MANGO online магазин!

• 167 123
  • 766
  •   1
Отговори
# 720
вчера направих поръчка и ми излезе съобщение, че доставката ще отнеме м/у 8 и 15 РАБОТНИ дни.  #Crazy

# 721
Изтривам си дългото, индианско и тъпо обяснение как аз успях да стигна до проследяване на поръчката, тъй като marley__ е обяснил/а много по-лесен начин и какъв е отговорът на загадката. Simple Smile

Не ме зарадва особено много фактът, че видях, че ще си получа поръчката направена на 30.12.2013 (която в момента пише, че се намира в Унгария) чак на 15.01.2014 (до края на деня), но все пак се радвам, че вече ще мога да я следя.

Последна редакция: пт, 10 яну 2014, 21:20 от an_neli

# 722
  • Добрич
Аз да го напиша по-простичко   Mr. Green Просто като ви излезе, че няма инфо за пратката ви в сайта на упс, изтрийте това, което пише под Шипмент акаунт и цъкнете пак трак бутончето и ще ви покаже инфото. Simple Smile моята е във Виена на туристическа обиколка.  Laughing Гледам, че и в Барселона се е разходила, и в Германия е била, да видим кога ще се излъже и към България да дойде.  hahaha

# 723
Да, обикалят цяла Европа. Добре поне, че от Манго са засрамиха и намалиха цената на доставката, как иначе ще им плащам повече от 10 евро и ще чакам 10 дена да дойде.

# 724
  • MJF
Моята поръчка,направена на 9ти януари вечерта .. все още е In preparation.
Това нормално ли е?

# 725
Моята поръчка дойде  вчера newsm44 Поръчах на 28.12.2013г. Нямах време да следя пратката, но имейлът ми за тръгване на поръчката дойде чак на 3-ти. Причината за забавянето вероятно са новогодишните празници. Доставката е от Барселона - Испания.

# 726
  • Добрич
Вава, супер, значи вторник или сряда и аз ще чакам доставка. Покажи какво получи Simple Smile

# 727
Не мога да си проследя поръчкаята; трих какво ли не и не стана.ако може някой да обясни по-подробно,щесъмблагодарна

# 728
  • MJF
Поръчката ми вече 4ти ден е In preparation Sad

# 729
предполагам, че имам проблем с бисквитките, поне така ми дава сайтът на юпс като информация. идея как да го оправя

# 730
Здравейте, днес ми дойде поръчката от 27.12.13 г, получих са палтата, но ми е голямо, някой знае ли как да го върна, в сайта няма по - малък номер , да им пиша ли да ми върнат парите. Пазарувала съм директно с карта, без пейпал. Как ще стане възстановяването на сумата

# 731
Да, обикалят цяла Европа. Добре поне, че от Манго са засрамиха и намалиха цената на доставката, как иначе ще им плащам повече от 10 евро и ще чакам 10 дена да дойде.
Каква е цената на доставка в момента? Аз заради тази брутална доставка не поръчвам, пък имат добри попадения.

# 732
  • Добрич
Аз като тръгнах да поръчвам, видях в сайта им, че е 25 лв, ама реших, че щом съм харесала няколко доста намалени неща, си струва все пак и тръгнах с тази нагласа. Като тръгнах да плащам видях, че доставката ми е 15 лв. Simple Smile

# 733
Момичета, благодаря за идеята  Hug , аз също бях озпробвала да изтрия шипмент акаунт-а , но преди това бях изтрила и едни нули от номера на поръчката. Вече мога да си следя поръчката, направих я на 6ти, още на другия ден започнаха да я обработват, в сайта на юпс пише, че трябва да я очаквам в четвъртък. Simple Smile

# 734
  • MJF
Момичета,моля,дайте съвет.Има ли и друга от вас с подобен случай?
Вече 5ти ден поръчката ми се обработва .. Писах им във формата за чат,но не възлагам особени надежди за отговори,съдейки от темата назад.

Последна редакция: вт, 14 яну 2014, 15:26 от FugeeLa

Общи условия

Активация на акаунт