Ноемврийчета 2005 - 28

• 37 655
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
  • Измир
Анеле, дали не е свързано с операцията? Дано да се оправи по-бързо Роската.

# 676
ДУ

Ние се завърнахме от гости при голямото Ники (разбирайте баща ми). Направихме си един страхотен двоен имен ден. Открих нова страст на Ники - малки животни. Подарихме и такива и сега е луда по тях. Реших да и увелича колекцията по Коледа. Едва ли ще се справя с лилавото и желание...рокля.

aneleto  - пиши, готови ли са изследванията? какво се установи?

Подскажете къде е тази тема за Икеа, че аз не я видях.

# 677
# 678
# 679
  • Пловдив
Привет! Резултатите са отрицателни, няма бактериална инфекция, утре лекарката ще ги види, че излязоха късно; надявам се на добри новини; ще пиша;
Росен си е поръчал за градината Бакуган и Кон, като на витрината на един магзин ми показа някакво лилаво / синьо пони, като не мога да го убедя, че е момичешко Confused; трябва да потърця някакъв кон, но не голям Thinking
Иначе тази вечер ме посреща на вратата: Какво ми носиш? -  аз :Пастички и нов пуловер; той - но това не е нищо, трябва или вафличка с фъстъчки / т.е Мура / или играчки бе мамоо, нали знаеш! #Crazy

# 680
 hahaha

какво е това бакуган, че го виждам във всички списъци с подаръци по форумите? Да знам да се пазя от него като от лунен пясък Simple Smile

сисса, а какви са тези малки животни - фигурки от онези, дето са насипани в панери, от твърда гума или нещо подобно?

# 681
бакуган е малко топче, което като се метне върху карта (магнитна) и се разтваря, като се превръща е драгоно-чудовище-нещо-зло-и-грозно. това бакуганско нещо го има в десетки цветове, което обрича превръщането на пазаруването в колекциониране. всяко топче струва между 2 и 3 лева.
пп - навярно се досещаш, че по-малките не схващат отварянето на топчето само когато се метн върху магнитната карта, така че мятат и замятат нещото навсякъде, което пък води до потрошаване и стимулиране на покупателната активност  Mr. Green
http://www.bakugan.com/ - ей тук между пръстите на момъка можеш да видиш въпросните топчета  Wink

# 682

сисса, а какви са тези малки животни - фигурки от онези, дето са насипани в панери, от твърда гума или нещо подобно?
именно от твърда гума. Ние и взехме 3 кучета. Тя все още тъжи за нешето и като цяло обича много кучетата. Всяка фигурка е различна порода, имаше и няколко породи котки. Смятам малко по малко да и запълвам колекцията.

# 683
мерси, майче, такова и подозирах.

сисса, ние бяхме купили от кварталното магазинче в Сф една крава на черно-бели петна. Няколко месеца по-късно Деян поиска още една крава, но нямаше същата, та взехме на червени петна. Взехме ги и двете в Абу Даби.
И двамата играят понякога с тях, мъкнали сме ги насам-натам кравите, но един ден Деян почна да търси тази на черните петна. И не я намерихме, и решихме, че е останала в Сф, помня ли всяка играчка аз.....
след няколко дни ми се наложи да ида спешно на зъболекар в клиника, където сме били веднъж преди два месеца. Има хубава чакалня, с книжки и малко играчки, бяхме пуснали Ясен там да вършее, докато чакахме. И сега докато моите хора ме чакали, открили сред играчките и нашата черно-бяла крава Simple Smile оставихме я да си живее там  Hug

# 684
съобщавам на какво попаднах в една друга тема и че не е за изпускане:
мацки,не е по темата, но днес (8.12.09 - бел.авт. Simple Smile) бях в джъмбо да купувам бебе и взех това
http://www.igra4kite.com/product_info.php?products_id=6873
на промоция за 19,99 лв
.

напомням, че реалната цена е 4 пъти над тази Simple Smile

# 685
  • Димитровград
Ех,ако може някой да ми я купи и да ни я прати.Еди ще бъде предоволна.

# 686
Ех,ако може някой да ми я купи и да ни я прати.Еди ще бъде предоволна.
ако някой наистина ходи до там, нека вземе 2 броя. и Ники ще бъде предоволна.....

тити  ярко доказателство, че нищо в природата не се губи....... само сменя собственика си. В интерес на истината и аз в лекарският кабинет (при хомеопта, където я водих)  докато чакахме забелязах, че проявява жив интерес към този род играчки.

# 687
днес е сряда, демек сме с гледачка, и днес планирахме да ходим за пазар за играчки - ще купуваме имено тъпото хрускащо пони и голям влак за камен. нищоне пречи да идем до джъмбо и да ги купим от там вместо от другаде. та довечера ще ида и ако наистина ги има за тая безумна цена (или подобна) ще взема 2 за вас  Peace

# 688
маик аз потвърждавам, благодаря

# 689
  • Димитровград
И аз,и аз!
маик аз потвърждавам, благодаря

Общи условия

Активация на акаунт