Отговори
# 135
  • Стара Загора
Развитие няма да има скоро, защото той каза, че ще се чуем чак след две седмици. Тогава аз сигурно ще съм отпрашила нанякъде и така.
E нямам думи  #Crazy

Доре, аз бих го попитала твоя - детето само твое ли е, само твоя отговорност ли е? Да си наясно. Защото ако е само твое, ти не си си го направила сама - искали сте го и двамата. И да се стегне малко, какво значи това - загубили сте уважение? След като го е имало, не сте си изневерили, не се е случило нищо непоправимо, то значи, че все още е там това доверие. Деца може да прави твоя хубустник, ама да ги гледа - не може??? Shocked Много детинско и глупаво е това Thinking И изобщо не го оправдавам - за една нестоплена манджа да си загуби уважението???? Ай сиктир ooooh!
Peace
Сори,ама за мен това не е мъж,който иска да носи отговорност  Peace ooooh!
Атмосферче,не се сърди за мнението ми,аз по принцип съм малко крайна що се отнася до мъжете  Peace

# 136
  • София
Абе, опитва се човекът, ама му е много тежко явно. По-добре сега да сме далече един от друг, отколкото да крещим на главата на Йойо. Но аз просто не знам дали след 1 месец няма да е същото... Това май е като със здравето, ако не се изплашиш истински, нищо няма да се промени. Ако ви нервирам с монопола над темата, кажете. Embarassed

# 137
  • София
Глупости, Доре, нали сме за това, когато някоя мама има проблем да помогнем, ако можем с нещо, а ако не можем, поне да я утешим, понякога и думите лекуват...мааалко, само че аз вече ти казах какво мисля, сега като се замисля пак...не знам дали ще спрете да се карате като се съберете, наистина трябва да поговорите сериозно ще го бъде ли вашето семейство или не и ако решите да опитате да сте заедно, ще трябва мъжът ти да осъзнае, че той също е отговорен за детето ви, а не да си гледа Слави, а после ти си имала капризи, че работи много - ясно, лошо няма, ама това не означава, че не трябва да отделя време и за семейството си, ако му е трудно, да помисли как да улесни работата си, а не да прави компромиси с държанието си вкъщи, оххх, много сложна ситуация, много кофти когато двама най-близки хора са изчерпали търпението си един към друг, ти си помисли добре дали с него ще ти е по-лесно или без, обясни му всичко честно и дано се съгласи да опитате отново, но този път направи активни стъпки в посока - помощ за малкото сладурче, а не само, ааа, колко си сладък, на татко хубавеца, айде дръж го, че ми се гледа телевизия, ама той пищи и ми пречи и междувременно стопли ми нещо за ядене с другата ръка, че съм много уморен, а не може ли едновременно да го кърмиш и да го къпеш, че да си лягаме по-бързо...

Ооо, ама съм, честита месечинка на всички бебоци родени на тази дата преди 5 месеца, ама сте много и все сладурковци Simple Smile)) Пожелавам ви много здраве, да бъдете силни и смели и добри синове и дъщери   bouquet

Последна редакция: нд, 05 юли 2009, 21:00 от iva_angel

# 138
  • София
ааа, колко си сладък, на татко хубавеца, айде дръж го, че ми се гледа телевизия, ама той пищи и ми пречи и междувременно стопли ми нещо за ядене с другата ръка, че съм много уморен, а не може ли едновременно да го кърмиш и да го къпеш, че да си лягаме по-бързо...

Ето за това сте! За да ме разсмивате тогава, когато си мисля, че нищо не може да ме развесели! Hug Hug Hug

Неее, Иве, страхотна си! rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 139
# 140
  • Стара Загора
Иве,много се смях душа  Joy
Атмосферче,не се сърди за мнението ми  Hug Аз и за това не искам много да давам мнение,за да не обидя някого,но просто сега не се стърпях  Crazy Добре ,сърдит си на майката,две седмици няма да й звъниш,тя как ще се оправя си е нейна работа-ок,ама 2 седмици няма да видиш  и малкото си бебче-ето това не го разбирам  Tired Заради един инат,да докажеш ,че си прав  ooooh!
Той какво си мисли,че само във вашето семейство е така ли,ами да влезе малко в нашия форум и да види как сме се изпокарали половината с мъжете си  Joy

# 141
  • Sofia
Ех, Доре, чак сега прочетох каква била работата. Ама тоя Румен акъл има ли?!?!? Twisted Evil Как ще те остави сама да се оправяш 2 седмици!? Все пак, колкото и да ти е сърдит, ти да не си Супермен или шесторъкия Шива! #Cussing out Ееееее, няма такива егоисти като мъжете, ей! Изключвам мъжа на Миленчето, егати пича е! Flutter
Сега и аз да ти кажа какво бих направила - така ще изчезна, че свят ще му се завие! Ама няма да може да стигне до нас по никакъв начин! И не 2 седмици ами и 1 месец няма да ни види! Да го видя после ще посмее ли пак да си взима почивки,че и срокове да слага!  #2gunfire Вярно, и Венци отиде на море, ама звънеше през 5 минути да види какво става... И сега като вижда резултата от физическия и психическия срив, предполагам следващия път ще се замисли повечко.
Радвам се, че си по-скоро ядосана, това е по-здравословната реакция. Напълно подкрепям мнението на Гея! Ай сиктер! Crossing Arms
А ти, ако имаш нужда от нещо, само кажи! За съжаление не мога да предложа да погледам Йойо, защото още не мога да си гушна детенцето  Cry  и няма да мога да се грижа, както трябва...Хич не вървят надобре нещата при мен, ама да видим какво ще стане.

