Ноемврийчета 2005 - 28

• 38 270
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
Олгарита, не знам какво ще стане като родя, но тази тенденция при мен от сега е започнала. Аз първо си забравих ключовете в къщи. добре че сестра ми беше на гости. После съм заключила, но пък съм ги забравила на вратата от външната страна. Редовно забравям кое къде съм сложила и кой какво ми е казал. Не помня аз какво съм казала. Въобще е трагично. По няколко пъти проверявам дали съм изключила котлоните и фурната, и пак се е случвало да се връщам от средата на пътя, че не помня дали съм ги спряла. Embarassed

# 121
споко, временно е Simple Smile

# 122
  • Gabrowo->Sofia
олгарита, бубе, едва ли се оглупява от второ бебе  Grinning Аз си спомням, че бях ужасно разсеяна в края на бременноста си с Ваньо. Първите месеци от живота му - също. По-скоро е въпрос на настройка на орагнизма и програмата... поваче деца -> повече задачи -> повече мислене....  Ще мине, сигурна съм.

Сега да ви разкажа как си изкарах акъла в събота. В петък Ваньо скачал на батут, сбутал се с друго дете и пострадал. Баба му помислила, че са му избили някой зъб, защото потекла кръв от устата.... зъбите се оказали там, няма рани по устните... уж всичо е наред. В събота сутринта Ваньо ми казва "Мамо, имам един боклук на устата." Оказва се, че на предния ден той си прехапал езика, абе направо отхапал едно парченце отстрани, което се крепи на почти нищо.... Изтръпнах, като го видях.... вече си представях, как детето ми ще бъде с отхапан език цял живот.... За щастие парченцето се обърна и се влезе в дупцицата, а лекарката която го прегледа, каза че само ще си заздравее и не е страшно. Сега всеки ден звъня, за да проверя дали наситина задравява.... уж върви на оправяне, но още ми е горчиво, като си помисля....
Все пак има и хубаво. Намерихме басейн близо до Габрово, не е лошо а входа е само 2 лв.  Wink А Ваньо беше същинско надувно съоръжение, ето http://dianastoimenova.multiply.com/photos/album/25/Basein_Gergini

# 123
  • Пловдив
Здравейте!

Много ми харесаха всички снимки по - горе Heart Eyes
Тити, момчетата са страхотни, Деян е пораснал, а Ясен изглежда толкова лъчезарен и добродушен!
Милейди, всяка бременна мама би ти завидяла на фигурата! Яна много чаровна, а стаята приказна;
в тази връзка моето дете онзи ден си хареса едно легло като състезателна кола, но на мен не ми допадна, та ще видим...
Поля, Марина е разкошна, как да не му се приска на човек да гушне малко бебе!
Diddi, личи си, че за Ваньо е истинско удоволствие

Аз съм на работа, с нетърпение чакам края на др седмица и да ходим на море/ на мен не ми се ходи там, но по задължение /, а после и на планина, само да сме здрави Simple Smile

# 124
О, не е от децата, а и хич не временно - от ЕГН-то е Joy Joy Joy - при мен де Peace иначе защо щях да се омъжвам, ако бях със всичкия си

diddi - за първи път чувам такова нещо, дано бързо се възтанови малкия ....плувец - прекрасни снимки Hug

# 125
Честито на Pollia за малката хубавица Марина!  bouquet

При нас на първо четене - сини гащи Grinning.
Но и да порозовеят - важното е да е здраво.

# 126
кукла  - честито синя новина  Hug, но както казваш - важно е да сте здрави Peace

# 127
иначе защо щях да се омъжвам, ако бях със всичкия си
Това е предсватбена треска, Grinning
Кукла, честити ви сини гащи. Heart Eyes
Поля, малката Марина е прекрасна!
Анеле, приятна почивка на теб!
Диди, как се развиват нещата при вас?
Олгарита и Буба, временно е почивайте повече, доколкото е възможно разбира се.
Сиси, някак си не мога да си представя да се караш. Simple Smile Юлианка ще свикне скоро с деленето на вниманието, но постепенно. Heart Eyes
Милейди, прекрасна бременна си! Много сте хубави всички на снимките! Стаята ня Яна е страхотна.
Ние сме в София сега и се радваме на всичките си приятели завърнали се в България за лятото.

Проблем при нас се оказа ужасен страх от кучета. Ако някой се е сблъскал с това или е чел нещо или има идея с кого мога да се консултирам да пише.

# 128
Далече съм от това да разбирам, но някои в къщи или друг близък страхува ли се? Поне доколкото знам децата нямат вградени страхове от животните,  а внушени или не дай си боже преживяна уплаха, но за това ти би знаела. Аз лично по този повод се страхувам от петли, но това е друга тема...

