Споделете 112

• 22 419
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Катюш, много са ти сладки дечицата  Hug
Все повече и повече усмивки по личицата им   bouquet

Мечтица  Hug

# 541
Катюш, каквото и да пиша, все не мога да изразя това, което чувствам. Не се шашкай от първоначалното объркване или емоции, напротив изживявайте си ги, показвайте ги, плачете, смейте се, това е най-нормалното, което може да се случва в едно сплотено семейство, в едно семейство, в което сърцата на всички са отворени. Щастието е не само в щастието на всички по всяко време, щастието е в това заедно и открито да споделяте емоциите, вълненията, сълзите и смеха си. И ти това си го усетила  Hug

Мечтица, благодаря ти! Любима песен, за обещаното не се притеснявай - когато можеш  Hug

# 542
Споделям дъждовна, прохладна нощ! Най-после!
Купа със сини сливи и щастливи детски личица.
Достатъчно ми е!
Катюш, гледката ме разнежи! Сладури!  Heart Eyes
Мечтица, честито, прекрасно е да бъдеш леля!

# 543
Катюша, страхотни сте. Hug

# 544
Катюша, честито!

# 545
Катюша! Поздрав и от мен! Да сте безкрай щастливи!

# 546
За морето с дете съм пътувала два пъти - веднъж от София в кушет вагони - Яна беше на две години - лягаш, заспиваш и като се събудиш ти мирише на Нефтохима, слънцето изгрява и трябва да слизаш
На три години като беше пътувахме от Плевен до Златните с кола - спа през половината път, трябваше да се спира, имаше мн багаж и бяхме нагъчкани - абе отврат! Тогава ни караха и после се върнахме пак с влак - по-удобно си беше
Винаги най-удобно ми е било да пътувам с влак с детето, защото има място за много багаж, място детето да играе или пък да спи, ако е нощем
Ако се въоръжиш с пакет мокри кърпи и две бутилки минерална вода си е ок, особено след като доста поремонтираха влаковете и станаха прилични

Искам да ходим на палатки с децата на някакъв Беглика фест и после на морето, но май си правя сметките без кръчмар
Само чакам Елена да порасне и ще се науча да карам сама тъпата кола и ще си ходя където си искам
Мога да карам де, просто не съм пробвала с тази кола и прекалено ме е страх

Катюша, тепърва ви предстоят всякакви мигове, сигурна съм в теб, че ще ги изживяваш с открито сърце, личи ти по погледа! Децата са случили на майка, Успех!  Hug
Те май са на еднаква възраст, много яко!

# 547
Катюша  Hug, това което правиш е вълшебно ...

# 548
  • Boston, MA
Катюш, много са ти хубави момчетата, да сте живи и здрави цялото семейство!  Hug

# 549
  • о`майна лунна нощ е
Катюша - честита радост удома!!!!   bouquet
Мечтица - ново начало - всичко ще се нареди  Hug

# 550

Две еднакви момчета, Кате! Да сте така щастливи и озарени винаги!  Hug

Мечтице, разбирам те чудесно. Всичко ще се подреди! Hug

# 551
  • Варна
Много ви благодаря за подкрепата Hug Hug Hug!
Тичам през пет минути защото си говорят и е интересно. Ще заспят все пак надявам се  Simple Smile.
Наздраве за "подписаните писма"! Дори ние не знаем колко си помагаме, досещаме се само  Heart Eyes.

# 552
Катюш, отивай тайничко разбира се да подслушаш, а после като заспят, ако имаш силите ела да разкажаш какво си говорят...Е, само в случай, че не са някакви мъжки тайни - всъщност те със сигурност са, но мен ми е много вълнуващо и интересно и въобще...

# 553
  • Варна
ДеЩо, три години фактически, две  и половина реални е разликата на децата. Ще си имам първокласник! И рожденик на 29 този месец(Митето).
Той е баткото всъщност.

# 554
Лъвче и козичка - приключенията ще ви съпътстват неизменно   Grinning

Общи условия

Активация на акаунт