А Ивето ме уби! Така съм се смяла Simple Smile Евала, Ивче!

Наде, браво на теб! Много са гадни тия разговори Sad Ама са нужни и неизбежни понякога, за съжаление. Дано нямате повече такива и всичко да тръгне по мед и масло! Hug Мъжът ти ми изглежда много разбран  Peace

Сватя, много се радвам, че сте добре и всички те слушат! Хайде, като се върнеш, ще разправяш и показваш. Цунки на малкото сладко Майче от гаджето и свекито!

# 142
  • София
Ми, не може ли да се разходим някъде, че имам нужда от всякакво разсейване... Не мога да повярвам, че не си се оправила още! Това е ужасно!!! Cry Cry Cry Кажи по-подробно как е положението.

Той Румен знае, че ние заминаваме на море след 1 седмица. Но явно не се впечатлява. Мен наистина няма да ме има 1 месец, ако не и повече при това положение. Мога да си обикалям България до септември. Те тогава отварят книжарницата (тя ще бъде на три етажа, огромна) и може и да има място и за нас в ума му... Cry

Аааа, честит ви Бойко! hahaha А пък мойто вуйчо го дават по Канал 1 - Александър Андреев.

# 143
Алхимиче,страхотни снимки! Как пък си се сетила за февруарки?!  Hug

Коте,защо не вървят добре нещата?!Аз реших,че като не пишеш,значи всичко вече се е нормализирало... Sad

Доре,честно казано в твоята ситуация и аз бих била по-скоро ядосана,отколкото тъжна!Може да ти е сърдит,но трябва да е сигурен,че нищо не ви липсва с Йойо!
Без него ли заминаваш на море?

# 144
  • София
Да, с моята най-добра приятелка отиваме на вилата й. После с баща ми и майка ми на Иракли, после в Русе при любимата ми леля! Румен няма начин да му дадат отпуска.

Гледам Бойко и умирам от смях! Много ще се забавлявам да му гледам мачовската поза всеки път! Главата винаги е накривена на една страна! Joy Joy Joy

# 145
Здравейте, мами!
Виждам,че Дорето има някакви проблеми, но ще чета след малко! Доре,  Hug !

Включвам се само да покажа снимки и да кажа КРУШУНСКИТЕ ВОДОПАДИ са невероятно красиви! Уникални! Приказни! Отседнахме в село Крушуна в Бялата къща, много ни хареса и сме много доволни! Бяхме две семейства - ние и зълтата с мъжа и детето (на 1,5 г)! Прекарахме си чудесно! А сега малко снимки:

Това е пред къщата:

Това съм аз:

Водопадите:

А някой ето така разглеждаха:

Може да видите и други снимки  ТУК

# 146
  • София
Оооо, Доре, в момента му е права, моля ти се Simple Smile)))

А иначе съм убедена, че ще си изкарате много добре и добре ще си починеш, Румен е казал 2 седмици, защото знае, че заминаваш след 1 и иска да те ядосва и дразни още повече, ама ти не го търси, нека той се сети да се обади да пита Йо-Йо как е, няма начин да не му е мъчно.

Диде, страхотно е, размечтах се, аз толкова обичам да пътувам и да ходя по такива красиви места, а моят мъж никъде не ни води Sad

# 147
  • в сърцето на един мъж...
Оф, Доре, ама не само се ядосвам, ами и неприятни думички ми идват на акъла Close
Айде сега да доразбуня духовете, но ние сме заедно с моя мъж вече 10 години почти и вярно, имали сме сътресения, напасвахме се, но такива неща не е имало. Да не говорим, че в последно време моя мъж готви вместо мен, къпе баткото, помага ми за всичко. А от преди това - аз не знам какво е да огладя дрехите му, да му опера прането - той правеше всичко сам. Така че е въпрос на желание и разпределяне на отговорностите. Той знае, че аз също работя и то 24 часа на ден - моята работа е нон стоп с децата и че аз също имам нужда от разтоварване. Ние сме говорили много по този въпрос и сме решили, че няма срамна работа в семейството, че децата са и на двама ни и се налага да си помагаме, ако искаме семейната кола да върви.
Та в тази връзка - аз не бих се молила на такъв мъж като твоя. Той няма отговорност към собственото си дете. Значи той не го заслужава, съжалявам да го кажа. Не може да си взимаш отпуск от бащинство или майчинство. Както ти не си си хванала оная работа под мишница и не си се изнесла, така и той няма право да го прави, защото отговорност носите и двамата. Ми то в този случай по-добре да не го беше правил това дете Crossing Arms Децата не са играчки, за да ги захвърляме толкова лесно Naughty

# 148
  • София
Е, той със сигурност не си мисли, че го е захвърлил, и през ум не му минава, просто си мисли, че понеже аз съм залепена за бебето, а той не иска да ме вижда, няма да вижда и него.

# 149
  • в сърцето на един мъж...
Ами това е детинско и незряло. В крайна сметка бебето е кърмаче и няма как да ви разделят Confused Простооо извинявай, нямам думи за него... Твоя човек трябва да порасне Peace

Общи условия

Активация на акаунт