MANGO online магазин!

• 167 111
  • 766
  •   1
Отговори
# 735
  • MJF
Момичета,моля,дайте съвет.Има ли и друга от вас с подобен случай?
Вече 5ти ден поръчката ми се обработва .. Писах им във формата за чат,но не възлагам особени надежди за отговори,съдейки от темата назад.

Моята поръчка най-после е изпратена,след 7 дни чакане и телефонен разговор с Испания.
Направих всичко описано по-горе за проследяване,но не ми се получава по никакъв начин.

# 736
  • Добрич
Аз си получих нещата току що. Много съм доволна!  Grinning
Ето това яке:
http://shop.mango.com/BG/p0/mango/sale/shearling-effect-biker-ja … ;ts=1389869336834
Много добра кройка, заспа ми S размер. Simple Smile

И две ризи, които ги няма вече в сайта - също добри попадения, само дето едната я взех XS, че нямаше друг размер и малко ми опъва в раменете, но пак ще си я нося. Simple Smile

# 737
Здравейте,
четейки темата не успях да разбера доставката до врата ли е чрез ЮПС или чрез Български пощи.Встрани от това ето какво установих-моята поръчка стоя 6 дни в "подготовка", след което като я шип-наха се появи и тракинг номера в полето моите поръчки.Като натиснеш тракинг бутона директно те прехвърля в сайта на ЮПС и показва къде се намира пратката и кога е датата на доставка- в моя случай пратка, поръчана на 09.01 ще бъде доставена на 24.01, бавнички са, но аз не бързам и доставката 15лв. ми е ок.Все пак са испанци-те не са много много по работата  Simple Smile

# 738
Здравейте,
четейки темата не успях да разбера доставката до врата ли е чрез ЮПС или чрез Български пощи.Встрани от това ето какво установих-моята поръчка стоя 6 дни в "подготовка", след което като я шип-наха се появи и тракинг номера в полето моите поръчки.Като натиснеш тракинг бутона директно те прехвърля в сайта на ЮПС и показва къде се намира пратката и кога е датата на доставка- в моя случай пратка, поръчана на 09.01 ще бъде доставена на 24.01, бавнички са, но аз не бързам и доставката 15лв. ми е ок.Все пак са испанци-те не са много много по работата  Simple Smile

Доставката е до врата чрез ЮПС. Бавнички са не испанците, а куриерите   Laughing испанците са си много бързи даже - снощи пуснах поръчка от аутлета, днес я пращат.
Идват бавно с ЮПС, защото пристигат с камион, който много обикаля из Европа.

А относно тези куриери - за първи път получавам пратки чрез тях и съм много недоволна. Дори те не знаят къде са им пратките, Mr. Green служителките се държат нагло по телефона. Кашона ми беше отворен и залепен прилежно по ширина. Добре, че Манго ги слагат и в плик - той поне не беше отварян.   ooooh!

# 739
Благодаря Ви много за отговора.Хубав ден Ви пожелавам!

# 740
днес моята пратка е пристигнала в софия /към 18.30/, пише, че ще си я чакамна 21.01 във Варна. Дали има шансда дойде утре?

# 741

А относно тези куриери - за първи път получавам пратки чрез тях и съм много недоволна. Дори те не знаят къде са им пратките, Mr. Green служителките се държат нагло по телефона. Кашона ми беше отворен и залепен прилежно по ширина. Добре, че Манго ги слагат и в плик - той поне не беше отварян.   ooooh!

И аз съм изключително недоволна от UPS/in time и от цялостното им обслужване - по телефона и в самия офис.  ooooh! На мен от три получени неща, всяко опаковано в отделен плик, само един от тях не беше отворен, а другите си личеше как са отрязани. Следващия път смятам да си отворя пратката направо в офиса им.

