Само че в сладкарницата сгрешиха надписа
Яна, лек път и на вас

а аз на плаж се канех да ходя
, много здраве за теб и семейството, много успехи като майка и като доФтор и в твой стил да постна едно местенце на което ти пожелавам да посрещнеш семейно другия рожден ден 

. Вчера ходих до Кауфланда и там продават едни сладки картофи дето много приличат на вкус на тиквата. И понеже сега няма тикви а аз умирам за тях та си взех кило и нещо си от тия чуждоземски кореноплодни да си подсладя душата ей така по-диетично. И изпекох половината. Е да ама вечерта както си похапвахме блаженно с милия гледам , чавето ни зяпа и отваря уста като гладна чавка. И ми проблесна че някъде по форумите бях чела, за тоя плодозеленчук, че бил полезен за бебчетата и можел да им се дава още в началото на захранването. Та снощи ей така педагогически му метнах около лъжичка в устата. Е няма такова облизване. Това дете до сега е яло поне 3-4 плода и 3-4 зеленчука на пюре, ама все готови. Само кайсия му направих прясна като я изчистих много добре от кората, и колкото можах от тия белите неща вътре. Та прави ми впечатление, че на готовите бърканици та били те и на Хип се мръщи леко, а на моите кьопави кулинарни изпълнения се кефи. Та днес му сварих останалите сладки картофи и малкия беше готов да изяде и лъжицата и буркана.
Е малко скъпичко идват към 4, 50 е килцето, ама на пазара в Борово преди няколко месеца ги видях по 12 лв килото. Но то пък детето колко ще изяде.

а аз на плаж се канех да ходя 

Дано винаги си обградена с хора, които те ценят и обичат и да изпълниш живота си с незабравими моменти

)))

, ама то не пречи хубавата дама да има повече от един обожател
))
. Вчера ходих до Кауфланда и там продават едни сладки картофи дето много приличат на вкус на тиквата. Та снощи ей така педагогически му метнах около лъжичка в устата. Е няма такова облизване. Та викам си да взема да споделя и аз моето откритие с вас може някой да има инфо за това поне на мен не особено познато разстение 
и сега сме на сладък картоф (което си е направо тиква и за мен) е няма такъв кеф... яде та се къса и ушите му плющят