Ноемврийчета 2005 - 28

• 38 253
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Честит празник на Angel_Dust !
 Поля, да ти е здрава именичката!

# 76
Ех, че хубаво като има толкова празнуващи...

Честито на Angel_Dust   - нека  нейните желания са мои пожелания  bouquet

На малките именнички - все така красиви като имената си!

# 77
Честит имен ден на Angel_Dust.
Честит имен ден и на малките красавици.
Момичета, все се каня да кажа, че видях Бели Ружи на плажа. Бяха семейно. Каката е супер сладурана и се грижи за братчето си. Направи ми впечатление, че са послушни деца. А самата мама изглеждаше спокойна и красива. Каза че са добре, но не и остава никакво време за форума. Дори тя ми се обади. Аз се загледах в децата, но да си призная не можах да ги позная. А тя ме разпознала от снимки. Много приятно беше, нищо че само за 5-10 мин.
И сега най-после се наканих д акача снимки на апартамента - ето го. Не е последна мода, но ние гледаме да ни е уютно - http://community.webshots.com/album/572738134MIXhtQ
Аз обичам светлите и весели цветове, то си и личи де. Laughing

# 78
buba_katinka   - Браво! Много е светло, което им допада. Пожелавам ти новият апартамент да се превърне във истински дом!
Колко хубаво, че сте се срещнали и познали с Бели ружи. А ти ходиш значи на плаж? Аз май не смеех по време на бременноста.

# 79
Честит имен ден на Юлианка и трите Марини със заснение! Да са здрави и многооооо щастливи!
Аз официално съм във ваканция! newsm41  sport027  grinning039  car003

# 80
Успешна и слънчева седмица на всички!

=^._.^=  - весела и пълна с приятна изненади ваканция!

ето малко снимки от вчерашното ни ходене на Камчия  с моята русалка

Последна редакция: пн, 20 юли 2009, 12:14 от Sissa

# 81
ЧЕСИТ ИМЕН ДЕН, с прилично закъснение и огромна съжаление, НА ДАМИТЕ В ГРУПАТА НИ!!! Желая безметежно щастие, силно здраве и по много от най- желаните неща да имат в живота си, орисани от прекрасните си имена!

Сега да ви почерпя и аз с един ден по- късно за годишнината от нашата сватба (последната, че ние се забравихме от сватби с моя мъж) и от запознанството ни преди 8 годинки

Както и да се отбележа, че си взех държавния и сега съм на една диплома разстояние от приключването на епохалното ми студентство  Tired

Sissa, много готина малката кипра на плажа  Heart Eyes

=^._.^= , да се насладиш максимално на ваканцията и да събереш нови сили   bouquet

Сиси ♥♥ , мерси за успокоението, миличка! Много ми е трудно да не ги мисля, но се моля всеки ден всичко с така чаканото ми детенце да е наред.....
А за трето- момченце- ами тати сега си казва, че понеже и без това все момиченца ги докарвал, добре ,че не станало гаф да е момче, че сигурно щял да е от другия бряг  Laughing

За мен няма значение изобщо. болно ми само, че в БГ има още толкова много хора с мислене на крепостни селяни (няма да упоменавам), че изобщо не си дават какъв подарък е от бога изобщо да можеш да имаш дете, а те пола си поръчват и имат изисквания  Tired Тъжно е и е нелепо.....

# 82
*MILADY*  - smile3501 за всичко - за дипломирането, за годишнината, за начина на мислене...

# 83
# 84
buba_katinka, честит рожден ден!!  bouquet Да си все по-обичана жена и майка!

Милейди, честита годишнина!! И защо не още няколко сватби да направите през годините, никога не е излишно да спирате да си повтаряте и заявявате пред целия свят, че се обичате! А и ще си имате още една прекрасна шаферка! Wink Как са кумовете, Малик.. много ми липсва присъствието на Сердика, поне ти ни информирай от време навреме.
Браво за държавния изпит! Дипломната работа е въпрос на отмятане вече.

Ние сме добре, новото е, че от няколко дни пробваме ЕБХ и съм очарована!

# 85
                                                                   Честит рожден ден Бубка!   bouquet
                               Още повече спокойствие и всичкото щастие и здраве на света ти пожелавам!

Честито и на Милейди, само успехи да жънеш!  Hug
  Честито на рождениците и именниците със закъснение с пожелание за здраве и щастие!  Hug Heart Eyes

пп. Само искам да предупредя майките на момиченца - НЕ КУПУВАЙТЕ ШАМПОАНА НА ДИСНИ 'АРИЕЛ'(може й другите да не са добре). Rolling Eyes Аз и го купих и от както я къпя с него главичката й стана на рани, разнасят се, коричките се люспят и с тях пада и косъмчето(едно по едно)... #Crazy Шампоана е в годност, мирише на дива роза и в четвъртък сме на кожен лекар, че става все по зле! ooooh! И все пак, това е мое предположение, кожен лекар не се е произнесъл още дали е от него, ако и според нея е това причината ще го занеса за анализ! Naughty

Приятен слънчево-усмихнат ден! sun

Последна редакция: вт, 21 юли 2009, 10:23 от nikiki

# 86
Здравейте,

виждам, че съм изтървала много поводи за честитки! На патерица - Честито на всички! За имените и рождените дни, за новия дом, за успешното дипломиране!

