Споделете 112

• 22 415
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
  • Русе
Днес дадох на детето отпуск от градината. Много съм изнервена, ама много. До такава степен, че само като си отвори устата и започва да излиза пушек от ушите ми. И все искам маааалко почивка, за една вечер, но когато го вземат нашите ми става толкова мъчно, ама ужасно мъчно и гузно. Та реших днес да си изкараме деня поне заедно, пък довечера сигурно пак ще го вземат  Laughing

Само да дам един бледичък пример за катализатора на пушека от ушите ми.

Какой туа, мамо?
Кола.
Митсубиши?
Да.
Како пави?
Паркира.
Кой паркира?
Чичото?
Кой тоз чичо?
Не знам.
Ама кооооййй ееее?
Не знам, мамо.
Защооо?
Не знам.
Како чува се?
Алармата?
Како пави аламата?
Пищи.
Защо пищи?
аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа

И това нямаше да бъде толкова ужасно, ако след всеки мой отговор не следваше "А???" И аз трябва да го повтарям.

Искам да разбера период ли е това с "нечуването" и вечното "А?" или си е нечуване. Като питам тихо "Шоколад да купя ли?" и ме чува, но през другото време ми изкарва нервичките с това А? след всяка моя дума.

# 31
  • Кацнала на едно дърво.
Селтакис, къде и с кого ??? Whistling Joy

Хаха, Маркрит, не плачи, заминаваме с Марадона без жените и децата на един неприлично скъп, гейфрендли курорт!  Peace
Чакаме голи снимки.
(Ето, аз също го казах.)
П.П. Ета! Heart Eyes

# 32
Честито, Ео! Пък на есен - с песен, на следващото ниво  Grinning

Пипинс, къде си? Сънувах те, изкачвахме някаква планина Simple Smile

# 33

Shocked Shocked Shocked ....свикнал съм на хаплива ирония, но това вече беше убийствено!

# 34
Ета, опитай да се разсееш с нещо. Всичко ще бъде наред!  Heart Eyes

# 35

Пипинс, къде си? Сънувах те, изкачвахме някаква планина Simple Smile
Планината Броукбек. Пльос и аз, запис.

# 36
  • о`майна лунна нощ е
Деб, това "А?" е дежурно и вкъщи. Чак и аз съм се притеснявала дали наистина не чува, или пак е включил филтъра и ушите му долавят само шоколад, разходка, колело, изненада. Стигали сме до там, че на всяко "А?" следва реплика от наша страна "шамар". В момента, в който престанем да обръщаме внимание, и сам почва монолог "А? ... шамар .... а? ... шамар ....", последвана от смях.

Ео, честито помъдряване и на китап.

# 37
Ета, стискам ти палци, тая сутрин си мислех за теб. Сигурна съм, че всичко ще е наред!

Опатках превода, сега мога спокойно да имитирам дейност цял ден. И то петък, кеф!

Деб, и аз като теб изтрещявах, докато една по-опитна приятелка ме посъветва да давам пълен и изчерпателен отговор още на първия въпрос и дори с допълнителна информация като например:

"Това е кола Мицубиши, модел..., японска, която в момента паркира на заден, обаче е твърде близо до бордюра и няма да може да направи маневрата и е твърде близо до другата кола, чиято аларма пищи заради това"  Laughing

Така даваш на малкия мозък достатъчно за смилане и си осигуряваш около... 2 минути спокойствие  Mr. Green

Злостно завиждам на всички, които отиват на почивка.

# 38
Нищо няма да я разсее Ета, доакто не види резултата. Стискам палци.

Отчетните рождени дни започнаха, от днес влизам в серия за три дни. Като сватба е Mr. Green

# 39
Мечо пух, Пух Мечо, Pooh bear, Winnie The puh, Винито Пух (последното е съвсем по варненски  Laughing). Как не му омръзна на хлапенцето ми все Мечо Пух да гледа?  Grinning

Mяу, малкия мозък ще изключи приемането още на "Мицубиши" Laughing и пак ще пита.

# 40
Селтакис , с БДЖ  ли ще пътувате ???
http://www.vbox7.com/play:b47b6f83

# 41
  • Русе
Бейлис, и при нас е така с шамара. бях му казала "още едно А? и ще получиш шамар". И сега той понякога се усеща и като каже А? После сам казва "Още едно А и получа шамар!"

Мяу, накрая на дългото ми обяснение най-вероятно ще чуя А? Няма да го понеса  Joy

# 42
Чела съм, че "А?" е знак за неразбиране на децата. Примерно думата "паркира" може да не му е ясна. Да си я е запомнило по друг начин детето.

Изгледах клипа с неврабчето (Вълк прав си) и се просълзих, ама нали съм в офиса, та се стиснах. Обичам такива клипове. Не е мазохизъм.

# 43
Веднъж да бъда мила и ме обвиниха в сарказъм. Laughing
Ета, Ео - успех!
Деб, период е. Свиквай.  Wink

# 44
Мяу, накрая на дългото ми обяснение най-вероятно ще чуя А? Няма да го понеса  Joy

По-добре ли е "К'фо?"  Laughing
И защо раздавате шамари за любознателност, ей? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт