Отговори
# 90
Честит рожден ден на Толо!!!
С пожеляания за здраве,късмет и много любов!  party023

Бързо оздравяване за Раличка!
При нас такава буря имаше Wear Umbrellaи така гърмеше,че по едно време се чу електрически пукот из къщи и малко светнаха контактите Shockedбая се стреснахме .
Иначе днес денят мина така: prostor clean breastfeeding и сега съм гроги,остава само душче и набегом в леглото.
Лека вечер на всички и спокойна нощ! Sleeping

# 91
  • София
Ооо, Миме, здрасти, айде разказвай...Simple Smile

# 92
  • в гората
 Хайде и аз да се включа на финалната права...

Толо, Честит Рожден Ден!!!  bouquet

Яна, лек път!

Уфф, един час пиша две изречения  ooooh! .Малчо май го мъчат зъби и уж спи, ама при всяко помръдване се започва едно ммммммммм...... в различни тоналности  Tired .

# 93
Привет мили дами!
ТОЛО  Hug   bouquet всичко най най!
Хи хи хи Зитка нещо се оправдаваш май  Party Мила и аз давам зеленчуково и плодово пюре а днес и сок пихме. Кашата не сме я почнали, само щото сме леко напред с килцата а тя нали уж "надувала" ама и това ще стане скоро. Иначе кърма си имам и мога да кърмя още дълго сигурно но сигурно след 6-я месец ще спра по съвет на ревматолозите дето едва ли не ми казаха че ако родя ще се затрия  Joy
Янче аз съм пропуснала по работа или на почивка отиваш но лек път и весело изкарване  Hug
Чао от мен и лека вечер.
Дидерончо ли отиде на Крушуна чакам отзиви и на мен много ми харесва там природата е като от сън.

# 94
  • София
Ех, ама съм заспа, Яна, лек път и весело изкарване при вашите и до скоро Simple Smile))

M@m@, много гадно така и детенце не може да си почине, ама няма начин, всички ще минат през това, ние пък уж сме по-големи, пък ни зъби, ни нищо, ама то моите са започнали да излизат късно, на чичо му (брата на мъжа ми) - също, та не се знае, може и дребсън да е така, има една бяла точка, ама не е твърдо, нищо не е, само прозира венчето и си стои така от седмици  newsm78

Ааа, щях да ви пускам една статия, за малко да забравя, може да я покажете на мъжете си, особено кърмещите мами, пък да се замислят малко и те какво ще правят без нас някой ден: малко за съня

И да ви кажа, аз съм толкова активна тази вечер, защото мъжа ми отиде на рожден ден на един приятел, то и аз бях поканена, ама свекърва ми може да гледа детето само до 11 часа, че тогава й се доспива, а рождения ден започва в 10 и нямаше смисъл да ходя за 1 час, да ви кажа даже не знам дали ми се ходеше... newsm78, май нещо вече  Crazy #Crazy

Последна редакция: сб, 04 юли 2009, 22:36 от iva_angel

# 95
Alximi4e,разказвай за Царево и за съблазнения Баш Цар.. Laughing

Заинтригувахте ме с тези крушунски водопади!Диде,с удоволствие ще прочета подробен разказ!  Hug

Ние "празнуваме" по домашному с мъжо и Раличка.. Laughing И двете ни баби са по почивки в момента!  grinning039

# 96
Я да ви се похваля.......току що си сложих обицата на пъпа, която бях махнала миналия септември. Не мога да повярвам, че успях. Е, има още много какво да се желае от към килограми и мускулчета там, но важното е, че успях да си я сложа отново! Crazy

# 97

Толо това е една от първите гледки от еко пътеката
и една от личния албум:

http://www.maarata.com/?act=index

Последна редакция: нд, 05 юли 2009, 00:28 от k.penkova

# 98
  • Стара Загора
Добро утро  Hug
Да ви почерпя,ставаме на 5 месеца  Flutter

Честито и на останалите месечинковци   bouquet

# 99
  • София
Здравейте, приятелки.

Толо, със закъснение, ЧРД и да си все така готина! И понеже много ми хареса идеята на carbo:

Дорабела, вие се измъчихте! Натисни ги тия доктори, малко по-сериозно да се заемат, да ти кажат какъв е проблемът, защо толкова боледува малката... cry no cry

Коте, няма да повярваш! Номерът с тупкането по дупето при нас действа!

k.penkova, много се смях с твоя таратор! Обаче положението май не е за смях... Нещо много съм го ядосала човека... Вчера, докато ни е нямало, е дошъл, събрал си е дрехите и си е отишъл... Shocked newsm78 Звънях му два пъти, затваря ми. Една приятелка вика: Иди до тях. Ама не съм сгафила чак толкова много, че да ходя да му се моля, и аз се чувствам обидена все пак... Иде ми да си хвана партакешите и да замина някъде при роднини. Sick Sick Sick

# 100
Карбо,Доре,благодаря за тематичните торти!  Laughing

Тези крушунски водопади ме заплениха напълно.Разгледах сайта и вече обмислям сериозно посещението...

