Отговори
# 105
Доре забравих мило много кофти,ама ще се оправите надявам се Hugама голям инат тоя твоя мъж да му се незнае.

# 106
Алхимиче,страхотни снимки!Разверди ми деня  Hug Благодаря за поздрава!

Карбо,и аз те съветвам да спреш да се притесняваш за тази слуз.Нашето педи каза да не се вторачвам толкова и аз я послушах.Ние имаме от време на време както слуз,така и разтройство.Гледам само да не се обезводни детето като предлагам повечко вода и това е.Лекарства никакви не съм давала.Така че само си у наблюдавай.Ако усетиш нещо нередно тогава отивайте пак по доктори.

Аз гласувах.Изкъпах се и отивам да си взема детето от майка.Да ви кажа нещо - ние общо взето всяка събота спим при нашите.Направило ми е впечатление,че като се прибера в неделя виждам детски дрешки на спалнята от към моята страна.Миналата седмица имаше чорапки.Аха да питам мъжо какво правят там и той ми вика - Много ми липсвате вечер като ви няма и мземам някоя дрешка на Белослава да ми мирише на нея,за да мога да заспя  Heart Eyes Направо ми се насълзиха очите!

Айде желая ви един приятен ден и ще се включа по-късно.

# 107
Карбо, през деня имаме едно спане от 2 ч и то е от 5 дни така, иначе спим по 15-30 мин между храненията, но не между всички, вечер заспива към 21.30-22.00 ч, става към 01 ч и после към 05 ч и се събуждаме окончателно в 07 ч, смяна на памперс нямаме, като наддаде вой от кошарата го вземам, първо се опитвам да го дундуркам за да заспи ама няма шанс, иска си храната детето. Преди 3 дни купих и биба уж да го залъжа вечер, ама и там на дърво, вода се мъчим да пием от 1 месец, 100 мл се изпиват за повече от седмица, тоест не пие  ooooh! Така че идея си нямам какво става  newsm78
Миленка, това е страхотно, мъж-мечта  Hug
Алхимиче, снимките са страхотни, ще пуснеш ли пак линк към хотела  Praynig

# 108
Карбо, през деня имаме едно спане от 2 ч и то е от 5 дни така, иначе спим по 15-30 мин между храненията, но не между всички, вечер заспива към 21.30-22.00 ч, става към 01 ч и после към 05 ч и се събуждаме окончателно в 07 ч, смяна на памперс нямаме, като наддаде вой от кошарата го вземам, първо се опитвам да го дундуркам за да заспи ама няма шанс, иска си храната детето. Преди 3 дни купих и биба уж да го залъжа вечер, ама и там на дърво, вода се мъчим да пием от 1 месец, 100 мл се изпиват за повече от седмица, тоест не пие  ooooh! Така че идея си нямам какво става  newsm78

Гери,аз лично незнам какво да те посъветвам.От доста лекари съм чувала,че не трябва да имаме нощно хранене,но аз не се мъчих да отказвам Белослава.Тя сама спря да се храни в края на  2-рия месец.Сега на седмица-две ни се случва да плаче вечер и аз отивам да и направя храна и като се върна е заспала.Някой път и пъхам шишето в просъница да го изпие,друг път го изхвърлям.Незнам дали именно наддаването е причина да се спира или просто трябва да се създаде режим  newsm78 Но ако се притесняваш,че се храните вечер опитай да го залъжиш с водичка.Чета,че не пие,но ако наистина е гладен може и вечерта да пропие.А дали не му е горещо и затова да се буди вечер?А не че е гладен.

# 109
Момичета, четох в кърмаческия - има многоооо теми по въпроса, нищо обезпокоително, когато бебето е на кърма  Simple Smile ето пускам тук линка:
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=search2
Важното е да се въоръжа с търпение, защото може скоро и да не се махне това нощно хранене  Simple Smile
Така не излизат темите - написах "нощно хранене" в търсачката и излезнаха много теми  Peace

# 110
  • София
 cry cry cry

Чухме се. Разделяме се за неопределен период, за да преосмислим нещата. Според него сме загубили тотално уважение един към друг и така не може да продължаваме. Прав е, наистина много си се дразним и фактът сега е, че аз съм повече ядосана отколкото тъжна. Наистина не знам какво да правим. Казах му, че сме много уморени, че е период, той не е съгласен и каза, че ще продължим да сме уморени и трябва нещо да измислим. Абе, отвратително ми е. Sick

