Споделете 112

• 22 418
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Чудесни дечица! Дано всичко потръгне!

# 556
Ауу, вече съм любопитна какво си говорят двамата мъже и изобщо как ще си съжителстват, да знаеш, че съпреживявам и аз   bouquet

Дръж ни в течение!

# 557
Честито, Катюшо! Разкошни са ти момчетата.  Heart Eyes Пази им душичките, ще се справиш!

# 558
Катюша, много се радвам, че вече сте заедно. Абе искам много неща да напиша, но нещо думите не идват. Прегръщам те Hug

С Пепи ходихме на гости във Варна на една приятелка, беше 2 годишен. Тръгнахме с нощния влак, кушет вагон, заспивах за по 5 минути, една верига цяла нощ се удряше във вратата, умрях от страх. Повече без мъж не се качвам на влак.
После от Варна трябваше да стигна до Бургас, там си продължихме почивката, мъжът ми ни чакаше. Качихме се на автобус, който спираше на всеки курорт, детето откачи, беше превъзбудено и заспа 10 мин. преди Бургас.

# 559
  • Paradise
Цял ден дебна кога ще се разпише Катюша! Най-сетне!
Кате, страхотни сте! Heart Eyes Всичко ще е наред!

# 560
Мммм 200 човечета седят пред мен, а аз трябва да им обясня, че въпреки, че са пътували 3 дена сега ще чакат 12 часа отвън, че да ги настаня, чакам още няколко автобуса - там па и на шофьорите трябва да обясня, че и те ще чакат  Confused А от 8 вечерта едва сега седнах....и продължавам да мисля как да наредя нещата.. ooooh!

# 561
Кате, браво! Много ви се радвам на четиримата!

# 562
Катюш, страхотно е, много се радвам!

# 563
  • Казанлък of all places
Катюш, седя, треперят ми ръцете от радост за теб и те прегръщам! И теб и момчетата ти!
(Най-интересно е през леееко отворена врата да ги слушаш....такива неща се споделят!)
Мечтице, всичко ще се нареди!  Hug
Добро утро , евриуан!

# 564
Изумен съм, че подстрекавате към подслушване на чисто мъжки разговори.
Ще защитавам и ще сезирам когото трябва.

# 565
Изумен съм, че подстрекавате към подслушване на чисто мъжки разговори.
Ще защитавам и ще сезирам когото трябва.
Мисля, да се самосезирам Mr. Green

# 566
Катюша, ... срали ви кокошките!

# 567
Споделям утринна умора.
Снощи кой знае защо, очите отказваха да се затворят.
Боя се, че мислите в главата ми не ме оставиха на мира.
Кафето ми е силно, но ефект няма.
Днес имам тежка прогрма.
Желая ви ден, изпълнен с емоции!

# 568
Добро утро и от мен! Hug
Катюша, прекрасни момченца си имаш! Желая на всички ви много да сте здрави и много хубави моменти заедно!

Да споделя, че вече съм отпускарче. Е, с малки прекъсвания. Почивка не се очертава, защото приятелите на мъжа ми хукнаха да се женят и ходим по сватби, но се вълнувам, че през август за първи път в живота си ще видя Пловдив.

Споделям прекрасен шоколад Милка - с боровинков пълнеж и хрупкави карамелено-медени парченца. Почти всеки ден опустошавам по един. В този ред на мисли, липсват ми "шоколадовите обзори" на Естер.

# 569
Поздравления Катюша  Hug
Хубави са ти момчетата! Здраве и разбирателство ви желая!
Прекрасно утро  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт