Отговори
# 150
Дорабела, дано бързо овладеете положението, това е сериозна работа и след като се оправи се консултирай сериозно къде да заведеш малката - Сандански, Велинград, висока планина, нещо такова, за да доизлекувате дробчетата. Милото дете Sad

Маринче, ако наистина решиш да заведеш малката в Сандански, можеш да спиш у нас!  Peace Съвсем сериозно! С една приятелка ще почиваме там с децата и има мноооого място, ще те включим и теб! Също и която мама иска да дойде, нека ми пише! Няма никакъв проблем!  Hug

Дано сладката Раличка бързо се оправи!  Praynig

# 151
Лелеееее момичета не съм вярвала , че ще го кажа ама след като чета за проблемите , които имате с половинките си мисля , че може да се каже че се радвам , че милото го няма и ще се върне чааааааааак края на октомври ( и все пак  newsm45 newsm45 newsm45 ) Дано до тогава този период отмине  Praynig

Диде да те питам водата на водопадите беше ли матово светлосиня (какъв цвят само  Crazy) ? Защото ние като ходихме беше така:

и беше много красиво.

Ето една снимчица от нас с Ева  Mr. Green

А това е любимото четиво на бубката

# 152
Lele, tva s mujete ne bilo samo v nashata kashta. Hi4 gi niama milite, ne razbirat kolko e mnogo rabotata okolo edno bebe.

# 153
Не, Теди, за съжаление водата беше мътна, кална  Confused ! Незнам дали се дължеше на дъжовете! А змии също не видяхме и слава богу  Praynig . Но много ни хареса! И природата, и къщата и всичко (само да кажа, че селото е забравено от бога, има две магазинчета и живеят само цигани и турци  Shocked , но това не ни притесни, защото ние през деня бяхме на водопадите, а пък вечерта в къщата)!  Peace  Абе, супер беше!

Доре, незнам какво да ти кажа....  Sad . Много лошо това..... Трябва много сериозно да си поговорите с него и да си изясните положението, НО преди да заминеш на море! Дано да се сдобрите!  Hug

Ееееее, Мими, завидях ти! А за поздрава към Февруарки, направо ме разтопи! Да нацелуваш Мая от всички нас!   bouquet

# 154
  • София
ехх, къде са среднощните старозагорски купони??

Мен ме изядоха комарите  Close
А после аз изядох динята Simple Smile

Диде, супер си  Peace
Теди, ама вие винаги сте с много фешън фанелки Simple Smile
Коте, пиши по-подробно как се развиват нещата? колкото и гадно да звучи аз бих му обърнала внимание на големия Венци до къде те е докарал с неговите морски разходки

п.п. Зъбчеееее Simple Smile

# 155
 Гут морнинг!!!

Карбо, ще ти дърпам ушите! как само разваляш дисциплината и ме навеждаш към такива грешни бирени помисли на ранина  Sunglasses

Алхимиче, страхотна си! Плажният поздрав направо обра точките  Hug

Диде, радвам се, че така хубаво сте си изкарали на Крушуна! Успя да ме успокоиш за змиите! Има едно друго място с водопади, пак доста близо до ВТ, казва се Хотница (известно с пеещите Хотнишки баби и многото ингилизи там). Направо събота сме там на пикник, навихте ме. Ще ви пусна снимки от преди по-късно днес Peace

Теди, какво чете малката бубка?  baby_neutral

И като казах чете, днес мисля да ходя до библиотеката (обожавам го това място). Моля, препоръчайте ми нещо за четене. По принцип много си падам по класиката (любовни хич не тача, криминални - само ако са Японски или Китайски загадки). Френкси, английски, български класици много уважавам, немските са ми малко депресарски. Намислила съм да препрочета "Спасителят в ръжта" на Селинджър и "Татул", но приемам всякакви предложения до обяд  Hug

Слънчев ден на всички!

# 156
Добро утро мацки   bouquet
Хаиде след среднощната запивка с бири и картофки една закусчица  Flutter

Мен ме изядоха комарите  Close
А после аз изядох динята Simple Smile

rotfImbo

Теди, ама вие винаги сте с много фешън фанелки Simple Smile

Ама разбира, се ние сме фИешън мадама  Party newsm47

Марте програмата за телевизията чете  Mr. Green Тва му попадна на детето в случая  Flutter

# 157
Ехоооо, привет от нас с Гоги  Hug

Вчера почти цял ден бяхме във Варна и си изкарахме много хубаво, щяхме да гласуваме, но се върнахме късно и секциите бяха затворени вече  Blush но нищо, важното е желание че имахме  Party Гоги беше много послушен, поспа си доста и на вън, и в колата, дано да е така и на Жеравна, нали заминаваме в петък, чакам с нетърпение  Wink

Карбо
, мила, благодаря, че ме мислиш, но засега продължаваме така, вече не усещам че ставам, всичко правя на самотек  hahaha, снощи Гоги стана само в 03.30 да яде, и аз съответно бях  bombs Аз все си мисля че не му стига храницата и затова така се получава, но така или иначе реших от другата седмица да почвам да го захранвам, мислех да изчакам до 6 месец, но май няма да издържим  Wink

Лек ден и спорна седмица на всички бебета и мами, целувки от нас  Peace

# 158
Диде,много зареждащи снимки!!! Ама вие всички ли сте ходили на тези водопади?! Аз от години се точа и на "Райското пръскало" и все не стигам до там... Sad

Тук е имало опит за среднощен купон,а? Тази нощ и при мен беше весело.Боян на всяка цена беше решил да спи при нас на спалнята и като не ставаше с логични доводи реши да хитрува..Първо ме събуди и каза,че е потен..Добре,преоблякох го.След малко каза,че го боли корема.Хайде,заведох го да пишка...След известно време реши,че му се ходи и по другата нужда! ooooh! Е,фалшива тревога,но пък каза,че в неговото легло му е лошо... Laughing Та малкото зверче си спа,но голямото се държа като бебе!

И в този ред на мисли,Ламтурниче,Калина спря ли да се буди с плач нощем?

# 159
  • София
Мартеничке, Спасителят в ръжта е малко скучен, но затова пък Деветте разказа какво чудо са!!! Най-любимата ми книга на света! Задължително ги прочети! Аз сега чета "Играта на Ендър" и смятам да мина всички книги, поне се разсейвам... Confused

# 160
  • Sofia
Добро утро,мамчета!

Диде, страшни снимки! Много ми се пътува някъде... Ама няма да разглеждам като бебонка  hahaha

Доре, много много ми се разхожда някъде с теб, но за съжаление и количката не мога да бутам Sad Не е хич добре положението. Гърдите ми са все така надути и ни напред, ни назад. Всички доктори ми викат "спокойно!", ама аз вече хич не съм спокойна! Уж до неделя трябваше да ми е минало, а то... Днес пак ще звъня на д-р Дилова и ще настоявам да се видим, че почва яко да ме тресе шубето. Направо не ми го побира ума как ще ми мине  newsm78 От вчера пия едно хомеопатично за спиране на кърмата, даде ми го семейния хомеопат, като преди това жестоко ме овика защо съм ги пила тия химии  Embarassed , ама и от него нещо ефект не виждам засега. Много ме е страх да не трябва да ме режат, че кой ще ми гледа детенцето  newsm45 Цяла седмица не мога да си го гушна и вече ще се побъркам! И той сигурно ще ме забрави и после няма да ме иска  newsm45 newsm45 newsm45

Силве, аз не пиша, защото само ви се оплаквам  Embarassed Бях решила да пиша, като ми мине, ама ........

Моля ви, стискайте ми палци по-бързо да минава, че много е лошо така положението  Rolling Eyes

Извинете за чудния депресарски пост рано сутрин  Confused

Хуабв ден на всички и до после! Hug

Ааа, само да кажа за хубава книжка. Марте, ако си чела (или гледала) "Шоколад", препоръчвам ти "Червените обувки". А ако не си чела или гледала "Шоколад" и нея. Магически са тези книги! Много женски, но не лигави, а вълшебни!

# 161
  • в сърцето на един мъж...
Коте, пий чай от мента, така ще намалиш малко напрежението, а също може и чай от салвия. Те ще помогнат да намалеят болките и да редуцират кърмата.

# 162
  • Sofia
Гея, пия цяла седмица вече. Поне по 2-3 чаши на ден, но ефект - йок! Направо нямам обяснение...ще го търся днес от докторите  newsm78

# 163
  • sofia
ДОРЕ ПОЛОЖЕНИЕТО СЕ ОПРАВЯ С ОСТАВЯНЕ НА БЕБЧО САМО ЗА ЕДИН ДЕН НА НЕГОВИТЕ ГРИЖИ,НО НЕ НА СВЕКИ Naughty ,А НА НЕГО,С НЕОБХОДИМОТО КОЛИЧЕСТВО МАНДЖА(БИЛО ТО И AM)  И ПАМПЕРСИ И КАТО КАЗВАМ ДЕН ИМАМ ПРЕДВИД 24 ЧАСА,ДА ПРЕНОЩУВА САМ С НЕГО.ГАРАНТИРАМ,ЧЕ ПОСЛЕ НЯМА ДА ОБЕЛИ И ДУМА КОЛКО Е УМОРЕН,А ТИ НЕ ВЪРШИШ НИЩО.КАЗВАМ ТИ ГО ОТ ЛИЧЕН ОПИТ,НИЕ СЪЩО ПЪРВИЯ ПЪТ ИМАХМЕ ПОДОБНИ МОМЕНТИ И РЕПЛИКИ ОТ СОРТА КАК АЗ СИ СЕДЯ ПО ЦЯЛ ДЕН В КЪЩИ И СИ КЛАТЯ КРАКАТА newsm78,А ПЪК ТОЙ ХОДИ И РАБОТИ.ЕДНА СЪБОТА ПРОСТО МИ ПИСНА,КУПИХ ЕДНА КУТИЯ AM ОСТАВИХ ПАМПЕРСИ,ПОКАЗАХ КЪДЕ СА ДРЕШКИТЕ И ИЗЧЕЗНАХ ПРИ НАЩЕ,КОГАТО СЕ ВЪРНАХ НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН ПОЛОЖЕНИЕТО БЕШЕ ДРУГО(ВЗЕМИ ГО МОЛИ ТЕ ,ЧЕ СЪМ КАПНАЛ,НЕ СЪМ СПАЛ ЦЯЛА НОЩ.-АМИ ДА СИ СПАЛ,И АЗ НЕ СПЯ,НО КАЗВАШ ,ЧЕ СИ КЛАТЯ КРАКАТА.)НИКОГА ПОВЕЧЕ ,ВЕЧЕ ТРИ ГОДИНИ НЕ СЪМ ЧУЛА ПОДОБНИ ИЗКАЗВАНИЯ,ДАЖЕ СЕГА ЗА ВИКИ МИ ПОМАГА СТРАШНО МНОГО,НО ТРЯБВАШЕ ДА СИ ПОЛУЧИ УРОКА .И,НЕ СТАВА С ВИКОВЕ И СКАНДАЛИ Naughty ,ЛЕКИНКО С ПАМУЧЕ ,ПЪК НЕКА СИ МИСЛИ ЧЕ Е НА НЕГОВАТА.

# 164
  • в сърцето на един мъж...
Оф, Коте, не се сещам за нищо друго, което да помогне Sad

Общи условия

Активация на акаунт