Поля, да ти е здрава именичката!

Тъжно е и е нелепо.....
Да си все по-обичана жена и майка!
Как са кумовете, Малик.. много ми липсва присъствието на Сердика, поне ти ни информирай от време навреме.

Шампоана е в годност, мирише на дива роза и в четвъртък сме на кожен лекар, че става все по зле!
И все пак, това е мое предположение, кожен лекар не се е произнесъл още дали е от него, ако и според нея е това причината ще го занеса за анализ! 

!!!!
Много се радвам за за вас с Криста. Все пак когато четох написаното от теб, плюсовете като че ли натежаха повече.
Излишно е да казвам, колко ти се възхищавам на оптимизма, куража и силите, с които се бориш за здравето на Криста!! Пак Браво! 
- извинявай, че все нямам време да ти пиша във фейсбук-а.

Захвърлихме вече и бодитата за 1м. бебета - малки са и. Жълтеницата почти е отшумяла. Ще гледам в скоро време пак да пусна снимки. 

Браво на Поло, това се казва безгрижна ваканция! И Юлиана сега пак е на море и ще се върне още по-черна и руса, искам и аз... вие няма ли да се покажете с Марина на морето? А разказа за Марина ме развесели, расте детето, Влади също е като гъбка и много дрешки вече не ни стават, а някои въобще не ни станаха още в самото начало, че специално купувах малки дрешки, защото на Юлиана всичко и беше огромно, ама знае ли човек.