Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 2 тема

• 77 989
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 300
Глупи,най-добри пожелания иот мен,да сте живи и здрави с беб4е!!Аз също исках да те питам дали цялата ти бременност е следена в т.к. или само за раждането си се уговорила с Ташков.

# 301
Глупи честито бебче,да ви е живо и здраво и много да ви радва  bouquet
благодаря и за разказа Hug
А аз имам едно въпросче към мамите родили секцио-Ще ми трябват ли превръзки за родилки и еднократно белъо за след раждане(бикини/гащи незнам как се водят)?

# 302
По принцип не е наложително,защото на родилите секцио по-малко
им върви.Можеш спокойно да се справиш и с нормално бельо и превръзки,
но ако ще си по-спокойна си вземи.

# 303
Глупи, честита ти рожба и само хубави моменти ти пожелавам. Благодаря че отдели от времето си, за да ни разкажеш как е минало всичко. Сигурна съм, че ще бъде от полза за всички.   bouquet

maliby, аз си купих превръзки за родилки, но не от най-големите дето са като памперс, ами просто едни по-дълги и дебели. Наистина след секцио не се кърви кой знае колко обилно. Миналият път карах с гащи тип "бабешки", които освен че са удобни за случая, много хубаво ми пристягаха и корема след операцията. Сега търсих еднократните гащи на Калпол, но не ги намерих и реших пак да си карам с такива, като предния път. Снабдих се с три чифта, мисля че са достатъчно.  Peace

# 304
  • София
Здравейте, изчетох бавно и упорито и двете теми и много съм се навила да раждам в ТК като дойде време (още е рано - само 15 г.с. Blush).

Наскоро обаче една мама раждала там преди 6-7 години ми каза, да не раждам там защото имало стафилококова инфекция и всички бебета ги изписвали заразени.  ooooh! Някой има ли представа дали това все още е така (все пак е минало доста време от тогава), защото никой не е споменавал подобно нещо, а ако имаше такъв проблем съм сигурна, че все някой щеше да напише...

# 305
kumiko аз родих там дек 2007, дори жълтеница нямаше. Другите дечица също не знам да са имали проблем с такива инфекции. Иначе и аз съм чувала за такива случай, не само в тази болница. Мисля, че няма за какво да се притесняваш  Hug

Момичета, на мен пак записите ми бяха перфектни днес. Утре 8ч отивам с чантичката, да видим какво ще казват докторите, дали ще ме държат за наблюдение или ще предизвикват.

А м/удругото, Сънчо, която пишеше тук, днес е родила син - Калоян. Да й е живо и здраво дететенцето Simple Smile Като се прибере, вероятно ще разкаже, но мисля, че тя беше с избор на екип и секцио  Peace

# 306
  • София
Благодаря, tsvetito. Леко раждане ти желая! Peace

# 307
Galka_Malka86,kiαrrα благодаря Hug
Мисля в такъв случай да се запася с еднократното белъо,а превръзки ще си взема обикновени (Евърбел памучни).
Честит син на  Сънчо да  е жив и здрав и много радост да им носи    bouquet

# 308
някой ще ми каже ли за епи дуралната нещо-колко струва и влиза ли в цената за избор на екип,без избор на екип може ли да се бие и т,н,

# 309
ГЛУПИ И СЪНЧО,ЧЕСТИТО РОЖБИЧКИ!!
цВЕТИ,СТИСКАМ ПАЛЦИ УТРЕ!

# 310
Здравейте момичета, Аз ще раждам ноември месец в ТК при д-р Илиев. Някоя от вас може ли да ми каже дали ако не си в ВИП стая има свиждания.
Благодаря ВИ предварително.

# 311
Ехаа много се радвам за Сънчо. Да й жив и здрав малкия юнак и бързо възстановяване на майчето!   bouquet

Sunny0586, ако не си във ВИП стая, а на общия етаж, в часовете за свиждане можеш просто да излезеш от отделението при стълбите, поне аз като раждах първият път беше така. Тогава не ни пускаха да излизаме навън. Иначе такава стая за свиждане - не, няма.

Tsvetito, ще стискам палци, дано всичко мине по най-добрия начин!  Praynig

# 312
Честито на Глупи и Сънчо! Да са ви здрави бебенцата, а на вас бързо възстановяване  bouquet

Цвети, стискам палци и аз Hug

# 313
Здравейте момичета! Двете си деца съм родила в тази болница(2007 и 2008 г  Mr. Green),без избор на екип,без упойка Peace Въпреки всичко отношението към мен беше повече от чудесно.Нито за миг не съм се почувствала зле,затова,че не съм си платила. Пожелавам на всички леко раждане и скоро да се разпишете в другата тема за „смешното раждане„ Hug

# 314
На Tsvetito утре ли е уговорката за раждане?Браво,страхотен празник е утре!

Общи условия

Активация на акаунт