Ноемврийчета 2005 - 28

• 38 257
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, или ми ноемврийки!
Аz често надничам при вас, но все не ми остава време и сила да се раzпиша, но сега Сиси много ме трогна и реших да не се покривам повече Heart Eyes
честито zа новите ни бебчета, просто са прекрасни!!!! Да са zдрави, щастливи и винаги усмихнати!!!
Покрай нас няма много новини, работим и се радваме на Малик, който е станал едно наистина голямо и раzбрано момче Laughing
Липсвате ми Hug Hug Hug

# 91
Сердика, нали знаеш колко си ми легнала на сърце.. Heart Eyes

# 92
  • Измир
Здравейте!
Искам и аз да честитя прекрасната Марина на Поля! Нека бъде здрава, яшна и послушна.
А също така и да поздравя всички празнуващи през последните дни.

Милейди силно стискам палци Hug.

Анеле, как е Роската?

Бубе, уютно сте си направили новият дом. Mного щасtливи моменти ви пожелавам.

Доминика, снимките кога?

При нас нищо ново. Севи на ДГ, Далия расте, аз се боря с килограмите... Снимки от Измир и морето имаме, но когато остане време ще ги кача.
Нямам Кредор (незнайно защо) и се налага да пиша с превод, което не е особено удобно.

# 93
  • Gabrowo->Sofia
Ехооооо, къде се криете от жегата? Ние сме вече цяла седмица в Кюстендил. Мързелуваме, най общо казано. За съжаление от понеделник пак сме на работа. Ваньо продължава ваканцията...
http://dianastoimenova.multiply.com/photos/album/24/Tihiat_kat#1
http://dianastoimenova.multiply.com/photos/album/23/Hisarlaka#1

Сердика, радвам се, че се обади. Намирай по две минутки за нас  Heart Eyes
Олгарита, ще чакам и твоите снимки с нетърпение

Последна редакция: сб, 25 юли 2009, 22:41 от diddi

# 94
# 95
леле, колко е пораснала Simple Smile и какъв джиджан бански има - фръц Simple Smile
а между другото, напомня ми в лице на Поло.

нищо интересно към нас, или поне не се сещам.

# 96
успешна седмица ва всички!

Dominika - и двете сте в прекрасна форма!

Сердика, olgarita -   радвам се че се разписвате. Чакам снимки - кой знае коко големи са станали малчуганите ви.

diddi  - голям мъж е малкият ти мъж Wink

Pollia   - благодаря за вниманието - всичко сме подготвили за Големият ден. Остават някой дребни нещица, но не бързам, че да има с какво да се занимавам. Иначе времето тече....по-бързо от колкото си мислех. Последно време сънувам сватбени кошмари, но пердполагам че е нормално, впредвид че цялата организация минава през главата ми. Младоженеца ще е като вип-гост, но по-добере, че и ако той почне да дава мнения,  леко ще се изнервя. Laughing

# 97
Здравейте и от мен.Аз рядко имам време но когато имам такова ми е много приятно да ви чета.Моето ноемврийче се казва Амира и е родена на 02.11.2005год. HugЩе се радвам да ни приемете и нас  bouquet

# 98
прием, прием  Hug  bouquet

ние сме здрави. аз съм в не-добро разположение на звука, но ще мине. затуй няма да пиша.

сердика - добре се завърнала. пиши, че липсваш.
юка тоже липсва...

# 99
  • Gabrowo->Sofia
ualid, добре дошла   bouquet
В нашата тема е настърило силно затишие...явно лятната жега не предразполага към писане  Wink
Майче, ти къде си загуби настроението. Пожелавам ти бързо да възвърнеш звук и още по-звучно да се появиш следващия път.
И аз се бях сетила за Юка тия дни, защото минахме през Горубляне.... всъщност все по-често, все повече хора се губят

# 100
ualid  - добре дошла, кажи повече за твоето ноемврийче с толкова хубаво име.

Аз да ви поплача малко...по темата за домашните любимци. Вчера почина нашатна овчарка. Близо два месеца се борихме да я излекуваме, стояхме денонощно във ветеринарният кабинет, но уви нищо не помогна. Много  ни е тежко.....Който има домашен любимец може да си представи какво е да го загубиш, а овчарките не са просто кучета те са половин човек Sad Sad Sad поне ние така я усещахме.  Извинявайте, че ви товаря с толкова тъжно нещо, но още немога да го осмисля и направо ми се крещи, като си помисля че можеше да е още дълго с нас и стана жертва на лекарска некомпетентност.

# 101
Съчуствам ти, знам какво е.  Hug Как го приема Ники?

# 102
  • Измир
Сисса, много съжалявам! Ники как е?  Cry

ualid, добре дошла!  bouquet

Диди, Ванката прилича на 5-6 годишен.

Ади също много е пораснала.

Маик, дано да си по-добре вече. Peace

Ние здравословно сме добре. Само Севи е с някакви пъпки около слабините вече 2-ри месец. Появяват се и изчезват от самосебеси. Докторите се лутат между алергия и полазване от насекомо.
Иначе аз лично се чувствам депресирана. Излишните килограми не си отиват, макар че кърмя интензивно. Майките с две дечица моля да споделят своят опит. Само Маик да замълчи.

# 103
имаш страхотен аватар, олгарита Simple Smile
не знам защо маик да замълчи, ама и аз няма да ти помогна - още съм 6 кила отгоре, като последните две стопих като се прибрах в София - нямаме асансьор, всеки ден поне два пъти имам слизане-качване с Ясен в едната ръка, чанта на рамо, боклук и покупки. И премахнах закуската. Всъщност спрях кърменето преди месец  Joy преди това си хапвах редовно - за кърма  Mr. Green , и бях стигнала до половин кило сладолед на ден. да не говорим, че в Абу Даби нито бордюри ми се е налагало да преодолявам, нито стълби с количката, нито пеш има кой знае къде да се ходи....

уалид, добре дошла и кажи с коя арабска държава сте свързани  Hug

# 104
  • Измир
Маик беше споменала, че е по-слаба от преди да роди Пипа даже Simple Smile.

Тити, и ние сме на трети жилищен етаж, а първият е само от гаражи. Понякога си мисля, че ако не бяха тези стълби сигурно излишните кг щяха да са двойно.   
Дай да видим момчетата. Сигурно Ясен е проходил вече.
Сигурно и аз ще започна леко да се ограничавам  ooooh!.

Общи условия

Активация на акаунт