Отговори
# 75
толо,  hbday Желая ти най-вече здраве, много щастие, много да те слушат двамата мъници и татко им и много радост да ти носят!

# 76
Честит рожден ден Толо
Пожелавам ти най вече здраве,любов и успех във всяко начинание.(малко е тривиално ,но от сърце Grinningbouquet
Честито и на всички празнуващи днес.
Също така и на сина на Бетунга,дай боже един ден да ходим на изложба  bouquet

# 77
Момичета забелязвали ли сте дали ви отговарят дните на линийките  newsm78 Защото на мойта пише 4м. и 22 дни , а от 10 до днес както и да ги броя са си 24 дни  Thinking Правих я наново гледах да не съм объркала датата и пак така си показва  Confused

# 78
Момичета, благодаря за пожеланията, но аз вече тотално се сдухах. От днес пак е без глас и започнахме пак капките Фенистил. Смятам че от инхалациите стана така- то и аз днес си направих една с Натриев Хлорид и мен ме заболя гърлото - направо не е истина колко е гадно всичка това. Cry Лекуваш едно, вредиш на друго....
много ми е притеснено....

Силве, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Много да те радват и слушкат Раличка и Боянчо!

# 79
  Момичета БЛАГОДАРЯ за милите пожелания!

Марина,хич не ми хареса това,че си ви изпратиха вкъщи...Вие още се водите хоспитализирани,така че можеш да отидеш до болницата пак да я прегледат.Аз,разбира се,не съм изобщо компетентна,но като лежахме с Ралица,там имаше две бебета с бронхиолит и ги лекуваха с антибиотици.Тия в Правителствена си усвоиха клиничната пътека по здравна каса и на другия ден си ви изпратиха по живо по здраво! #Cussing out Те са длъжни да я следат Раличка и да ви изпишат когато е здрава.Ние с теб говорихме днес,ама аз после се замислих-значи вчера е достатъчно болно детето за да го приемат,а тази сутрин е добре,хриповете били "остатъчни" и те нямали за какво да го държат там... newsm78 За една нощ без лечение ли се подобри?! Ей,аман от тия болници!

# 80
ТОЛО, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

# 81

Толо, ЧРД, много здраве, късмет и любов ти желая!

Теди, така са линийките, защото са родени през февруари и ги смятат двата дни по-малко.

# 82
ТОЛО, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Маринче, стискам палци Рали да се оправи бързо  Hug

# 83
  • Sofia
Силве, честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве, много! Много обич и разбирателство вкъщи и усмихнати дечица, които да ти изпълват душата!

Маринче, дано се закрепи Раличка! Praynig Ох, милото слънчице! Обажда ли се на някой доктор? Ще я водиш ли да я видят пак? Пиши как сте, много ще ви мисля! И ако имаш нужда от някаква помощ, звънни ми непременно!  Hug

# 84
Силве, знам че не правилно да се водим все още хоспитализирани, а да сме си вкъщи, но ако поне имаше топла вода да мога да я мия, щях да се замисля вчера.
Засега няма да бързам към болницата, защото няма температура и е игрива. Надявам се малко да се поуправи гърлото от капките и утре ще го мисля.
Само да спомена ,че в Правителствена болница е супер лукс, ама в кабинетите на докторите и в ценния коридор. В стаите на пациентите е супер мизерно. По голяма глупост не съм виждала - половина болница като Токуда, другата като...ТК например. Ако знаехме какво е вътре,щяхме да ходим до Токуда направо.
Инче, мерси мила.

# 85
ТОЛО -ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДА СИ ЖИВА, ЗДРАВА, МНОГО ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА.

dorabella-дано скоро малката душичка да се оправи, но как така само инхалации, на нас веднага ни сложиха абукат и 10 дена й слагаха антибиотик, а инхалацийте й правиха с Бромхексин-много й помогна, още на др.ден дишаше по-леко, тези док.направо са луди, само с инхалации-по принцип може й да не оставаш в болницата, а само сутрин и вечер да ходиш, ако й правят нещо.
За захранването, даже и някой да не одобрява, -ядем вече и плодово и зеленчуково, даже и каша, ,  не съм заместила още изцяло хранене, но и това ще стане скоро, всяка мама има право да решава, как ще си гледа детето, всиките ми приятелки захраниха рано и нямат никакви проблеми, но всяко дете си е индивидуално, може би ако имах кърма нямаше да бързам толкова.
Хубава вечер на всички. Hug  Hug  Hug

# 86
dorabela, от сърце ви пожелавам бързо оздравяване и дано за напред да не боледува мъничката! Praynig  Hug

# 87
  • София
Ох, Маринче, стискам палци за сладката Рали да се оправя по-бързо и да спрете да ходите по лекари, компетентни, некомпетентни и изобщо всякакви, а ако се наложи, не може ли да се самоизпишете от Правителствена и да отидете в Токуда за преглед и да ви приемат, дано не се налага, разбира се  Hug Praynig

Уъндъртеди (малиии, как успях да го напиша на български това Simple Smile), според мен така се получава с линийката, защото февруари е 28 дни, като дойде датичката на месечинката ще влязат в норма дните, ама като влезе в новия месец и започва да брои грешно до датата на месечинката, не знам как го обясних, дано да е разбираемо...

# 88
ехо здравейте Hugотивам да ви чета и после ще ви разказвам.

# 89
Хайде и тук да пожелая най - голямото щастие на Толо, нищо че вече си го има! Hug  bouquet

Дано всичко бързо отшуми при Рали и да оздравее малката принцеса!

Ние днес решихме да ходим по софийските паркове, но когато излезнахме започна да гърми и да чернее небето, и бягайки от дъжда се озовахме в Банкя. Laughing Как ми се живее на хубаво място с чист въздух и голяяям двор.... Blush

Общи условия

Активация на акаунт