# 129
Сиса, при нас страха е от няколко поредни инцидента с кучета. Лошото е, че започна от всякакви животни да се стархува като  котки, че и гълъби даже.  

# 130
  • София
Здравейте!
Прочетох и гледах снимки. Харесаха ми много!
Завърнахме се от морето, сега децата са при майка ми, после ще ходят при свекърва ми и така до 15 септември. Не съм ги изпращала в Кърджали след случая с избитите два зъба. Свито ми е сърцето и честно казано не искам да ги пращам там. ОХ!

Споделям:
Аз лежа на леглото до Кали, Боян на съседното.
Б: Мамо, сега като свършихме 'Двойната Лотхен' можем ли да четем 'Тримата мускетари'?
Аз: Сега аз ще си чета моята книжка, а ти като тръгнеш 1ви клас наесен ще се научиш и сам ще си четеш. Заспивайте!
К: Боби, аз ще ти чета. Имало едно време трима мускетари. Те обаче не можели да свирят и за това нямали китари и били "Тримата без китари"

Превод в ефир: Тримата му с китари, тъй като мускетар е непозната дума.

Лек ден на всички!

# 131
Елспет, разсмя ме. Малките буболечки са много изобретателни понякога. Grinning

# 132
Елспет умна главичка е Калина  Joy Joy Joy

=^._.^=  - много неприятно, това с инцидентите което сте преживяли, доколкото знам от мои познати борещи се такива страхове, трябва много да се говори, положително и да се показва че животните не са опасни. За съжаление това е дълъг процес, изискващ години...но резултата вече е налице, все пак детето не стана луд фен на котките и кучетата, но поне не изпада в паника от видът им. А за момченца като че ли това е по-важно, все пак бъдещ мъж е! Мен ако питаш - говори, говори, гледайте филмчетас животни, сочи за пример поведението на авторитетни личности за него....знам ли.  newsm78

# 133
върнахме се от загреб. боно се справи добре - малко делово го раздаваше, нямаше много закачки с публиката, но пък пя супер. и спейс-шипа беше връхТА тоже. организацията беше впечатляваща - и пред вц-тата и пред бира-баовете нямаше /почти/ никакви чакащи, нямаше инциденти, блъсканици и т.н. е, щеше да е по-хубу ако бяха попели 2-3 пъти уан, 2-3 пъти уит ор уидаут и т.н., но все пак нали трябва да промотират и новия албум.
минахме и през 3 селца, ама не им помня имената - едното беше със стар замък, а другото самото то беше старо. първото предлагаше супер благотворна възхитяваща гледка на странни ъгли, чупещи се линии и завойчета. зарадва ми окото. второто не помня с нещо да ме възхити, при все че направих няколко снимки. истината е, че след перу трудно използвам силни думи за европейсдките дестинации. има още 2-3 места, които чакам да посетя и да възпея, като исландия и португалия, но извън тях не очаквам изненади...
обаче коктейлите на здрачаване в  крепостта на белград си бяха уютни и радостни за мен. звучи ти вайа'кон'диос и дайър стрейтс, светлини наоколо, древни камънаци, цветя и аромати: съвсем разпускащо...

за страха от животни - аз споделих преди - многото говорене му е майката според мен.

за забравянето - при мн положението е супер тежко - забравям отключео/заключено с оставен ключ на вратата; забравям, че съм съм пуснала фурната - с тия новите модерни вентилации нали не замирисва, та наистина се забравя. затуй винаги врътвам таймера на 15 минути - и така през 15 минути се подещам, че готвя. кво друго забравям - да се сетя. ами да - какво да пазарувам. никъде не ходя без спискък дори ако покупките са едва 4-5 на брой. забравям си задачите за през деня, нищо че са елементарни. забравям имената на текстовете, които работя - дори уредите не помня - не името на модела, а дали е тв, двд или фото. абе изобщо - положението хич не е добро. кат тръгнат децата на есен по ДЗ планирам да мина някакви такива мозъчни изследвания, че не си се кефя дори самата аз. и ставите ще прегледам, че не са добре - не мога да си свия ръкава в юмрук.

сори аз правописа - клавиатурата в русе е не-свикваема.

и бонус спам - харесах си обукви на мехх. че и евтини - намалявани, намалявани, намалявани и сега са 69 лева. малко са ми големи обаче. чудя се... за инфо - хич не ми трябват...

Последна редакция: ср, 12 авг 2009, 12:04 от маик

# 134
  • София
Добро утро!

Ще изнахалствам и ще побликувам линк към темата ми. Ако някоя от Софийските мами може да ми помогне
Търся: детегледачка за първокласник - Дианабад, Студентски град

Лек и успешен ден!

Общи условия

Активация на акаунт