Съвсем по диагонал прочетох назад. От десетина дена съм ужасно натоварена а работа, а вечер се прибирам изтощена и с главоболие. Та за форума определено никакво време и желание не ми е оставало. Днес и утре се очертава да имам по-малко ангажименти, та още след малко се хващам да наваксам с изпуснатите новини  Simple Smile

Сиса, ние в събота 18 юли бяхме на плаж на Камчия  Laughing Не бях ходила там от дете, когато няколко поредни години родителите ми ме пращаха там на лагер. Толкова много ми хареса спокойствието и липсата на много плажуващи, че тази събота задължително пак ще повторим! Успях истински да релаксирам и да се откъсна от проблемите на работа.

Имам много снимки от плажния ни ден, ще се опитам тези дни да ги кача и да видите и моята сладка рибка  Heart Eyes

Засега хубав ден  Hug

# 87

Не бях ходила там от дете, когато няколко поредни години родителите ми ме пращаха там на лагер. Толкова много ми хареса спокойствието и липсата на много плажуващи, че тази събота задължително пак ще повторим! Успях истински да релаксирам и да се откъсна от проблемите на работа.
- много точно си го казала! Аз обичам съчетанието от гора и плаж на Камчия! За малко и да сме се засякли, но ние ходихме в неделя.

# 88
Привет на всички Hug

Благодаря много за честитките за малката именичка! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Искам и аз на патерици да честитя именият ден Angel_Dust и на Марина на Wa-wa!!! Да си носите с гордост красивото име!!!  bouquet Stuck Out Tongue newsm10

Сиси, честит първи месец на Влади!!! Желая ви много здраве и Влади да е все така спокоен и добричък!!
newsm76 Stuck Out Tongue smile3531
Милейди, Сиси го е написала за момичето от юлките. Истина е, имаше абсолютно същите притеснения като твоите. Сега няма и помен от тези кистички. Гледай оптимистично напред! честито за розовата новина!!! smile3531 4470
Бубе, честит рожден ден!!!! Хайде тази година само хубави мигове да ви донесе и един чудесен сладък подарък smile3522!!!!
Никики, този филм го гледах в едно кафене и има страхотни пейзажи - невероятен е! Peace Peace Peace Много се радвам за за вас с Криста. Все пак когато четох написаното от теб, плюсовете като че ли натежаха повече. Peace Излишно е да казвам, колко ти се възхищавам на оптимизма, куража и силите, с които се бориш за здравето на Криста!! Пак Браво! smile3525
Доминика, ти кога ще почиваш бе човек??? Я се спри малко, лято е!! Stuck Out Tongue newsm41  grinning039  Nature Sun With Face  Hands Thumbsup
=^._.^= Hug - извинявай, че все нямам време да ти пиша във фейсбук-а. Rolling Eyes
Анеле, честит рожден ден!!! Желая ти много здраве, много щастие и един здрав Росен тази година!!! Hug Hug Hug
Sissa, вие подготвихте ли вече всичко за голямото събитие?  Flutter

За водата - Поло сега е щастлив. Почти всеки ден свекитата го водят на плаж, а баща му вечер го извежда с новото колело - вече го кара и прав. Опитва се и без помощните колелца. На плажа пък, тича нонстоп във водата и може да стои там с часове. Почернял е, а косата му е изрусяла. Станал е много по-спокоен и послушен. Да отбележа, че има огромен прогрес в говора. Такива изрази използва, че понякога ще се напикаем от смях. bowuu
Марина яде като като ламя и даже се налага да и намалявам количествата кърма от 120 мл на 90, че на два пъти повърна, мисля от преяждане. Така се е закръглила, че баща и вече с лека насмешка и казва, че в скоро време щяла да заприлича на дебела лелка. hahaha hahaha hahaha Захвърлихме вече и бодитата за 1м. бебета - малки са и. Жълтеницата почти е отшумяла. Ще гледам в скоро време пак да пусна снимки. Flutter
Ами за сега май това са новините newsm78
Приятен слънчев и спокоен ден на всички!!!  Nature Sun With Face

Последна редакция: чт, 23 юли 2009, 18:43 от Pollia

# 89
По повод месечинката на Влади, ето няколко снимки, които пуснах на бързо - кеф, щастие след кърмене, тройна любов. Парола - 072009, ще я изтрия по-късно, че да не се сърдят юлките, ако разберат. Wink

Pollia, винаги ми е кеф да те чета!  Hug Браво на Поло, това се казва безгрижна ваканция! И Юлиана сега пак е на море и ще се върне още по-черна и руса, искам и аз... вие няма ли да се покажете с Марина на морето? А разказа за Марина ме развесели, расте детето, Влади също е като гъбка и много дрешки вече не ни стават, а някои въобще не ни станаха още в самото начало, че специално купувах малки дрешки, защото на Юлиана всичко и беше огромно, ама знае ли човек. Simple Smile

nikiki, пиши какво е станало с шампоана на Дисни, аз ги купувам, защото Юлиана иска, но изхвърлям съдържанието (или ползвам вместо препарат за почистване на пода) и пълня с някакъв био шампоан какъвто имам в момента.

Общи условия

Активация на акаунт