# 111
Здравейте симпатюшки  Hug
Тоя моя звяр не ме остава тези дни и не мога да ви изчета ....
Тая вечер ми стопи лагерите искаше да цоца през два часа .... ама ще ме побърка сериозно ви казвам.На това отгоре от това дърполене на тея цици зърната ми са като след бомбардировка ... Дайте акъл с какво да ги мажа че не звезди ами галактики виждам като засмуче. Пробвах и със крем здраве, Гармастан, силиконови зърна ( тя изпада в истерия от тях )  ooooh!  А и друго абе моята убусница не ще да помирише залъгалката, но за сметка на това се приспива с палец в устата ....... и  ваще ли имат този навик или ?
Така оплаках ви се в бързината ... сега отивам да ви чета, че после ще упражня правото си на глас  Peace

# 112
  • София
Виви, като се насуче бебето, намазвай зърната с малко кърма и ги остави да изсъхнат.

Инче, дай верно да се дигнем до Банско при Яна, че съвсем ще избуша тука сама... Роднините ни ма щат, нямали място в момента. Cry

# 113

много е хубаво тук има ужасно много забавления за децата,удобства бол,посрешнаха ни в стаята имаше кошара за бебана,бейбифон,кана за преваряване на вода,стерилизатор.цял ден  има аниматори които забавляват по големите деца и ако искаш може да си го оставиш на отглеждане.храната е перфектна чисто е  и персонала е много усложлив и усмихнат Laughing.абе все едно не съм в бг.малката и понася добре само дето първия допир в водата не и хареса
[
Алхимиче, къде сте на море? Това, което казваш е страхотно. Ние бяхме миналата година в Несебър на военна станция. Имаше столчета за хранене, аниматори, уроци по танци... занимаваха децата, а тази година бяха казали, че ще има сгъваеми кошарки. Честно казано за военна станция (ходила съм като малка) ми се стори супер лукс с тези допълнение, но чак бебефон и стерилизатор.......

Атмосферче, дайте си време, но не много.... Факт е, че сме изнервени, ето и аз сега се радвах на свободния час (мъжа ми работейки остана да гледа бебка) и макар че ходих да пазарувам за нея пак се поразведрих. Все си мисля, че  като заместя хранене ще се чувствам по-свободна, но засега сме само на кърма. И усещам как съм станала по-заядлива, откровено завиждам на мъжа ми, че среща различни хора, че ходи на работа......а аз съм в омагьосания кръг.

# 114
Атмосферче,  Hug. Не знам какво да кажа...

# 115
Доре споко мацо ще му мине той и Любо така казваше не те искам повече не ме уважаваш,само ми крещиш ама сега е много мил(понякога) Laughing
Момиччета на Царево съм хотела се казва  Хермес ама линк не мога да пусна.
айде обяда от мен и да се напапкате хубаво

# 116
Атмосферче, мислих за това, защо твоя мъж така постъпва и стигнах до извода, че иска да те накаже по този начин. Ядосан ти е и той, вероятно му харесва сега като му се обаждаш и опитваш да оправиш нещата. Хората сме понякога такива гадни, малко е извратено да ти е хубаво като виждаш, че най-близкия ти човек се измъчва и ти му го причиняваш! Може би той не осъзнава в момента раздялата, но ако я почувства реално....., в смисъл ако види, че ти си решила също да се разделите май ще запее друга песен. Във всеки случай е много твърдоглав твоя мъж и е меко казано безотговорно да оставиш жена си с детето да се оправя сама. Да бяхте само двамата е едно, но сега имате огромна отговорност към това малко същество и такова поведение (на мъжа ти) си е чист егоизъм. Значи не станало на неговата и дай да си хване парцалите и да си замине !  Crossing Arms Не знам, аз съм много чувствителна на подобни теми, защото ние дето се казва до вчера се разделяхме с моя приятел (но при нас беше заради друго, по-точно "друга") и все още не съм забравила, едва ли ще забравя! В крайна сметка всеки човек прави грешки, но не си заслужава си тровите живота заради това. По-добре е когато се скарате за нещо да се опитвате да намерите решение. Понякога се чувстваш засегнат, накърнено ти е егото, но ако реагираш с яд и решиш на свой ред да нападаш и да си връщаш става по-лошо. И най-лошото е, че така нараняваме най-близките си хора, ако ставаше въшрос за някой/я си познат/а, изобщо нямаше да има значение, но сега......
Дано му дойде по-скоро акъла. Помисли, да не би да го пренебрегваш твърде много сега покрай бебчето, да не би да се е чувствал необичан. Ти трябва да знаеш най-добре.

