MANGO online магазин!

• 167 109
  • 766
  •   1
Отговори
# 750
  • Центъра на Вселената...
Връщането до Испания с Български пощи ми излезе 22лв /препоръчано/. Вътре приложих фактурата с отбелязаните неща, които връщам, за всеки случай си написах и Айбана на банковата сметка. Сега ще чакам превод. Друго обаче ме притеснява, в една от поръчките, не са ми изпратили един артикул. Получих имейл с информация за липсващия артикул, писали са, че ще ми преведат парите в рамките на 2-5 дни, минаха 20 дни, 3 пъти им писах, нито отговор получавам, нито пари в сметката.

# 751
може би самият модел има значение и очакванията ви, разбира се.
Едната блуза, която ще връщам е тази: http://shop.mango.com/BG/p0/mango/clothing/sequined-metallic-swe … ;ts=1390913021754 взех S, по-малък няма за този модел - очаквах да седи като на манекена - не много впито. Оказа се обаче много широко и доста дълго, като блузон. Ръкавите са ок, което е още по-странно (абе аз се чудих защо не са го изкупили  Laughing ). Предишни години специално за жилетчици и плетени тънки пуловерчета съм взимала даже M. Другото не го намирам в момента на сайта, едно пухено яке без ръкави, но там не е толкова фрапантна разликата, по-скоро кройката е недомислена и в кръста идва доста широко, а и изработката куца.
За сметка на това да похваля това яке http://shop.mango.com/BG/p0/mango/clothing/feather-down-long-coa … ;ts=1390914521109 - взех си бежово - надмина очакванията ми, много съм доволна Heart Eyes.
Получих имейл с информация за липсващия артикул, писали са, че ще ми преведат парите в рамките на 2-5 дни, минаха 20 дни, 3 пъти им писах, нито отговор получавам, нито пари в сметката.
koseca , при мен при поръчка от 11 януари, на 16-ти ми върнаха парите за липсващия артикул.

# 752
  • на брега
Момичета,
от аутлета на манго с кой куриер пристигат пратките в Бг?

# 753
dark chocolate , ти на кой адрес им писа да ти върнат паричките? Написаха ли ти имейл, че са ти привели сумата за липсващия артикул?
lu4ia,  аутлета също работят с  UPS.

# 754
Получих мейл, че липсва артикул и ще ми върнат парите. После не са ме уведомявали, че са преведени - проверих си в интернет банкирането чак когато прочетох за твоя случай. Иначе самият мейл за липсващата стока ми е от 13ти, а парите на 16ти съм ги получила.

# 755
Аз скоро имах поръчка с липсващ артикул, на втория ден след като ме уведомиха, че няма да го пратят ми бяха върнали парите за продукта плюс парите за доставката. Реално останалите неща ми излязоха с безплатна доставка.

# 756
Да, + доставката  Sunglasses

# 757
Ох... Явно съм глупава, но по никакъв начин не можах да си проследя поръчката от аутлета.

# 758
  • на брега
Ох... Явно съм глупава, но по никакъв начин не можах да си проследя поръчката от аутлета.
Спокойно, и аз не успявам  Blush

# 759
nadezhda_todorova, Като дадеш на Ордерс , Тракинг  ти отваря сайта на УПС. Просто като ти излезе, че няма инфо за пратката ти в сайта на упс,   изтрий това, което пише под Other UPS Account:   /мился, че беше някакво код чило/ и цъкни пак трак бутончето и ще ти покаже инфото.

И да се оплача, че така и нямам превод за прословутия неизпратен артикул, нито отговор на 5-те ми имейла /отписах ги вече/ , отделно все още не са приведени и парите за нещата, които върнах.

Последна редакция: пн, 03 фев 2014, 14:15 от koseca

# 760
  • на брега
koseca, благодаря!   bouquet
Проследих си пратката!

# 761
И аз много много благодаря! Също успях. А това дето не връщат пари за неизпратени артикули и върнати неща звучи зловещо. Не съм очаквала, че подобна верига ще се излагат толкова.  Sick А то като няма PayPal не може човек и диспут да им пусне. То уж показва долу на сайта и PayPal, но накрая само с карта се плаща.

# 762
  • Бургас
Не е вярно. Аз съм плащала доста пъти с ПейПал.  Peace

# 763
А как става с ПейПал? Аз за първи път пазарувам и то от аутлета и като стигнах накрая вече ми даде само карта да въведа. Явно аз съм се объркала нещо. ..

О, да. Сега пробвах в Манго, не аутлета на Манго дава опция. Иначе в аута няма нещо...

Последна редакция: пн, 03 фев 2014, 23:18 от nadezhda_todorova

# 764
  • София-Лагера
От Аутлета не може с Пейпал.

Получих си поръчката и всичко е супер.
Бях скромна само с 3 блузи за мен.
Сега пуснах нова с 6-7 неща за мен  /65 лв./
Всичко е пипнато и цените са АУ.
От Аутлета доставката е безплатна над 100лв.
Иначе 6 лв.
chockolina при пускането на новата тема може да го включи в първия пост.
Нещата идват с куриер до 1 седмица с UPS.

Общи условия

Активация на акаунт