Последна редакция: пт, 17 яну 2014, 23:17 от an_neli

# 742
Искаш да кажеш, че кашона е бил отворен?

# 743
Здравейте момичета!
Някой има ли опит във връщането на поръчки от Манго? С Български Пощи става ли? newsm78 Някой може ли да сподели опит, ще съм ви страшно благодарна! Наскоро направих доста голяма поръчка и не си струва да запазя всичко, което не ми харесва, ще ми излезе солено.

# 744
  • Добрич
Здравейте момичета!
Някой има ли опит във връщането на поръчки от Манго? С Български Пощи става ли? newsm78 Някой може ли да сподели опит, ще съм ви страшно благодарна! Наскоро направих доста голяма поръчка и не си струва да запазя всичко, което не ми харесва, ще ми излезе солено.

Аз лятото връщах с БП. Мисля, че излиза най-ефтино. Трябва да сложиш дрехите в жълт подплатен плик от пощата и да залепиш адресът, който е вътре на бланката от поръчката, както и твоя.  След около 2 седмици ти връщат парите по сметката. Аз нищо не съм им писала.

# 745
Здравейте момичета!

Аз лятото връщах с БП. Мисля, че излиза най-ефтино. Трябва да сложиш дрехите в жълт подплатен плик от пощата и да залепиш адресът, който е вътре на бланката от поръчката, както и твоя.  След около 2 седмици ти връщат парите по сметката. Аз нищо не съм им писала.

Благодаря ти много!!!   bouquet

# 746
Вава, супер, значи вторник или сряда и аз ще чакам доставка. Покажи какво получи Simple Smile
Ето тези неща:
http://shop.mango.com/BG/p0/mangokids/sale/round-neck-faux-fur-c … ;ts=1390245025644
http://shop.mango.com/BG/p0/mangokids/girls/pleated-skirt-rhines … ;ts=1390245025644
http://shop.mango.com/BG/p0/mangokids/girls/paisley-print-denim- … ;ts=1390245025644
една тъмно синя блузка с подобна кройка, но платката е от дантела: http://shop.mango.com/BG/p0/mangokids/girls/embroidered-cotton-b … ;ts=1390245025644
дънков клин  и две тениски с картинки, които явно са свършили вече и потници за мен май от тези:
http://shop.mango.com/BG/p0/mango/sale/strass-logo-strap-t-shirt … ;ts=1390245025644

# 747
В помощ на всички, които евентуално ще връщат до Манго, да споделя срока, който на мен лично не ми беше ясен. На сайта пише, че имате 30 дни да върнете стоките - това означавало да се изпрати към тях до 30 дни след получаване, а не че те трябва да го получат до 30-тия ден.

Друго интересно - ако връщате някоя от стоките поради повреда, приложете в пакета разписката за пощенските разходи и от Манго ще платят някаква част от тях - поне така твърдят де.

И да ви питам нещо - аз ли този сезон попаднах на такива модели или Манго тотално объркаха номерацията? Поръчах си неща S и XS, които са ми широки ужасно...  #2gunfire Почти се отказах да поръчвам онлайн и ще чакам да открият новите магазини, които обещаха..

# 748
Благодаря, че сподели за срока, защото се бях притеснила , че закъснявам  Hug. И аз утре ще връщам много големи XS и S..преди това пак бях попаднала на едни много големи дънки EU 34. Обаче сега пак съм поръчала едни същия номер, да видим какво ще дойде  Simple Smile. И кашонът ми беше освен отворен, смачкан и с дупка в единия ъгъл  #2gunfire  не знам просто на какво е бил подложен по пътя.

# 749
  • Добрич
Хм, интересно. Аз получих две ризи - XS и S. Едната е дънкова и доста вталена, определено си отговаря на размера XS, понеже аз по принцип съм си S, но се затръшках за тази и я взех. Другата, обаче, е доста свободен модел и макар да си е моя размер, е доста свободна, което не ме притеснява де, обичам свободни дрехи.  Laughing Та мисълта ми е, че може би самият модел има значение и очакванията ви, разбира се. Това не означава, че е изключено да е сгрешен размерът де.

Общи условия

Активация на акаунт