Отговори
# 120
# 121
Доре, на мен ми кипна сериозно отвъртре  #2gunfire подкрепям момичетата със съветите им, ако имаш нужда от пари или каквото и да е, докато двамата се оправите, свиркай, аз съм насреща, може и на лични или скайп GAll78. Притеснява ме само, че той най-вероятно чете какво пишем тук и съм сигурна, че това допълнително го нервира  Confused дано на сме ти докарали допълнително ядове с обсъждането на проблема.

Рени, шапка ти свалям   bouquet

Алхимиче, това, което разказваш отговаря на условията и в нашия хотел в Обзор. Много се радвам, че и в бг започнаха да поддържат едно по-добро ниво на обслужване, браво  Simple Smile да си изкарате много хубаво  Simple Smile

# 122
  • в сърцето на един мъж...
Гери, не е проблем това, че се кърмите през нощта, не се притеснявай! Детето само ще си направи режима и ще си се храни на колкото то поиска.
Доре, аз бих го попитала твоя - детето само твое ли е, само твоя отговорност ли е? Да си наясно. Защото ако е само твое, ти не си си го направила сама - искали сте го и двамата. И да се стегне малко, какво значи това - загубили сте уважение? След като го е имало, не сте си изневерили, не се е случило нищо непоправимо, то значи, че все още е там това доверие. Деца може да прави твоя хубустник, ама да ги гледа - не може??? Shocked Много детинско и глупаво е това Thinking И изобщо не го оправдавам - за една нестоплена манджа да си загуби уважението???? Ай сиктир ooooh!

# 123
  • София
Е то не е заради манджата... Наистина съм съгласна с него, че сме много наежени, дразним си се за най-малкото нещо и не мислим един за друг. От друга страна сега се замислям, че той наистина възприема за нещо естествено Йойо да е моя отговорност, "мое звено от домакинството"... За него няма нищо странно само аз да се грижа за него.

А аз просто не издържам вече... Не се наспивам, през цялото време съм на тръни, защото през 3 минути Йойо пищи за нещо, от 5 месеца не съм се отделяла от него, кърмя през 2 часа, няма на кого да го оставя, количката е счупена и го нося навсякъде, няма как да си напазарувам... newsm45 smile3514

# 124
  • в сърцето на един мъж...
Доре, той яде ли от шише? Ако яде - изцеди кърма за две хранения, отиди до баща му, остави му го и да се спасява. Това дете не е само твое звено от домакинството или изцяло твоя отговорност. Като го е правил - да е мислил малко, не сега да се фръцка. Децата не може в един момент да ги искаш, а после да ги хвърлиш... Ядосах се Crossing Arms

# 125
  • Пловдив
Доре,миличка не ти леко изобщо  Confused

трябва Атмосферчо да ти удря едно рамо в гледането,за да види какво е.ако може да му го оставиш за един ден ще е чудесно.направи се на болна и го извикай да гледа малчо

# 126
  • София
Хехе, той е на работа, просто ще го гледа майка му, а аз не искам.

Не мисля, че той иска да ни зареже и съм съгласна на малко почивка, но 8-килограмовото музикално чудо по 24 часа на ден ми изпива силичките...

# 127
  • Пловдив
тогава ще се разболееш като свърши работа  Mr. Green

# 128
 Оффф, че крива работа, Дори... Tired
 Наистина смятам, че е добре да идете да се поразсеете някъде с Йо-Йо. Яна вече е в щатско предполагам (да пишеш, ей, да не ни забравиш), ама за едно моренце дали ще се навиеш? Предполагам варненки и бургазлийки ще излязат с изгодни оферти за някое спокойно местенце, а и няма да ти липсва компания там. Хем ще ти е разнообразие, хем ще ти е малко почивка... А и Червеношийка мисля, че е много права - пробвай да не му звъниш, дори ти да му затваряш като ти звънне. Да види колко е гадно  Crossing Arms Ама вярно детинщини прави!

Найема, твойто мъж и мене разчувства  Simple Smile Прекрасно е, човек да има до себе си толкова съобразителен и чувствен патньор.

