Споделете 112

• 22 415
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
Селтакис , с БДЖ  ли ще пътувате ???
http://www.vbox7.com/play:b47b6f83

От де пари за билети?!...Ще пътуваме на стоп, облечени в прилепнали потници с тигрова шарка. Сабахлям наранина сме на околовръстното, живот и здраве до вечерта ще пристигнем докъмто Варна...или Каварна ли беше, забравих.  Peace

# 46
Селтакис , с БДЖ  ли ще пътувате ???
http://www.vbox7.com/play:b47b6f83

От де пари за билети?!...Ще пътуваме на стоп, облечени в прилепнали потници с тигрова шарка. Сабахлям наранина сме на околовръстното, живот и здраве до вечерта ще пристигнем докъмто Варна...или Каварна ли беше, забравих.  Peace
Чакайте бяла мазда - ще мина да ви взема  Mr. Green Но без тигрови потници не ви качвам

# 47
Олелееее сакън само не с тигрови потници , ще се слеете с труженичките и скоро няма да стигнете до Рок феста.  ooooh! Joy Joy Joy
Вече ще е свършил .

# 48
А, не.
Вчера минахме по околовръстното, труженичките далеч не са в тигрово.
Бяха най-вече в бяло - къси панталони и полички, бели потничета.
АБе направо съвсем прилично изглеждаха девойките, като от дискотека  Joy

# 49
Ламята , имаш приказно красиво момиченце !! Heart Eyes Peace

# 50
Ео, колкото по-към морето се приближава пътя, толкова и облеклото на 'стопаджийките' става по-оскъдно. Към Приселци са само по прашки  Laughing

# 51
 Shocked
Нямат ли малко благоприличие Mr. Green
Което ми напомня да ви пусна тази статия:
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2269451

# 52
Ламята , имаш приказно красиво момиченце !! Heart Eyes Peace
На майка си прилича, и Ламята е красива.
Ео, след Ветрен са по вятър.

Оказа се, че познаваме майката на момчето, загинало на Джулая.
Грижила се е за Вълчето в Св.Марина.

# 53
Аууу Вълчо , много кофти за това момче . Confused

# 54
  • Варна
Ео, честито дипломиране!

Ета, знаеш, че  всички сме се подписали под петицията резултатите на бебо да са супер!

Много интересно коментирате хем сълзливия клип за врабчето, хем лавината от въпроси на тригодишните. На въпросите не се издържа, оня татко откровено е лъгал в дневника си. Интересно ми е защо му е да разиграва сценки и да изнудва сина си за прегръдка? Иска постфактум да му се зачете колко велик баща е бил ли? Очевидно вече си няма друга работа и изтрещява.

Ео, с благоприличие как се работи като магистрална труженичка?  Mr. Green

# 55
С естествен момински свян и презерватив Mr. Green

# 56
  • Варна
Моминският свян явно има ограничен брой пъти за употреба и в един момент свършва.  Mr. Green

# 57
Аха, някъде около втората прИмоция (предполагам)  Mr. Green

# 58
  • Му Кинд Оф Плаце
Обичам да ме пита моят подрастващ. Щото въобще не питаше доскоро. Не ми омръзва, ама аз обяснявам надълго и широко, а той повтаря сякаш е Мъдростта на вековете.  Embarassed

# 59
  • Русе
Андж, той моят синковец прекрасно казва "Моля? Не чух какво каза.", така че не бях заплашила заради любопитството, а за да  изглежда в очите на околните прекрасен млад мъж  Flutter Все пак навсякъде кръжат потенциални тъщи, готови да впият нокти в нежното му вратле.

Общи условия

Активация на акаунт