Доре,лоша работа...Явно и ти ще бъдеш подложена на нагледен урок по мъжки инат!Нищо,нали затова са "уроците"...и двамата да си извлечете поуки!  Hug

Марина,как сте днес?

# 101
Честита 5 месечинка на всички бебоци - да са живи и здрави за радост на мама и татко   love001
Атмосферче, много кофти, абе тези мъже какво им става, много чувствителни и докачливи станаха  newsm78
Етна, браво за обичката, сега чакаме и снимка Wink

Ние вчера изкарахме много хубав ден - ходихме на 2 гостита и то много приятни, Гоги се държа супер, само се усмихваше и  гукаше, дори поспа на първото гости  Grinning
Абе мами да ви питам - такъв проблем ли е че Гоги яде през нощта, трябва ли да го мъча на вода детото или да го оставям да реве докато заспи пак, че според наша позната акушерка съм изтървала положението още първия месец, и е недопустимо да има ядене през нощта, камо ли 2 или 3 яденета  ooooh!Това водело до язви, гастрити по-нататък  newsm78

# 102
  • София
Доре, ама твоя мъж хептен зле  newsm78
Жена, дете, отговорна работа казваш.... а той акъл няма.....
Аз на твое място щях да му пиша един смс: да прави каквото е решил, но най-лесно е да си вдигне чукалата. Той как би се почувствал ако ти го беше зарязала сам с Йойо.
Или другия вариан е наистина и ти да отидеш при роднини.
И все пак бъди отворена за компромиси, защото с такъв инат като на твоя мъж, ако ти не отстъпиш, не знам...

Гери, защо не питаш в кърмаческия....
а той има ли момент от деня в който е най-поспалив? Имам предвид да не би да си мисли че тогава е за спане, а през нощта да не му се спи?
И нощно време как го храниш? Ако го преобуваш и т.н. най-вероятно се разсънва и после се буди лесно...
Въобще според мен трябва да махнете нощното хранене, но не да го държиш гладен, а наистина - да му е скучно и сам да се откаже
Може пък да захраниш тия дни и да му даваш кашичка след банята, която да го държи сит през нощта
Но питай и в кърмаческия, поне докато Яна пристигне и ни прочете и от УСА Simple Smile

Белослава яко мрънка и нищо не помага за зъбчето. Мълчи само като е на ръце и мен пък ме притеснява да не вземе да се научи, ама как да не я гушне човек  Heart Eyes
найема, мерси че се интересуваш - акото й пак е слузесто, но нищо няма да правя по въпроса - ям си каквото ми се яде, а на нея вече никакви хапчета няма да й давам... Пък дано да се оправи.

# 103
Абе мами да ви питам - такъв проблем ли е че Гоги яде през нощта, трябва ли да го мъча на вода детото или да го оставям да реве докато заспи пак, че според наша позната акушерка съм изтървала положението още първия месец, и е недопустимо да има ядене през нощта, камо ли 2 или 3 яденета  ooooh!Това водело до язви, гастрити по-нататък  newsm78

И ние сме така, не се коси! Мойта доки нищо такова не каза, но нали знаеш 100 лекари, 101 диагнози! Аз съм с гастрит и колит, но съм се отказала от нощното хранене преди 1 мес, така че не го мисли, всяко дете има различни нужди, Краси хапва максимум (в най-добрия случай) на 3 ч, по-често на 2-2.5., ляга към 21.30
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ ПОРАСНАЛИ СЛАДУРЧЕТА!
дОРАБЕЛА,  Hug Hug Hug

# 104
ха добър ден.Силве миличка малко със закъснение Честит Рожден ден да си жива здрава и много обичана  bouquet
та така седя си аз тук във фоайето(така ли се пише newsm78)пия си кафето и гледам морето Hug.
много е хубаво тук има ужасно много забавления за децата,удобства бол,посрешнаха ни в стаята имаше кошара за бебана,бейбифон,кана за преваряване на вода,стерилизатор.цял ден  има аниматори които забавляват по големите деца и ако искаш може да си го оставиш на отглеждане.храната е перфектна чисто е  и персонала е много усложлив и усмихнат Laughing.абе все едно не съм в бг.малката и понася добре само дето първия допир в водата не и хареса

следващата снимка е специално за цялата дружинка Hug

вечер на пллажа правят дискотека за децата ако знаете какъв купон е Partyте и големите се включват,яко песни и танци на народите

аниматорите показват разни танци и всички танцуват.а сутрин има аеробика за големите в басейна.като на саунаториум са аз ммного им се смея,то само чужденците се включват де.

поздравявам ви всичките и по късно пак ще се включа че отивам да си пека дупето Mr. Green
Дорабела стискам палци малката по бързо да се оправи Hug

Общи условия

Активация на акаунт