Толо, как мина партито? На Крушунските водопади и аз им се точа отдавна. Преди няколко седмици ме спря само слуха, че там е било змиярник в момента. Явно има някакъв размножителен период, или просто са изпълзели гадините, ама на мен ми се изправи косата. Сега Дидето ще каже дали са се нормализирали нещата  Peace

# 129
  • София
лелеее, Доре, ама как може...
аз сутринта мислих да ти пиша, после го изтрих, гледам все пак са ти казали - трябва и Румен да види какво е сам с детето.
Преди няколко дни аз реших да действам, защото и при нас нещата вървяха на зле /не толкова с караници, колкото с отчуждаване/. Макар да беше между две смени на милия го сгащих като си легнахме и му теглих една 2-часова реч. В общи линии: Аз имам нужда от повече време с него, като времето когато сме 3та не се брои. Любовта ми гасне в ежедневието и ако той не положи усилие, скоро ще стана безразлична. Казах му че аз обичам без значение на чувствата отсреща и ако се уморя прекалено ще спра да го обичам. Казах му че вече дори не ми е гадно че не правим секс.
Той ми каза че има нужда от повече свобода от нас и че времето когато сме 3та за него е много тежко /не че не му харесва, но го изцежда/. И двамата сме наясно че ако аз не го обичам и той ще ме разлюби, защото за него е важно да вижда споделеност.
Ние решихме, че това което имаме си струва да се преборим и честно казано има промяна, макар и минимална за сега...

Важно е да си кажете нещата в очите.
Мен безкрайно ме беше страх как ще реагира на думите ми и отлагах много врме, но в един момент наистина разбрах, че моите чувства са на ръба и трябва да се направи нещо.

Поговорете си без Йойо.
Въобще намери начин да оставяш малкия на някого.
Аз бях върло против да се оставя бебето на когото и да е ако е необходимо да се храни /заради задавянето/, но сметнах че малко преувеличавам риска /все пак родителите ни са големи хора/. Разликата е огромна когато излезем само двамата. Първия един час дори не си говорим за бебка!!! после лека полека започваме да си мислим за нея и докато се приберем вече много ни е домъчняло за нея. Бабите са щастливи че мама-цербер не е била наоколо, бебка е щастлива, че са й обръщали внимание нови хора.... Въобще всички сме щастливи.

С две думи:
1. Чист откровен разговор
2. Излизане без Йо както ти сама, така и ти и Румен.
ааа и къде при Яна ще ходиш??? Тя нали в Америка замина???

Пиши как върви и както Гал писа, ако имаш нужда от помощ - ние сме насреща!!!

Гери, не му мисли тогава нощното хранене, щом е нормално.. Все пак Гого е голям мъж - има си нужда от папо по-често  Hug
Пък и по мои сметки вие си имате едно нощно хранене - в 3... И Белослава се храни на малки интервали сутрин, само дето нейната сутрин започва малко по-късно...  Peace
Според мен всичко си правиш правилно. Потърси наистина някакви други неща дето може да го тормозят детенцето - жега, студ и т.н. ако всичко е ОК, нека си хапва Simple Smile
А защо не пробваш няколко дни през нощта да го храниш от шише. Ако е от глад, ще яде. Ако е друго като види че не е гърда, ще му мине мерака

# 130
  • София
Извинявайте много, че ви занимавам с мойта лична драма, тука се превърнахме на Дом и Семейство... ooooh! Sad

Развитие няма да има скоро, защото той каза, че ще се чуем чак след две седмици. Тогава аз сигурно ще съм отпрашила нанякъде и така... А Яна ни канеше с Инчето на Банско, ама явно е заминала междувременно.

# 131
 Гери,Ралица също яде и през ноща.Може би лошо я свикнах да спи при нас на спалнята,но в началото не издържах да ставам през 1-2 часа и да я кърмя по40-50 мин... ooooh!Та още продължава да спи до мен и като се размърда и давам да суче и продължаваме да спим и двете,без разсънване.

Баткото тази сутрин се прибра от морето и вече започна да ръси мъдри мисли:
"Мамо,нали идиот е като болест,ама иначе е обидна дума?" (това след мое обяснение от преди месец..запомнил го е.. Laughing).Аз отговарям утвърдително,а той: "Аз когато съм болен нали не съм идиот?"... hahaha

Марте,нямаше парти тази година.. Cry Бабите ги нямаше в София и вечерта премина в разучаване на новия ми телефон(фук-фук).

