Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 2 тема

• 78 002
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 315
ААААААААха,сега видях,че просто ще отива с багажа,не се знае със
сигурност дали ще е утре.Но да се роди бебче на Богородица
си е благословия.

# 316
Момичета, знам че този въпрос много се задава , но дали наистина някоя от вас има вече някаква информация колко струва епидоралната упойка?

# 317
Момичета, знам че този въпрос много се задава , но дали наистина някоя от вас има вече някаква информация колко струва епидоралната упойка?

Миналата година струваше около 150 лв,но ако си без избор на лекар шанса да ти сложат упойка е почти нулев Confused

# 318
Извинявам се за тъпия въпрос но някой дали е запознат как седят нещата с планово секцио по медицински прични без избор на лекар.Реших този път да не плащам преди две години като родих си платих за избор на лекар но внимание никакво не получих всичко се сведе до това да се направи секциото нищо повече.

# 319
  • София
baby_one  -  a при кого беше преди 2 години?
(съжалявам, но не мога да ти отговоря на въпроса Tired)

# 320
Бях при др.Валентина Григорова.Мисля че в октомврийската отчетна сме обсъждали и нея като специалист е много добра но като човек е студена и сопната вечно забързана вярно че има доста работа не съм очаквала да ми виси на главата но поне да беше минала да ме види.Затова не е сигурно че като си платиш ще получиш повече внимание от тези които не са си платили затова реших да не плащам а и новите им цени чесно да си призная на фона на разходите които ме очакват с две новородени и едно по голямо дете 900лв са ми много.Все пак плащаме здравни осигуровки все имаме някакви права.Не всеки може да си позволи тази сума.

# 321
Здравейте,много си права baby one,900лева са много пари и аз ще раждам в края на септември и мисля да не давам пари за екип.Дано всичко да е наред и да попадна на добър екип,пък и мисля че там всички лекари са добри.Леко раждане на всички мами.

# 322
Здравейте, някой знае ли нещо за д-р Киров?
Прочетох нещо за него в друга тема и се притесних. Дано да е добре човека.  Praynig

Д-р Кирил Киров
специалист акушер-гинеколог
ул.”Цар Асен “

Специалист в правенето на пари и в нищо друго #2gunfire

Това "Цар Асен"  е частен кабинет, нали?
Докторът да не е един възрастен с бяла коса, или е съвпадение на имената, защото в "Тина Киркова" има един доктор, който се казва така - раждах при него секцио - беше ПЕРФЕКТЕН!!! И не ми е поискал нито стотинка. Идваше да ме види всеки ден, дори и когато не беше на работа, а още докато бях в реанимация идваше на всеки час чак до вечерта, когато му свърши смяната.

д-Р киров отдавна го няма вече. напусна завинаги.

Извинявам се за офф-топика но Леросиа, нали е добре д-р Киров, всичко е наред с него ?!

Раждах при него дъщеря ми, наистина много добър лекар и човек  Hug

П.С. Този д-р Кирил Киров от ул. Иван Асен не е същия като този за който говорим. Просто съвпадение на имената !

# 323
Здравейте отново, благодаря за хубавите пожелания.
При доктор Ташков отидох втората седмица на деветия месец. Преди това се следях при друга акушерка извън болницата и тя ми препоръча Ташков, само той нямаше да излиза отпуска. Веднага се видяхме да се запознаем, първо ми разказа как ще протече раждането като приказка, всичко ми се стори супер лесно, какво представляват контракциите кога да му се обадя.
След няколко дни ме видя на видеозон и след още 2 дни ме прегледа за разкритие. Обаясни ми за записа на тонове, водеше ме до регистратурата и до касата да ми покаже къде се плаща за избор на лекар. Даже и благодарение на него платих 500 лв, а не 900.
А платих една седмица преди 1 Август. Четох тук, че други мами са ги питали кога им е термина и не са им разрешили да платят малката сума.
Единственото което не позна беше за големината на бебо, каза че ще е около 3600 а се роди 2750.

Още нещо, за тези които мислят да раждат нормално си пригответе голямо количество смрадлика, много помага при тоалета за по бързо заздравяване на шевовете.

Успех на всички   Hug

# 324
Здравейте,
да питам за може би пореден път, но ми дадоха информация, че бебетата не са при майките, , дават ги на 6 часа  Shocked и на шестия час от раждането ?! Има ли нещо вярно в това ? Моята информация дотук беше , че бебетата са при майките и то от втория час от раждането. Освен това имало и вътреболнична инфекция, стрептококи ?!

# 325
Кога да е имало вътреболнична инфекция????  newsm78 Аз имам приятелка акушерка и не мие споменавала подобно нещо.
Да не би да става въпрос за Света София на Мазнейкова?

# 326
А кувьозите нови ли са им, или имат и от старите? 

# 327
Тази инфекция е била преди много години, аз мисля, че сега няма никакъв проблем.
За кувиозите има ден на отворените врати, в който можеш да разгледаш всичко включително и кувиозите ето инфо:
София
I САГБАЛ "Света София" ЕАД, София, кв. Красна поляна,
ул. Миxaлaки Ташев 2
За записване: тел. 02/ 822 18 08, главна акушерка Дорина Димитрова
5, 19 август, сряда 13:00 ч.

# 328
Tasty0703, много благодаря.   bouquet

# 329
Zdraveite vsichki,

Az susho hodq na konsultacii pri doktor ot Tina Kirkova - d-r. Valentin Ivanov.
Ako nqkoi e chuval otzivi za nego, molq da spodeli Peace

Blagodarq i mnogo uspeh na vsichki!!!

Общи условия

Активация на акаунт