Споделете 112

• 22 415
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
Катюш, козирозите сме такива, и аз като малка (сега компенсирам) бях много ранобудна и когато съм спяла в една стая с друг човек, започвам да се кашлям уж неумишлено, да изпускам разни неща, щото е скучно да си първия буден, наистина  Laughing

# 721
  • Му Кинд Оф Плаце
За мен денят започва след 10 ч. Може да съм будна преди това, но някак си неадекватна. Най-се осеферям около 17 ч, а в 22 ч ми идва сила за нощен живот.
Споделям вчерашен полуден в топ 20 от най-гадните. Днес се оформя подобен. Перманентното ми несправяне с първородния си ми е по дефолт. Това е куп от вредни навици-смуче пръст, дъвче кожи, скубе си веждите, бърка си в носа  ooooh! Хубавото е, че като порасне, ще може с основание да плюе мен пред психотерапевта си. Все пак, ако майка ти е приятен и разбран човек, не върви да оправдаваш с нея неволите в живота си.

# 722

Честито, Дуци! Много здраве и щастие!  bouquet

# 723
  • Казанлък of all places
ДУУУУУУЦ,   bouquet!

# 724
Дуци , честито и от мен !!!  bouquet

# 725
  • Бу-у-урга-а-ас
Цитат на: Марадона
Аз например редовно "позирам" в Споделете, за да съм на ниво. Ровя в гугъл по различни въпроси, чета кориците на дебели книги, откривам различни сложни думички и после по два дни дебна повод да вкарам наученото в употреба.  Hug

Ето това се казва изповед. Марадона, ще ти простя само заради емотикона, с който явно искаш да покажеш, че си добронамерен. Позьор такъв. А аз си мислех, че си институция  Crossing Arms

# 726
В новата тема ще пекне слънце, звездите ми го говорят
И не, няма да се казва Тони Сопрано

# 727
  • Варна
Сънувах, че Пипинс е женена за принц Хари и имат син- Уилям. Помня, че насън се чудех защо тогава тя твърди, че детето и се казва Максим, вероятно от съображения за сигурност, викам си.

# 728
А пък аз сънувах, че новата министърка на образованието Йорданка Фъндъкова ми се обади, за да ме покани да й стана асистент/ съветник /експерт  Crossing Arms
Много се напрегнах насън. Добре, че ставам по 5 пъти на нощ до тоалетната, че от толкоз притеснение, как щях да изкарам до сутринта, не знам.

Ч.Р.Д. на Дуци, и на Мая на Бу (която беше направила прекрасна торта!) и с мааалко закъснение на Кейси. Айде, отчетох се.

# 729
  • Boston, MA
Дуци, да си здрава и щастлива, наздраве!

Кейси също да не се крие, а да сипе по едно...

# 730
Мен пък преди малко един пиян идиот ме изтрещя отзад. Смилих се над него, и сега съжалявам. Принципите са чудесно нещо, стига да не ги прилагаш ти.

# 731
Мен пък преди малко един пиян идиот ме изтрещя отзад. ..

Перверзница!

# 732
Честит рожден ден, Дуци! Здраве и късмет! Hug

Два дни бяхме на плаж на "Азалия". Много ми хареса. Днес водата беше идеална за плуване. Ния почти се е научи вече - държи се над водата и уж плува бруст. Simple Smile

Катюш, ние сме така откак се е родила дребната. Има сутрини, в които искам да я затисна, за да не става поне до 6,30 часа. Става, почва да си вади дрехи от гардероба и да си ги облича, да гони Мишонка и да я занимава с канапче и топчица накрая, а като беше на две години си пускаше касетофона в 4 часа - детски песнички. После взе да спи до към 6 часа, извънредно до 6,30ч.
Странното е, че като бяхме на хотел по-миналата седмица имаше доста семейства наоколо с раннобудни малки деца. В седем вече всички са на игрушките отпред на плащадката - ужас.
А Мишо може да ревнувка нещо. Но ще му мине. Hug

Марадонец, не намери ли кой да те изтрещи и тебе. Виж, Волфио го разбирам - напреднала възраст и т.н. особености, но ти?!

Последна редакция: нд, 12 юли 2009, 17:50 от Мишона

# 733
Особености на напреднала възраст?
Волков? Какво иска да каже милата?

# 734
 Mr. Green Деди, не следиш играта, Деди. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт