Споделете 112

• 22 477
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
  • sofia
Радвам се много за Ета и стискам всички палци за Катюш!

Споделям главоблъскане по тема: "Как да се обадим на човек, който нито сме чували нито сме виждали почти 10 години и то по наша вина"...началото на разговора ще е адско безумие, което не мога да си причиня някак, от друга страна пък - трябва да се обадя...ще ида да пийна едно узо няколко пъти - може да ми дойде муза...макар че, едва ли....

# 286
Бомбо, първо с смс. После позвъни Simple Smile

# 287
  • sofia
Анджи, не е като да неъм си го помислила, ама още по-нелепо ми се видя. Кво да пише в тоя смс - "Аз съм еди си кой си, тоя отпреди 10 години. Ако се сещаш и искаш да си говориш с мен - обади се". Аз , ако сдобия такъв смс , гаранция нЕма да звънна.
Както неведнъж си казвам сама на себе си: "Сложен е живота на ИдЕота".

# 288
Аз съм, Маркрит. Замина да празнува сам и ме заряза, с детето, бременна, боса и пред печката.
Мяу , аз питах сериозно .

# 289

Споделям главоблъскане по тема: "Как да се обадим на човек, който нито сме чували нито сме виждали почти 10 години и то по наша вина"...началото на разговора ще е адско безумие, което не мога да си причиня някак, от друга страна пък - трябва да се обадя...ще ида да пийна едно узо няколко пъти - може да ми дойде муза...макар че, едва ли....

Прави се на ударена и разчупи леда с няколко тъпи лафа от рода на " кво става с теб бе, човек...ти се загуби като на стара баба мензиса" . Или " Ееее къде се криеш 10 години, все едно ще ти искам пари на заем " Нещо такова.

# 290
  • sofia
МарадонЕ, винаги са ме радвали писанията ти Wink

# 291
Маркрит, всички знаят, че Бу е бъдещата майка на детето на Сопрано. Засрами се и си научи урока!

# 292
# 293
Споделям , че сядам да гледам итал. филм с мръсницата Wink Нанси Брили по tv7 .
http://foto.giovani.it/cgi-bin/foto/imageFolio.cgi?action=view&a … mp;img=15&tt=
Но филма е сериозен .. и хубав. Peace

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 21:10 от Markrit

# 294
споделям, че вече ви чета Wink, изглеждате готини

# 295
Колко прозорлив мъж!  Mr. Green

# 296
  • Му Кинд Оф Плаце
Една бараба е жената на Сопрано  Mr. Green Mr. Green Дано не ми се разсърди, много красиво момиче е, естествено, Сопрано не я заслужава.
Споделям прилично изкарана вечер на бар на плажа. Тази година всичкото ерген и мома, дето миналата година ергенуваше, се е сдобило с количка и барът се е превърнал в нещо като ясла. С Ф се прибрахме мръсни, боси, той по гащи. Другата половина от семейството беше по-хигиенична. Малкото В2 е от наще, не спря да зяпа и ни за миг не ръгна да плаче, даже забрави да яде. Сега унищожаваме пъпеш

# 297
Де да бях си цапнал пръста на собствен джип, изобщо не щях да го правя на въпрос.
Затворих вратата даже. Толкова към пръста, че това, че ноктите ми са изрязани, изпилени и лакирани с безцветен лак, с изрязани кожички, изобщо не ми помогна. Сега ще почернее, погрознее, и ще отиде с месеци. Боже, какви красиви ръце имах. Каква беше оная темя за пъпката и бръчката.
Днес видях страхотно красива ромка на автомивка, като си купя барутник, ще ходя там да го мие. Очите й са зелени като игличките на тъмните борове. Има тату под кръста. Беше със препаска сутиен от две триъгълни кърпи. И ми се усмихна. Embarassed
Как е по-правилно да се каже - нямаше да, или не щях да го правя на въпрос?

# 298
В случая -   нямаше да го правя ...

# 299
Вълчо , простено ти е . Peace
Все пак е лято . WinkВсички изпръщяваме лятото . Crazy
Дедо , добре дошъл !!

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 21:47 от Markrit

Общи условия

Активация на акаунт