Първокласник -избора на облекло за първия учебен ден

• 28 669
  • 83
  •   1
Отговори
# 75
Особено като се има предвид, че "вкусът" и "стилът" са толкова различни за отделните индивиди, че някои се изключват направо взаимно.

# 76
  • София
Ето, например, нашият беше шаферче на една сватба. Изглеждаше супер - с папионка  bowuu

Жестоко костюмче - чужбинско  Laughing  Би бил официално облечен с него на 15-ти, но хич не върви за случая. Просто трябва да се съобразяваме с конкретния повод

# 77
Моя първокласник ми заяви,че иска да бъде с риза и вратовръзка.......Обича да носи ризи, усещам го на моменти,че е доста суетен на тема облекло и не знам на кого се е метнал в това отношение(може би на кака си).......Нито аз, нито баща му сме кой знае колко претенциозни към дрехите, но бъдещия първокласник ми каза, че иска да бъде с риза и вратовръзка(но не папионка).......Ризата вече е купена, остава да намеря подходящ панталон.....А и не се притеснявам дали втори път ще ги облече - поводи има - нова година, тържеството за буквите, рожденни дни.......

# 78
Честно казано, още нямам представа какво ще купя на моята госпожица за първия учебен ден.
Със сигурност няма да е нещо твърде официално.
Добре ще е да се съобразя и с променливото време в този период, така че най-вероятно ще е рокля плюс подходяща тънка жилетка, сако или пък панталон с нещо връхно...

Аз списъка с помагалата още не съм изпълнила, така че дрехите не са ми на дневен ред Blush

# 79
Да побутна темичката, че още не сме решили госпожицата какво да облече. newsm78 В интернет нищо не харесах, вчера обикаляхме из МОЛ-а, пак нищо. Освен че са малко облеклата с р-р 6-7 или 7-8 са или прекалено официални  или пък съвсем спортни за ежедневието. Thinking
Мами с какво ще обличате малките дами?

# 80
И двете ми деца си избраха сами дрехите - неща, които им бяха удобни и любими. Така сметнах, че ще се чувстват по-спокойни и няма да пуфтят, смутени не само от обстановката, но и от нетипичните за гардероба им дрехи като костюми, ризи, вратовръзки/папийонки и т.н. Не съм купувала нищо специално извън нормалните дрехи, които се купуват през есента, тъй като всичко е окъсяло и отесняло докато децата ми са щурели край морето през лятото. А и съм забелязала, че много малко деца изглеждат добре в официално облекло /освен ако това облекло не е на някоя много скъпа фирма, която има разработени линии за детски фракове/. Обикновено подобни дрехи ги правят комични, а това е най-малкото, което желая да са децата ми през първия си учебен ден.

# 81
  • Бургас
Недоумявам суетнята която настъпва за първия учебен ден-какво да се облече?Преди всичко освен красиво детето трябва да се чувства и комфортно.Купих дънки за първия учебен ден и то за това ,че наистина ни бяха необходими.Заедно с една хубава блузка проблемът е решен.Спомням си модните тенденции  преди почти 18г когато големият ми син беше първокласник . Нямаше как детето да не е облечено  с официален панталон ,ризка ,та чак и папионка имахме.Недопустимо беше да си облечен спортно.

# 82
  • най-шареното място
избрани от детето удобни дрехи, които не хвърлят родителите в ужас Wink

# 83
Според мен най-важно е детето да е щастливо, а ако дрехите допринасят за това - още по-добре!

Последна редакция: ср, 15 сеп 2010, 00:19 от Белмекенска

Общи условия

Активация на акаунт