Споделете 112

• 22 480
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Оказа се обаче, че Скорпионите много държат да определят дори начина, по който си запряташ ръкавите, да им се не знае и на проклетиите.

# 106
Споделям 36-часова работна седмица, вместена в 3 дни и много работа. Само дето ме дразни обръщението "сестричке".  Twisted Evil
А, и май трябва да си купя лодка, за да стигам по- бързо до работа.

# 107
Измих чиниите и пуснах 2 перални.
Вредно е да се става в 7.30, какви неща му идват на ум на човек да върши.
Сега от скука току-виж изчистя даже.
Ужас, повреждам се  Embarassed
А, не съм се съвсем повредила, счупих една чаша, докато миех, плъзна ми се от ръцете  Mr. Green

# 108
Ео, скоростта, с която си се запътила у правия път почва да ме плаши  Crazy
А дори още нямаш 25...при мен нямаха такъв ефект, да не кажа, че имаха направо обратен ефект...няма ли скоро да си идваш към Пловдив да попия малко от твоята аура  Laughing

И, честито дипломиране, таз година диплома, догодина люлка  Mr. Green

# 109
Не е истина, че все още се намират лековерни хора, които вярват, че като гласуват, нещо ще се промени в живота им.
Гласуването е задължително, само ако фирмата в която работиш, ще участва в лапавицата и схемите за източване на народни пари към съответната партия.
Едни наши фирми усвояват субсидии и изпълняват поръчки на безочливо раздути цени, а други наши фирми упражняват мониторинг върху първите на още по-безочливи цени. Толкова безочливи, че трябва да броиш нулите по 3 пъти, за да не сбъркаш.
Гласувай народе, че излезнаха нови модели Мерцедеси.

# 110
Да, да, тамън, две люлки Crazy
Фейсбук ми предсказа, че ще забременея през декември, милото отрече, не виждал такова нещо в кристалните топки.
Тогава тити каза, че ще е от друг  Joy
Иначе си идвам утре да стоваря малко багаж и да гласувам.
Другата седмица сигурно също ще си дойда, че милото заминава за Англия и аз ще пукна от скука тук цял уикенд.
Та сигурно тогава ще се видим, че утре няма да имам време.
Най-вероятно ще си дойда и на 25, 26 , но това не е уточнено още.

# 111
Другият уикенд саундс пърфект. Ще пием бира в безистена или мармалада  Blush

П.П. Има и план Б - аз идвам при теб у Софията и обикаляме тамошните кръчми  Crazy Пък нека да видим после пак кристалната топка какво ще каже  hahaha

# 112
  • о`майна лунна нощ е
Zefs tova sa azbu4ni istini Sad Miqt mi kolata, az si piq blajenno kafeto s miloto, a drebnata spi poslu6no v ko6nitzata- subotna idiliq

# 113
Кво да ви споделя и аз незнам .
Ходими се на плаж .Много .На див , където да няма селяндурски изтъпления.
И аз станах тази сутрин рано , та даже и успях да побрибера поне .Чистенето го оставих за след плажа.Ако не ме заведат на плаж , няма да изчистя и толкоз . Mr. Green Crossing Arms
Обичам да ходя на море , да си купя едно кило череши , да си взема книжка няква .. чадър , стол /шезлонг и ела те ме вижте .
По този повод да ви питам по книжарниците дали ще мога да намеря " Греховете на гнева " на Стайнбек .Някой я препоръча , та ми се прииска да си я купя.

# 114
  • Му Кинд Оф Плаце
Детето предпочете вместо пиперка, пълнена със сирене, пиперка, пълнена със саламче  Mr. Green
Бебето спи.

Рокси, моите две баби са скрипи и винаги си папках храната (след много опити за бягство) и слушках  Peace Единият ми колега е скорпион и на психопреглед го питали: Оплаквате ли се от нещо? Не, ама другите се оплакват от мен. - ПРатете ги при мен, мъдро заключил докторът-психо.

За изборите си е ясно, присъствала съм на ситуации, когато се наема подизпълнител преди да е спечелен конкурсът...  Confused

Сега  с детето се борим срещу бялата смърт-изсипваме захарта от захарчетата в мивката-безкрайно увлекателна игра за подрастващи със, хм, семпли интереси.

# 115
  • Казанлък of all places
По този повод да ви питам по книжарниците дали ще мога да намеря " Греховете на гнева " на Стайнбек .
Да не е "Гроздовете на гнева", Маркрит? Това според мен не е преиздавано от години, ама и като ровнах по онлайн книжарниците, нийде не излезе...

# 116
Черпя. Родена съм на 04-ти юли. Отваряйте и се наливайте, че спират кранчето довечера.

http://www.decaturspirits.com/pix/scotches08.jpg

# 117
Честито, Люсил, весел празник и много щастие  Hug

# 118
  • Казанлък of all places
Празничната серия продължава....Да си жива и здрава, Люсил!

# 119
По този повод да ви питам по книжарниците дали ще мога да намеря " Греховете на гнева " на Стайнбек .
Да не е "Гроздовете на гнева", Маркрит? Това според мен не е преиздавано от години, ама и като ровнах по онлайн книжарниците, нийде не излезе...
Ами два пъти ми излезе с две различни заглавия но с един автор ??? newsm78
Нямам представа кое е правилното заглавие ???

Общи условия

Активация на акаунт