Карбо,такъв хубав анализ и така добре поднесен!
Моя мъж като съм кисела и заядлива взима Ралица и заявява "Отивам в парка...Няма да седя тук да ми се караш!" Grinning

# 132
Доре аз си идвам във вторник ако искаш взимам Йо за 2 часа ти отиваш на работното място на клонинга,хващаш го за ушите и да си поговорите.как така 2 седмици той акъл има ли Closeа детето не го ли интересува през това време какво се случва(абе тея мъже повече от нас полудяха).аз ще оставя Мая някой да я гледа ако трябва и нямаш нишо против мога и да го кърмя Wink само не унивай Hug

# 133
  • София
Извинявайте много, че ви занимавам с мойта лична драма, тука се превърнахме на Дом и Семейство... ooooh! Sad

Развитие няма да има скоро, защото той каза, че ще се чуем чак след две седмици. Тогава аз сигурно ще съм отпрашила нанякъде и така... А Яна ни канеше с Инчето на Банско, ама явно е заминала междувременно.

Доре, ти не разбра ли че драмата ти хич не е лична, ами е почти повсеместна  ooooh!
И аз не мисля че трябва да чакате 2 седмици... много неща могат да се сллучат до тогава и най-вече на тебе да ти писне и да не искаш да говорите...
И аз мисля че трябва да потърсите решението сега, но ти си знаеш.

Аз ти препоръчвам ако ще го чакаш да се накуми поне си изливай някъде мислите, за да не ги събираш и да се тормозиш - може тук, може в разговор с приятелка, може дневник да си водиш, ако смяташ че е прекалено лично... Но търси си отдушник, защото за разлика от Румен  #Cussing out ти не можеш да си вземеш 2 седмици отпуск от това да си майка!!
ти недей да правиш така, но аз на твое място бих му вдигнала колосален скандал, може би дори на работното място, именно по въпроса кой точно има нужда и от каква почивка, и бих си тръгнала с детето докато той не осъзнае какво е загубил и не дойде да ми лази на колене

Гери, аз още си мислих за вас със сетя Wink И до друг извод стигнах Simple Smile Нали най-много кърма се образува към 4 през нощта. Да не би детенце да си усеща, че трябва да те стимулира, че иначе ще секне кърмицата... Та ако е така тогава предложението с шишето може да е пагубно  newsm78
Така че по-добре си го храни както до сега, стига ти да издържаш на темпото....

Ние днес големи срещи голямо нещо... Гласувахме, после се видяхме с две мои приятелки от детинство с техните дечица /едното е на по-малко от 10 месеца и вече ходи, така че "дръж се Земьо, февруарче ще те гази скоро"/
После дойде една друга приятелка, пийнахме по бира, после майка ми дойде да разходи малката, дойдоха на милото техните, те я взеха да я разхождат, а майка ми доведе единия ми племеник, после те всички дружно я къпаха, а аз четох вестник.
Сега сме си самички с бубката и чакаме тате най-сетне да си дойде от работа, че само него днес не сме го виждали  Heart Eyes

А да ви кажа доста интересни неща научих днес...
Първо приятелката с бебето - тя има и дъщеричка на 10 години. Бясна ревност било у тях. Голямата непрекъснато се сърдела и хич не искала да помага  newsm78
Малката от свръх спокойно детенце като проходила няма спирка - нон стоп трябва някой да върви след нея. и така пищи, че Доре, стягай се, щом Йойо от сега ти надува главата....  Crazy
Отделно за килограмите доста си поприказвахме и извода е, че ако не сте свалили много не се притеснявайте, като намалее броя на кърменията и като проходи чавето няма къде да ходите Simple Smile
ПОхвали ми и някаква 90-дневна диета. Тя не я издържала, но мъжът й през първия месец свалил 10кг...
Другата ми приятелка се завърнала от Балчик - 10 дни 4 семейства били в някаква вила за по 300лв на вечер /цялата/. Имало джакузи, басейн, огромна градина... гледах снимки - невероятно е било... а ако и компанията е била весела....  Sunglasses
Третата ми приятелка не е женена, но.... завързала връзка с млад татко /като нашите/... детенцето му на 10ина месеца и то... Не знам дали всичко честно ми разказа, но ако да... да  ви кажа нея няма как да я съдя и то не защото ми е приятелка, а защото виждам какви са отношенията в младите семейства, особено ако са по-неподготвени родителите...  ooooh!

Въобще много интересен ден ми беше... и поучителен...

Хубава вечер, че Бела ме мрази задето й расте зъб и много държи да ми го покаже  Joy

# 134
  • София
абе тея мъже повече от нас полудяха

smile3521 smile3513

Няма да го гоня и да му се моля! По-добре да ме измъкнете на разходка някъде, че днеска бях при едни познати и те като запяха една любовна песен на пианото, едва си преглътнах сълзите...

Общи условия

Активация на акаунт