Споделете 112

• 22 481
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
Много се радвам за пълното двуетажно легло, Катюша. Да са ти здрави и щастливи.

Искам да легна и да спя. Да спя и да се събудя. Да се събудя от това, че съм се наспала.

# 181
  • о`майна лунна нощ е
Балу ми се губи  Thinking
Добро утро от нас.
Ще оцелеем.

# 182
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
На който се чувства честит, да му е честито.
Накипрени, натокани, усмихнати и горди
(щото преизпълнихме плана за граждански дълг за петилетката)
си го вкарахме отзад. Е, за пореден път, ама на кой му дреме, има време за експерименти.
На мен 20 години ми стигат.
Мечтая за друго място, за други любими сънародници.
Аз лично, там търся причината. Защото ако бяхме народ
със света, и държавата ни щеше да е в друго положение, и управляващите ни нямаше да си разиграват така коня по общата ни ливада.
Нямам вяра...

# 183
Но се опасявам, че пак ще имаме БСП във властта.

Че те 20 години не са излизали от нея! И днес са в нея.

# 184
  • Кацнала на едно дърво.
Така, свършихме някои полезни неща вчера. Някои (като свето кръщение) с добър резултат, други (като гласуване) не. Crossing Arms
Кръстихме мъжете в семейството, обаче нарочно не правихме снимки и няма да ви показвам стария дон.  Laughing
Споделям, че вчера Големия трол огласи кооперацията с весели викове и песни:
- Ура! Ура! Отивам да гласувам за Синята полиция! Embarassed
 Joy Joy Joy
(В нашето семейство Големия трол е най-вярващ, най-религиозен, най-граждански отговорен и най-навътре в политиката. Shocked).

# 185
Не мога да не споделя един разговор със сина ми вчера:
Той: Мамо, за кого ще гласуваш?
Аз : За добрите.
Той: Ми то няма такива.
 Laughing

# 186
  • Кацнала на едно дърво.
Не мога да не споделя един разговор със сина ми вчера:
Той: Мамо, за кого ще гласуваш?
Аз : За добрите.
Той: Ми то няма такива.
 Laughing
То, както е тръгнало, ще трябва да се смени закона. Да гласуват хора, ненавършили 18.  Rolling Eyes

# 187
Знаток, ЧРД!  bouquet Знам, че поне три дни ще празнуваш, така че хвърлям патериците. Жива и здрава, още много поводи за щастие и гордост ти пожелавам!
Снощи в 20:00 часа ни отказаха алкохол! Изпразнихме "Кауфланд", но не видяхме бутилката с бира и си тръгнахме забравени и някак незадоволени. Отбихме се в "Билла" за тяхната бира и покрай нея изкупихме половината им плод-зеленчук. На касата любезно ни уведомяват, че не продават алкохол до 06:00часа на 06.07.! Ами то оттук нататък освен да се напия, гледайки резултатите от гласуването, нищо друго не ми остава /най-много да гръмна някого/. И това ли не може!?- питам аз. Значи отивам в магазин за бира, купувам си 300 неща допълнително /никой не ми е виновен, де, такава съм си/, правя им незнам си какъв оборот, освен парите за бирата, и най-накрая бирата ми я взимат!

П.П. Маркрит, много ме бъркаш с този аватар. Помислих, че Марадона пише за "милото" си.

# 188
  • България-Швейцария
Изборите ги печелят политиците, губят ги PR-ите и социолозите.
В тоя ред на мисли споделям един от ония моменти, в които си си свършил добре работата и после си чукаш успеха в главата Rolling Eyes.
Изпрогнозирахме резултатите с точност в рамките на +/- 1% (както преди 5-6 години в Македония, когато за пръв път там имаше exit poll, и още доста пъти всъщност), и какво от това.
Уморена съм, все едно ме е газил товарният влак.

# 189
Мъжът ми снощи си купи бира от кварталния магазин.

# 190
И аз не се оставих, Дуц, продадоха ми я също в квартален.

# 191
Мноо тесни специалисти има в тази държава... Всеки разбира от политика (и от футбол).
Кво сте се размрънкали... кво ни чакало, колко лошо щяло да стане, били сме се пре.бали сами, тоз бил мутра, онзи нам си къв. Типично по български.
Чакайте да видим поне новото правителство, дайте му поне 100 дни, пък тогава плюйте.
Мноо разбирачи, мноо капацитети...почвам да се дразня. Некадърника си е некадърник, който и да управлява.

# 192
Честити 'ристиенчета на Василиса.

Оф, ако пак се паднат избори на рождения ден на дЯтето, ще правя избирателна секция у нас. Без това сума ти народ се извървя, една трета от хората се смушиха да гледат финала на Уимбълдън, една трета- през 5 минути се лог-ваха да следят резултатите от гласуването в Бг и си обсъждаха, през което време децата, необезпокоявани, безпощадно тарашиха къщата и градината. По-какафонично от това не може да е.

# 193
Точно като в България, Алиса. Докато народът се занимава с интересите си, необезпокоявани субекти тарашат "къщата". Laughing

# 194
Марадона , кога сме казали , че разбираме от политика еле пък от футбол ??? newsm78
Всеки си казва мнението . Peace
Не съм много въодушевена от резултата , но все пак по добре ГЕРБ отколкото комунягите отново да ни управляват .
Червените не ги харесвам от едно време още , по ред причини.
Иначе си прав че на всеки трябва да се даде шанс .. Но пък и те трябва да не прекаляват с търпението ни .. че глей кво става 20 год. демокрация , на всички да им даваш шанс .. а насреща кво ???

Явно пак ще си сменя аватара , щом като стават такива грешки Люсил .. Confused

Общи условия

Активация на акаунт