MANGO online магазин!

• 167 441
  • 766
  •   1
Отговори
# 705
Благодаря за информацията. А къде точно в акаунта може да се открие тракинг номера.

В My orders

За съжаление и там не откривам тракинг номер. Остава само да чакаме да ни доставят пратките, ако въобще ни ги доставят, разбира се. Simple Smile

До номера на поръчката няма активен линк  "Tracking"?
Има линк " traking", но когато отидеш на него се отваря сайта на ups и излиза, че няма информация за пратката. Аз имах предвид, че никъде няма тракинг номера с цифри.Simple Smile

# 706
  • Добрич
И при мен така, само дето днес са я пратили и ще си почакам още изглежда. Тракинг номер имам, но няма никакво инфо в сайта на ups.

# 707
И при мен така, само дето днес са я пратили и ще си почакам още изглежда. Тракинг номер имам, но няма никакво инфо в сайта на ups.
А къде точно се намира тракинг номера и колко цифров е той? Да не би аз също да имам, но да не знам Simple Smile

# 708
И аз се присъединявам към чакащите. Поръчката ми е от 30.12, от 05.01.2014г. 22:40:00 ми показва че е shipped, но като дам на проследяване UPS ми казват, че по този номер не се намира информация. След няколко обаждания и разговори с много "отзивчивите" служителки на in time,  "любезно" ми обясниха, че без проследяващ номер никакво инфо не могат да ми дадат. И така продължавам да си чакам.

# 709
  • Добрич
valia86, ами като отида на поръчките си в сайта им и там има TRACKING бутон, който те отвежда до сайта на  ups, където за проследяващ номер на мен лично ми излиза номера на поръчката ми, което не е тракинг номер за мен. Ето защо няма инфо за пратката ми. Остана да си чакаме чинно.  Crossing Arms

# 710
valia86, ами като отида на поръчките си в сайта им и там има TRACKING бутон, който те отвежда до сайта на  ups, където за проследяващ номер на мен лично ми излиза номера на поръчката ми, което не е тракинг номер за мен. Ето защо няма инфо за пратката ми. Остана да си чакаме чинно.  Crossing Arms
И при мен е по същия начин. Това мисля обаче, че не е тракинг номер, тъй като в сайта на ups за да търсиш по тракинг номер иска 25 цифри.

# 711
И аз се присъединявам към чакащите, моята поpъчка е от 27.12.13, звънях до интайм ,но ми казаха, че без номеp, нищо не могат да ми кажат. Някои днес да е получил нещо!
Пpеди с дчл идваха за 3 дни

# 712
  • Горна Оряховица
И аз се присъединявам към чакащите, моята поpъчка е от 27.12.13, звънях до интайм ,но ми казаха, че без номеp, нищо не могат да ми кажат. Някои днес да е получил нещо!
Днес получих с Интайм поръчка от 27.12.13  Peace, но имах и проследяващ номер.

# 713
  • MJF
Здравейте,момичета!
Направих поръчка тази вечер от българския сайт.Статуса на поръчката ми е In preparation и сумата ми е блокирана.Сега какво следва?

Последна редакция: чт, 09 яну 2014, 21:22 от FugeeLa

# 714
Днес получих с Интайм поръчка от 27.12.13  Peace, но имах и проследяващ номер.

къде излиза този номеp, на тpакинг излиза че няма инфоpмация за този номеp

# 715
От сайта в меню Orders излиза поръчката, после на Tracking ме препраща към сайта на UPS. В него излиза >>> Shipment Reference: XXXXXXyy, като XXXXX е номера на поръчката от сайта. В международния сайт на UPS не излиза информация, а в българския UPS има подробни данни със същия номер.

# 716
От сайта в меню Orders излиза поръчката, после на Tracking ме препраща към сайта на UPS. В него излиза >>> Shipment Reference: XXXXXXyy, като XXXXX е номера на поръчката от сайта. В международния сайт на UPS не излиза информация, а в българския UPS има подробни данни със същия номер.
 пак нищо не излиза

# 717

пак нищо не излиза

# 718
с колко цифри е този номер

# 719
с колко цифри е този номер
При мен стана. В българския сайт на ин тайм излиза информация. В раздела "проследяване на пакети и товари/ проследяване по справка" въведох номера на пратката ( при мен е номера на поръчката с цифри и букви и 2 нули накрая) от англ. сайт, към който ме препраща бутона "тракинг" и излиза информацията.

Общи условия

Активация на акаунт