Споделете 112

• 22 476
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
  • о`майна лунна нощ е
При ЕТ има препокриване на физическото лице и търговеца. Т.е при издънка с фирмата, отговаряш с цялото й имущество, вкл. и личното такова.
ЕАД/АД е сложно като организационна форма и малко тромаво като управление и финансово по-обременително за обслужване, но е за предпочитане пред ЕТ.
Да сме по-точни - най на далавера в БГ е да си имаш ЕООД. Сам си шеф, сам си господар. В същото време отговорността ти е ограничена до размера на капитала и имуществото на фирмата. ООД е детска градина, в която госпожата често не може да строи дечурлигата в нея.

# 376
  • България-Швейцария
Ох, пак съм наопаки и на терсене, за мен добре обгрижената жена не би следвало да пипва домакинска работа, за това си има домашни помощници Wink.
Споделям (най-накрая) нормален, 10-часов сън, малко ми беше.

# 377
Няма заначение, пак е секси откъм фотьойла на мъжа ти.
Откъм съседите също апропо. Mr. Green

# 378
Олеле, за какви неща си говорим, Вълчо, леле-мале.
А пък вчера бях на парти със стрийптизьорка.
Забавно беше.

# 379
  • София
Вълк, така си си оформил изречението, че аз реших, че жена ти плющи. Не прането.
Затова попитах.
А моето пране не хвърля пръски. Центрофугата ми е отнела това преживяване.

# 380
Бе, друго си е на външната мивка да пльоснеш чаршафа и да го цедиш на ръка, а мъжа ти да ти гледа сеира и да се върви отзаде ти. Mr. Green
Клоне, извинявам се, че се намесвам в диалога, като черна станция. Simple Smile

# 381
И по възможност с домашен свински сапун да търкаш кюлоти розови с ластик отдолу . Sick Mr. Green

# 382
  • София
Мишон, много ми помагаш да вникна в атмосферата на описвания ритуал. Mr. Green

# 383
  • тъгата в мен
Ни си тананиках,ни ми беше веселба,докато чистих и простирах допреди малко.
Все се надявах тайно жегата в мен да е резултат на приближаваща критическа въдраст,но след като и други се оплакват...

# 384
На бЕлото пране - обезателно синкя, за да светне. Перете, аз отивам да търся Сатурновата си дупка в Албена. Те това е обгрижвана жена.

# 385
Човешкото око възприема една идея на бялото към синьо като по-бяло от бялото.
В бялата боя, вар, каквото ще да е се слага щипка синка или син камък със същата цел.

# 386
Маркрит, извинявай, ако съм те държала в напрежение. Просто в тази борба за сърцето на Т.С. всички средства са позволени, конкуренцията е жестока.

Искам да работя до 14 ч. След този час не гарантирам за здравето и благополучието на този, който се опита да ме измъкне от летаргията.

# 387
Ех, този фетиш простиране. Представям си мила родна картинка някъде в 19 в. Млада булка, запретнала поли и ръкави пере на реката и простира на сливата.

# 388
Споделям, че ми е кисело и ми се спи, снощи ми вързаха уникална тенекия Mr. Green Закъснявам с 40 мин. - няма никой, нищо викам, появява се баш когато ше си ходя - седи тука да ходя да си допия за 20 мин. и идвам  hahaha Я въз си викам, станах и отидох да спя... а то лудница, викове, крясъци.,,,,едвам заспах - телефона звъни - ставай и отваряй, викам си как да не...обаче се разсъних и не можах да се наспя, днеска не ми е ден, чакам да стане 8 да ходя да си легна  Mr. Green

# 389
  • Бу-у-урга-а-ас
Дедо, погледнах на бързо къде си писал до сега. ........
Да не прекъсвам високо интелектуалния ви разговор на тема, селската чешма, прането и мушкатото само ще вметна, че се почувствах като една истинска кокошчица в курника. Петелът зорко бди и проверява всеки, който би нарушил статуквото на споделетския плей бой. Марадоне,  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт