вече newsm68.Хайде лек и успешен ден от мен!Целувки на всички

# 166
Честита двойна радост на Радост!
Dallcheto не се притеснявай ние сърчице видяхме едва миналата седмица,и аз като теб така се бях ошашкала,но за сега всичко си е наред!Така че горе главата-нещата ще са точно както трябва!
Днес ходих да ми вземат кръв и доки ми каза нова дата за нашето февруарче-14.02.10,каза,че предния път го бил сметнал горе-долу просто ориентировачно за мен.
Съни ако може включи ме и мен в списъка.

# 167
  • София
Добре дошли на новите майчета  welcome
Радост много се радвам за твоята двойна радост Simple Smile Аз все още живея с надеждата за близначета  Praynig
Следващата ми среща с доки е след 3 седмици и тогава ще пусна всички необходими изследвания. И сега съм се доверила на д-р Илиева от "Вита". Много мила и сърдечна жена. Тя ми води предната ЖК и тя ми направи секциото.
Все още не съм казала на работодателя си и се чудя кога да го направя... Отлагам за след поредния преглед. Тогава се надявам да имам по-ясна ориентация за евентуалния термин.

# 168
Привет момичета  Hug

Влизам само набързо да се отчета, защото и днес съм с главоболие, но слава богу по-леко от вчера.  Tired Добре дошли на новите майчета и честита двойна радост на Радост  bouquet

Стискам палци на всички, които имат някакви притеснения да ги разсеят. На тези, на които им предстои посещение при док успех.

Аз съм на док чак на 23.07 дотогава.......чакане му е майката.
Утре ще си взема направление за ЖК за да се запиша в нашата поликлиника, но само заради изследванията.Иначе ще си я водя на частно.

Това е засега от мен. Желая ви слънчев и усмихнат ден  newsm51

# 169
Всички ли вече са правили някакви изследвания  Sad само аз май не съм правила никакви-от личната лекарка ли трябва да искам да ми пуска изследвания или от наблюдаващия лекар  newsm78 Оле мн съм невежа значи ooooh!

# 170
Момичета искам да ви попитам дали някоя от вас е била с висок пролактин преди да забременее,защото аз до сега пиех бромокриптин и в София лекарите ми бяха казали че ще го пия до 4месец,а доки ми каза да го спирам,че няма смисъл Thinking
и не зная кое е по-добре

# 171
  • До Балкана
 smile3521  Vela, скъпа, разсмя ме и не за друго ми защото и аз бях в небрано лозе ама четох 2 дена и се окопитих. Значи ако си отишла вече веднъж на ехограф да те видят, най-вероятно са ти казали да отидеш пак след еди колко си дни, за да се види сърце и да се потвърдят нещата. Тогава се взема направление от личния лекар за това, кой ще ти води ЖК. Отиваш с направлението той ще те види и ще ти насрочи изследвания и така....Поне това аз схванах. Сега на 15 ще отида при доброто лекарче с направление за ЖК и ще ми направи картон. love001

# 172
Аз не съм се записала все още на ЖК, не съм правила и изследвания. Пуснах само за токсоплазмоза, по мое желание. Утре резултата трябва да е готов  Rolling Eyes
Мисля да се запиша в МД Варна, там имам 3 варианта - ЖК по здравна каса 300лв, включено 4Д +запис и БХМ -530лв, интензивна - 580лв, пак с 4Д, запис и БХС. Не съм взела решение още кое да избера.

# 173
  • До Балкана
Аз не съм се записала все още на ЖК, не съм правила и изследвания. Пуснах само за токсоплазмоза, по мое желание. Утре резултата трябва да е готов  Rolling Eyes.  
Мисля да се запиша в МД Варна, там имам 3 варианта - ЖК по здравна каса 300лв, включено 4Д +запис и БХМ -530лв, интензивна - 580лв, пак с 4Д, запис и БХС. Не съм взела решение още кое да избера.
Леле, хората пакети направили. Друго си е големия град! Тук е безхаберие и въпрос на нахалство и упоритост Simple Smile. Браво!

# 174
Не съм се записала на ЖК, изследвания не съм правила още. Миналата седмица като се видя сърчицето док каза, че иска да ме види края на месеца пак и тогава вече да се записвам. Не съм решила дали тогава да го направя или малко по-рано, ще реша. Но не съм се разбързала така или иначе, време има.

Ще се запиша по ЗК иначе и ще ходя от време на време и при моя док в Шейново. Категорично ми препоръча да не се записвам в Шейново на ЖК, защото ако знаете какви опашки са от бременни пред кабинета  ooooh! Whistling Как издържат тези жени не знам. Часовете за консултации не се спазват и е страшно. Да имате предвид.  Peace

# 175
smile3521  Vela, скъпа, разсмя ме и не за друго ми защото и аз бях в небрано лозе ама четох 2 дена и се окопитих. Значи ако си отишла вече веднъж на ехограф да те видят, най-вероятно са ти казали да отидеш пак след еди колко си дни, за да се види сърце и да се потвърдят нещата. Тогава се взема направление от личния лекар за това, кой ще ти води ЖК. Отиваш с направлението той ще те види и ще ти насрочи изследвания и така....Поне това аз схванах. Сега на 15 ще отида при доброто лекарче с направление за ЖК и ще ми направи картон. love001

Ами то и аз се смях мн съм зле newsm78 Значи аз ходих з апурви път в Шейново-бебо имаше сърдечна дейност и ми казаха след 14 дни.Така ходих в понеделник на контролен преглед и тъпит енищо не ми казаха нито изследвания нито нищо само казаха че бебо е пораснал и това беше Thinking Тея лекари направо незнам.Утре отивам при личната за направляние и се записвам на ЖК-май че е в Майчин дом- newsm78 ох още не знам

# 176
  • До Балкана
Ами да скъпа, избираш си лекар, който си харесаш и той да ти води ЖК. Тук е избираш да си при този, при който ще раждаш - той да те води от началото до края. При вас не знам как е! Simple Smile

# 177
хелоууууу, мацки, много пишете.....не мога да ви смогна

Честито на Радост за двете сърчица!!! Много се радвам, че имаме бременна мама с близнаци  Heart Eyes

На тези, които са имали поводи за празнуване и съм ги пропуснала, ЧЕСТИТО!!!

Аз също все още не съм се записала на ЖК, но пък имам час за 22.07. в поликлиниката до нас /Борово/ Ако имам някоя мам живееща наблизо да свирка  Mr. Green

Момичета, аз от понеделник почвам работа и ще пиша по-рядко, ноооо по-много  hahaha

Хайде оставям ви за сега и ви желая хубав ден Hug

# 178
 slyn4ogled и аз съм в Борово - по точно на Тодор Каблешков - център Friends. Тъй като нямам познати там, че сме отскоро много ще се радвам ако сме близо.

Иначе аз сутринта писах, писах и сега виждам че поста ми го няма........
Вчера ходих да ми оперират венеца над мъдреца, както ви се бях оплаквала преди, та сле антибиотиците и на упойка подложих бебока.

Аз ходя в МЦ Св. Панталеймон - до 5-те кюшета при д-р Власова. Тя ми следеше и първата бременност. Обаче не ходя по ЗК, защото много се чака. Мен от работата ме осигуряват в Доверие и мисля така да минавам - не плащам и стотинка за нито 1 изследване. Иначе изследванията ще ми ги пусне към 20-ти юли.

# 179
Благодаря на всички за топлото посрещане  Embarassed Това ми е първа бременност и терминът ми е на 16.02, но сигурно ще е много по-рано  Wink

Общи условия

Активация на акаунт