Ноемврийчета 2005 - 28

• 38 251
  • 749
  •   1
Отговори
# 60
Анале, честит рожден ден. Да си жива и здрава и много обичана.
Кити обича водата, но я е страх от морето. Ако баща и я вдигне на конче и я вкара вътре вече няма излизане или пък ако е оборудвана с едно нещо тип пояс, но с дупки за краката - като воден паяк. Май я е страх от вълните, които се разбиват в краката и.
Сиси, честито на именника. Да расте здрав. И моят баща се казва Владимир - значи и той има имен ден. добре, че ти каза, ние не знаехме.

# 61
Честит имен ден на малкия Влади!
Анеле, честит рожден ден! Бъди здрава и много щастлива! Много хубав празник пожелавам!
Мики, аз снимките са страхотни!
Сиси, детски очила има в Мtel IMAX, но дали стават за мъниците ни не мога да преценя.
Гошко също се страхува от морето и не влиза ама никак.
Да ви разкажа и една случка от днес. Разказва човека за деня в детската градина и ето част от разговора ".....Великов, мамо, Великов дето е приятел на Йолов..." hahaha. Става въпрос за деца от групата. Много ми стана смешно.
Диди, чудесно е това с басейна. Дано да ги гледат добре и да  действа закаляващо наистина. Аз това лято водя Иван активно на плуване, но за съжаление през учебната година едва ли ще мога.

Последна редакция: ср, 15 юли 2009, 20:09 от =^._.^=

# 62
Първо искам да ви помоля да гледате филма с червените букви от подписа ми!Важно е всеки да разбере какво се случва, защото всички сме част от едно цяло - наречено ЖИВОТ! Peace
В последно време нямам много време, но НА ей сега успявам да седна и да пиша!Около мен нещата са променливи, но важното е , че са на кантар, колкото хубаво, толкова и лошо! Peace

От тук....около мен какво се случва, ще редувам хубаво и лошо...
"-" едно приятелче почина миналата седмица, доста нелепо.... Sad
"+" ... Криста е здрава и ходи на градина трета седмица (РЕКОРД) Party , а групата й от 35 деца е към има/няма 20-т, явно е вярно, че боледуването укрепва имунната система (ама то няма такова боледуване  ooooh! )..
"-"...  Криста все повече търси баща си, а той все повече няма време за нея...жалко и тежко, разсейвам я както мога, но не съм баща й!. Tired
" + " ...    В събота събирам бившата си група, ще правим първа репетиция след 4-и години застой, вече няма кой да ме спира и много се радвам, че взимам решения  СаМА!.... Party
"+++" ...  За финал нещо смешно от преди малко, пуша на прозореца и на вън гърми една бомбичка, а зад мен се чува "Мамоооо бищо пъцна!"..хехехе...  hahaha още ми е доста смешно....
 На кратко, така съм из момента, дано да имам повечко време за в бъдеще и да драскам по-често, макар и понякога само глупости!  Blush

# 63
  • Карлово
Анеле, ЧРД! ЗДраве!
Сиси, честит ти именик!
За морето-Мартина не можехме да я извадим от водата, проявява невероятно смелост и желание да се научи да плува. А пък Ачко еше невъзможно да го вкараме във водата. Все си дълбаеше на пясъка. На третия ден им изкопах една неголяма дупка и почти целия ден прекара във влизане и излизане от дупката.
Синеморец е невероятно спокойно местенце. Ние ходехме на плаж на Силистар, вълни имаше неголеми само последните два дни. Цените-бяхме във вила Зеленика, тройка стая - 55лв. Обслужването-доволна съм като цяло. То общо взето бяхме почти единствени клиенти. И сервитьорките мн се радваха на децата, ама ние си вървяхме с програмата - Марти пее, Ачко танцува. Mr. Green

# 64
  • София
Niki, страшно ли е това в подписа ти? Няма да гледам, докато някой не каже!

# 65
няма и да гледаш, защото няма линк всъщност. Нещо като начална страница се отваря.

# 66
Понеже си позволявам големи периоди на затишие във включванията си при старите дружки- сега ще се реванширам с бърз преглед на най- важното  Laughing

Честит имен ден на патерици на малък сладък Влади!!! Да е жив и здрав и много силен и голям мъж да порасне!

Честит рожден ден и на Анелето с малко закъснение! Желая всичко най- от живота- здраве, щастие, та да те заболи устата от усмивки и много да те глезят твоите двама мъже!

nikiki, чакаме коментар какво да се очаква от филмчето, защото сега поне се пазя максимално от т.нар. живот в истинските му краски. Радвам се за плюсовете в живота ти сега и дано стават все повече, а за минусите- кураж в преодоляването им и съболезнования за загубата ти!

микки, страхотни снимки! Ние тази година май ще пропуснем морето, но пък с радост гледам снимките на другите летуващи с деца  Laughing

3D кино- аз съм върло против- силата та звука и изобщо тези гигантски образи ми се виждат малко "агресивни" за тяхната възраст, НО татинко реши, че все пак ще я заведе нана на това. Влязоха, Яна уж беше развълнувана и след 5 минути излязоха  Laughing Яна се разпищяла още на рекламите, че я е страх и сега бодро обяснява, че не й е работа да ходи на кино още, а и било работа да си играе. Това е нашият опит с киното към момента. Отлагам го за други времена  Grinning

И сега да кажа- всички врачка сред вас да си късат на две дипломите и да заминават към центровете за преквалификация  Laughing Втората буболечка ще е пак мома  Grinning минахме първата ФМ- всичко е наред, но.....ами има някакви две малки кистички в мозъка, които би трябвало да се махнат до 24-28 седмица. Можели да имат някаква връзка с хромозомни аномалии, но все пак при нас всичко друго било наред и се надяваме, че няма да има проблеми. Дали ми е спокойно- не, дали гледам с оптимизъм- опитвам се.....Това е от нас за сега.