# 117
cry cry cry

Чухме се. Разделяме се за неопределен период, за да преосмислим нещата. Според него сме загубили тотално уважение един към друг и така не може да продължаваме. Прав е, наистина много си се дразним и фактът сега е, че аз съм повече ядосана отколкото тъжна. Наистина не знам какво да правим. Казах му, че сме много уморени, че е период, той не е съгласен и каза, че ще продължим да сме уморени и трябва нещо да измислим. Абе, отвратително ми е. Sick

Sad много тъжно ... само искам да ти кажа, че отглеждането на детето ще става все по-трудно... и трябва да намерите начин да си отстъпвате, да сте мили един с друг, да постигате компромис с всичко и най-вече да се уважавате... и ние имахме период, в който много се карахме, беше след раждането на синът ни и едва не се разделихме... оттогава много пъти искам да кажа нещо, но спирам, замислям се, млъквам, отивам в другата стая и си поемам въздух.

Напоследък ни е много трудно с двете деца, нямаме абсолютно никаква помощ нито от роднини, нито от детегледачки, малкият още не ходи на ясла, ще се местим скоро в друга държава и е пълна лудница!!!!

Малкият постоянно прави бели, чупи всичко до което се докопа, маже, цапа, трябва постоянно някой да го наглежда. Абсолютно невъзможо е да седнем заедно на вечеря, защото вечно някой плаче и иска внимание Rolling Eyes а любимото ми е, когато и двете ревнат едновременно ooooh! но ето, че засега се справяме. Та с две думи, дайте си време, помислете, поговорете, опитай се да промениш в себе си това, което го дразни и съответно нека и той се опита да промени това, което ти не харесваш... просто няма как иначе тепърва има за толкова много неща да се карате - кой да почива, кой да гледа детето (като проходи), какво да яде, как да се облича, какво да му се позволява, как да се наказва... Tired айде спирам дотук.

# 118
Reni, много хубаво си го казала!  Peace Подкрепям мнението ти!

# 119
  • София
Алхимика, а дали може да си направим резервации за месец напред, да кажем от авгст за септември или е много посещаван хотела и няма да имат места, вие колко по-рано резервирахте, абе, муцка ми звучи направо, ще го покажа на мъжа ми, ако изровя линк за него, много  Hug за страхотните снимки и че мислиш за нас, до скоро, приятна почивка  Laughing

Доре,  Cry Hug, не знам какво да ти кажа, честно, твоят мъж наистина е много своенравен, все пак има дете и не може така с лека ръка да махне и да си отиде, не му ли е тъжно за детето, аз също предполагам, че щом е толкова категоричен, не го мисли сериозно, а по-скоро иска да те изплаши и нарани, ако го мислеше сериозно, щеше да си остави вратичка в изказването, повярвай ми, само не мога да ти дам съвет как да оправите нещата, всяко семейство е за себе си, ние вече започнахме да се караме по-малко, но днес пак виках малко, разбрахме се бързо обаче, мъжа ми не си го слага на сърцето, аз пък го преживявам, ама ми минава бързо, явно сме от този тип хора, че не бихме си тръгнали, за разлика от товя мъж, той пък приема нещата по-навътре, според мен колкото и да ти е трудно сама да гледаш детето, замини на почивка някъде, вземи ако трябва някой роднина или приятелка с вас да ти помага и не се чувствай длъжна пред никого, колкото той е прав, толкова и ти, аз също съм отговаряла така на мъжа ми, просто, защото цял ден си мисля какво последно имам да свърша и да седна да си почина и все не става и накрая вече като съм останала съвсем без сили и той идва и направи това, ами направи си го ти, аз имам нужда от почивка, Румен трябва да разбере, че като си вкъщи по цял ден не си катиш краката, събота и неделя не вижда ли колко вършиш като сте си и двамата у вас, но...мъжете са си такива, трябва обаче малко да си пречупите гордостта и да направите компромис и двамата, заради Йо-Йо, той има нужда от стабилно семейство, вие ще решите какво значи това според вас, стискам палци всичко да се оправи, извинявай за разбърканите мисли и многото запетаи  Wink, просто на мен мисълта ми тече по този начин... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт