Споделете 112

• 22 480
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Честито, Люсил!

# 121
  • София
Честит празник Люсил  bouquet

# 122
  • sofia
Спедлям тоталният си неуспех да обясня на банда колеги защо не ми е минавало даже през ум да посетя снощната изява на "Любе" - обявиха ме за промит мозък...
В събота на работа е доста загубена история.
Какво са ви направили скорпионите, не разбрах. Аз съм скорпион, пък съм самата доброта, изящество и прелест:) ...и скромност Mr. Green

# 123
  • Майничка
Люсил, честито и голяма да пораснеш! Laughing

Споделям мушморока лелин и двете зъбли.

А дали някоя добра душа може да ми намери песента "Разтегни, Андрей, акордеона"?

# 124
Здравейте момичета,
Ето нещо, което наистина бих желала да споделя.
Вчера празнувахме рождения ден на дъщеря ни в детски клуб The Jungle.
Ж.к. Иван Вазов, бул. "Петко Каравелов" № 34
Всичко беше прекрасно докато не получихме сметката. За 13 деца и 9 родителя платихме 620 лв. Излъгаха ни с броя на кувертите за децата. Родителите пиха по една кола и чаша бяло вино плюс няколко плата от най-различни мезета. Накрая в сметката имаше 28 минерални води и 28 натурални сока. Децата седнаха да се навечерят за 15 минути и излиза, че за това време всяко дете е изпило по два натурални сока и по две минерални води. Плюс по един сандвич и парче торта.
Бяхме излъгани с едно детско меню-14лв, с 8лв. за тортата, с 5 коли по 2лв., с 15 мин. води по 1,50, и с 15 нат. сока по 1,50. Крайната сума е близо 80лв.
Днес се обадих на собственика и му казах за всичко това, a той ми отговори, че е трябвало предварително да заявя максималния брой напитки, които да се дават на децата, и че не мога да докажа, че тези напитки не са били изпити. При което аз му казах, че имам на видео запис заснета вечерята на децата, и че никое от тях не си е поръчвало по повече от един нат. сок и една мин. вода. Да не говорим, че някой деца въобще не си поръчаха мин. вода. В крайна сметка собственика ми затвори телефона с думите, че не иска да ме слуша повече, и че му говоря едно и също. Отдавна не бях виждало по-голяма наглост, безочие и алчност. А за цените да не ви говорим. Всяко нещо е с минимум 150% надценка.
Скапи майки, за да не си разваляте празничното настроение не празнувайте в този клуб. Те не ни заслужават. Такава алчност не трябва да бъде подкрепяна.
Не мога след тази безскрупулност да си затворя очите и да не говоря за това.
Тази цигания трябва да се спре.

# 125
Гроздовете на гнева. Има я на руски в библиотеката на град Кубрат. Гроздья гнева.
Когато я заех беше на амнайсет години и никой не беше я заемал, имаше фабрично залепени страници. http://lib.ru/STEJNBEK/clusters.txt
Като за дама по-добре да прочетеш Зима тревоги нашей или Консервный ряд.

Честит Рожден ден, Lyusil! Много здраве и любов!

Последна редакция: сб, 04 юли 2009, 16:42 от Вълкът с дълъг ник

# 126
Гаргамел, много сладки зъбли имаш, пу пу  Heart Eyes
А на леля мушморока....какво да кажа, разнеж, разнеж, разнеж....

Желаната от теб песен, понеже аз много обичам такива предизвикателства да откривам нещо, тоз път ми се опъна, никъде няма и помен за свалянето й...народна песен ли е това?

Освен това за да ми стане по-леко да споделя лакомията си, купих си един сладолед, като ескимо, ама ъпгрейдната версия води се ескимо голд, всичко хубаво, но не разбрах защо уж от фризер пък размекнат и ванилията като пяна, уж в срок на годност, а като развален, е сложих го малко в камерата, уж се постегна, ама пак един не ми вдъхва доверие, но може ли устои Естер на това изкушение, оглеждах го, оглеждах го, пък изядох шоколадовата глазура и половината от ванилията, развален, неразвален, ще си проличи до няколко часа  Embarassed

Люсил, честит рожден ден! Да не ти се налага да си използваш бодлите ти желая!

Последна редакция: сб, 04 юли 2009, 17:00 от ester

# 127
Честито ти 4-то юлско Рождение, Люсил!  Grinning

Най-сетне пороя мина и оттук. Но за кратко.

Гаргамели, какви хубавици!

# 128
Естер страда от тежка форма на лакомия, не можа да прежали половината хвърлен сладолед и изобщо някак си не ми се получи с одвешния сладолед и си дадох втори шанс, отидох от друго място и си взех и по-голям, и по-добре изглеждащ сладолед, този път на джими...и този път нямаше рекламации, удовлетворено прасе съм вече  Embarassed

# 129
  • Майничка
Естер, не е народна, авторска е, на композитора Тодор Попов, но е старичка към 50-60 година е писана.

# 130
  • Boston, MA
Честита годинка на Ели! Ммм вкусна торта на сладка хапка, и аз трябва да я правя...

Ео, браво за завършването!

Мяу, аз виждам момче!

Гаргамел, много са пораснали и твоите, много бързо растат тези деца. Не амо чуждите... все го гледам мойто и се чудя как стана такъв голям човек...

Ние днес ще поядем барбекю, рожден ден на Щатите днес, утре с настроение ще гласуваме, да не забравите и вие!

# 131
  • София
Oх, момичета ви споделя ...  Sad

Току що отказах оферта за работа (офис в центъра), но ми стана странно в цялата тая работа. В последния момент щели да ми се обадят за интервю на някоя пейка с още един негов колега, които са работели заедно... И аз в последния момент им отказах, че уж си имам друга работа вече... И се чувствам гузно, като се има предвид, че в днешно време трудно се намира свястна работа!  ooooh! ooooh! ooooh! Чак ме заболя главата от притеснения ... Ох, дано да съм постъпила правилно  Praynig

# 132
Естер, заради теб се вдигнах от фотьойла си и отидох до борсата за сладолед. И въпреки, че на всеки има половин кило, и нарочно си купих шоколадов, пак ги заварих да чокат моя сладобед. Ами те само си кусвали, докато чакат техния да поомекне. А моя да не би да е поомекнал, а?
Герито, какви са тия бизнесмени с приемна на пейка, пък офис в центъра.

# 133
Оф, Естер изяде света (освен сладоледа и още туу мач джънк фууд), а сега ям лимон, който винаги ми е служил за бялото знаме, развяно към стомаха ми, ама дали ще има пощада, не знам...

# 134
Честито на празнуващите!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт