И изобщо не го оправдавам - за една нестоплена манджа да си загуби уважението???? Ай сиктир 

Сори,ама за мен това не е мъж,който иска да носи отговорност

Атмосферче,не се сърди за мнението ми,аз по принцип съм малко крайна що се отнася до мъжете

И изобщо не го оправдавам - за една нестоплена манджа да си загуби уважението???? Ай сиктир 

)) Пожелавам ви много здраве, да бъдете силни и смели и добри синове и дъщери

Аз и за това не искам много да давам мнение,за да не обидя някого,но просто сега не се стърпях
Добре ,сърдит си на майката,две седмици няма да й звъниш,тя как ще се оправя си е нейна работа-ок,ама 2 седмици няма да видиш и малкото си бебче-ето това не го разбирам
Заради един инат,да докажеш ,че си прав
Ееееее, няма такива егоисти като мъжете, ей! Изключвам мъжа на Миленчето, егати пича е! 
Вярно, и Венци отиде на море, ама звънеше през 5 минути да види какво става... И сега като вижда резултата от физическия и психическия срив, предполагам следващия път ще се замисли повечко.
и няма да мога да се грижа, както трябва...Хич не вървят надобре нещата при мен, ама да видим какво ще стане.
Евала, Ивче!
Ама са нужни и неизбежни понякога, за съжаление. Дано нямате повече такива и всичко да тръгне по мед и масло!
Мъжът ти ми изглежда много разбран 
Кажи по-подробно как е положението.
А пък мойто вуйчо го дават по Канал 1 - Александър Андреев. 

! 

)))

Децата не са играчки, за да ги захвърляме толкова лесно