В момента сме започнали проект нова стая за Нана- за сега сме до под кривата круша, ама като се измъкнем от там ще се отбележа.

Приятен и слънчев ден желая- аз отивам да спя, че вчера цял ден водя битки да се дипломирам- резултата се очаква в бъдещето  Grinning

# 67
марш, кисти, марш, марш!

тит - в събота планираме заимов. ще ходим до тескома да пазаруваме кухненски глупости, та после парк. сгляда?

ние добе, аз работя, деца крещят.

# 68
Милейди, спокойно. Аз вече съм тотално против тези ФМ. Само създават излишни главоболия. До сега не съм чула, някой да каже че всичко е наред. все се налага 2-3 ит.н поред прегледи. Взех да си мисля, че е за пари. Нищо няма да му има на бебчето. То и аз що страхове брах с този стомах, дето го нямаше. Щом всичко друго си е наред и това ще е ок.

# 69
И аз със закъснение поздравявам всички празнуващи - именници и рожденици - ЖИВИ И ЗДРАВИ БЪДЕТЕ И РАДОСТ НА СВЕТА НОСЕТЕ!

*MILADY* - честито ти розова новина! Кураж и положителна нагласа искам от теб Hug и всичко ще се нагласи.

микки - както винаги чудесни снимки на малчовците. Мартина пак ме плени с прекрасинте си очички.

=^._.^=  - хайде малко остана ....и весела ваканция да изкараш.

Относно водата Ники има страхотен напредък - миналата година неможехме да я вкараме в морета, сега не можем да я изкараме. Пресен пример: в събота седнахме на плажната ивица да пием по една бира, нашата отиде и с дрехите се цамбурна водата и крещи като луда: Мамо..., тати...вижте аз съм русалка ooooh! Водих я на басейн и е луда да плува. За съжаление вземат от 4 година, така че ще изчакаме още една година.

# 70
Благодаря ви много за поздравите!!  Hug
Днес пък се чувствайте почерпени за Юлиана, и тя има имен ден. Simple Smile Купихме част от подаръците, като за момента любими са й едни обувки на Пума, много елегантни, белички и блестящичко си имат, разбира се. Wink Напоследък е луда по обувки, иска все нови и понеже има нужда от по-затворени аз се изхитрих и така обиколихме спортните магазини, че и без това аз на други магазини за обувки тук нямам вяра, взехме и едни по-обикновени от Рийбок, в Адидас нищо нямаше. А днес хванахме накрая предаването на Гала и давах точно как се парвят обувки, изгледа репортажа с такава възхита! Кара бабите си да излизат само с токчета, като тя ги избира, горките жени не смеят да й откажат.

Милейди, първо да ти кажа за кистичките, че при юлките едно момиче беше със същите тревоги и изчезнаха, така че и ти опитай да не ги мислиш!! И хайде третото ще е момченце! WinkА тати сега ще е много щастлив и още по-обичан с три прекрасни принцеси!!  Heart Eyes
И успех с дипломирането! Hug
За 3Д-то и аз си мисля, че на Юлиана ще й дойде малко в повече, а и като цяло сме ограничили гледането на каквото и да е вкъщи сега през лятото. Може би правилния подход е първо да ги заведем на нормално кино да свикнат с обстановката, габаритите, всичко и чак тогава в IMAX-а.

Sissa, много се смях на Ники, да не би да гледа H2O? Simple Smile
микки, много ми хареса това - Марти пее, Ачко танцува! Simple Smile
nikiki, и на мен ми звучиш по-добре!

Пишете за басейни в детските градини, така ми се искаше и нашата да има, но ще я водя отделно.

# 71
  • София
Сиси Simple Smile честито и на малката именничка Simple Smile много ме развесели с любовта й към обувките...дама от малка Simple Smile

а за киното...просто бяхме изперкали от скука с този дъжд, иначе надали щяхме да се решим....човека на касата ни предупреди, че някои деца се стряскали, разплаквали и т.н., но решихме да влезем да пробваме...той понеже си е голям тв фен и в къщи все ме издебва да усилва звука....явно нищо не му пречише...само се наслаждаваше...иначе...да по-хубаво първо на нормално...но просто това имаше само тогава....Simple Smile

# 72
  • София
Дробро утро Simple Smile

Поля - честит имен ден на мъничката ти принцеса Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
wa_wa - ако надникнеш - честито и на твоята прекрасна Марина Simple Smile

Почерпете се и за мое здраве Simple Smile

Хубав, слънчев и позитивен ден ви желая  bouquet

# 73
Angel_Dust, честит имен ден!!   bouquet Хубав празник! Сетих се и аз вчера. Wink

Pollia, и тук да ви честитя прекрасната именичка Марина!! Heart Eyes

Честито и на wa_wa!

# 74

......
Това е документален филм за околната среда, за глобалните проблеми и екологичните такива ! Филма се казва "HOME", нов е и се разпространява едновременно в 50 държави, може да си го изтеглите от всякъде, а линка е само заради заглавието , не може да се гледа от там! Peace
Коментара ми за филма накратко:  не е страшен, а по скоро те кара да се замислиш, започваш да си задаваш въпроси, много въпроси, но хубавото е, че в края на филма ТИ дават отговорите и лек оптимизъм....лично аз съм впечатлена от кадрите и информацията която ни дава, изживяването да гледаш филм като този е неописуемо! Peace

Общи условия

Активация на акаунт