Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 2 тема

• 78 098
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 510
Различно, всичко зависи от това в колко ще се обадят твоите хора като дойдат(те звънят доло по телефона и казват за кого за дошли понеже нали на някои близките идват от далеко) аз моито хора ги бях предопредила и чакаха на нисък старт и като ми казаха че ме изписват, което също става в деня в който те изписват дойдоха бързо (но пък и живея не далеко от болницата) и звъннали веднага. И ме изписаха към 11 (май). Абе обядвах в къщи със сигурност

# 511
моми4ета знаете ли в колко 4аса изписват родилките в ТК ?

Между 11.00 - 12.00, зависи кога ще мине визитацията.

Не е така по принцип има официални часове, но понеже има много родилки изписват почти цял ден

# 512
Има ли майки, които са лежали за пренасяне в Тина Киркова? Аз съм от Перник и термина ми е днес 3ти септември. Водя си ЖК в Перник и днес докторът ми ми каза, че ако не родя до 7ми с направлението за хоспитализация и в болницата която съм избрала за наблюдение. Самоче незнам направо с направлението ли да отида- дали ще ме настанят, или първо трябва да се обаждам в болницата? Притеснено ми е да не стане така, че да отида и да ме върнат понеже съм от др. град / което е нелогично, но все пак се притеснявам / newsm78? Попринцип бях избрала лекарка, която да ми води раждането, но тя си е правила сметка да е на разположение до днес и ми сервора, че излиза в отпуска от утре, такаче оставам без екип.На друг лекар не съм се спряла , а няма и за кога. Но съм решила, че искам там да раждам. Затова ми е притеснено, че като съм без екип и лекар честно казано няма кой да ти каже точно, много ме е страх.

# 513
smehuranka7 аз преносих. Но там няма да те вземат на 4-тия ден, чакат 7 дена и тогава. Моя термин беше 7-ми (аз така си мислех де, то се оказа 6-ти, ама нз), на 14-ти сутринта отидох с багажчето. Минаваш през регистратурата, казваш, че пренасяш 7 дена, и ти дават час (обикновенно след 10-20мин). Качваш се пред 203 стая, чукаш и после чакаш (обикновенно те карат да чакаш, освен, ако не си късметлиика да няма никой). И така те приемат в патологията. Не е нужно да се обаждаш и т.н. Хубаво е да си следиш тоновете на бебето при твоето ЖК  Peace Ами това е, успех, може и само да си тръгне  Hug

# 514
smehuranka7 аз преносих. Но там няма да те вземат на 4-тия ден, чакат 7 дена и тогава. Моя термин беше 7-ми (аз така си мислех де, то се оказа 6-ти, ама нз), на 14-ти сутринта отидох с багажчето. Минаваш през регистратурата, казваш, че пренасяш 7 дена, и ти дават час (обикновенно след 10-20мин). Качваш се пред 203 стая, чукаш и после чакаш (обикновенно те карат да чакаш, освен, ако не си късметлиика да няма никой). И така те приемат в патологията. Не е нужно да се обаждаш и т.н. Хубаво е да си следиш тоновете на бебето при твоето ЖК  Peace Ами това е, успех, може и само да си тръгне  Hug

Така като ми го казва някой, колкото и да ви е странно ми става супер спокойно, благодаря ти. А всъщноест на седмия ден или след седмия ден, демек на осмия се постапвеа. Аз утре съм на тонове и ще питам, но да попитам и теб. Все пак имаш опит. Благодаря   Hug

# 515
Ами както го смятам се пада 7-мия ден след преносването, затова ти казах и дати - 7-ми ми беше термина, на 14 сутринта постъпих. И определено всичко е спокойно, няма какво да се шашкаш Simple Smile Пожелавам ти леко раждане  Peace

# 516
Днес ходих на тонове, всичко с бебка е наред. Попитах и на регистратурата за пренасянето и настаняването, там ми казаха същото, на седмия ден при тях и после в 203, но... можело и да не ме приемат тогава  Shocked а чак на 9-10 ден от преносването.Моят лекар ЖК ми каза че задължително на седмия ден трябва да съм в болницата. После вече разбрах защо има вероятност да не ме приемат веднага ако с бебето сме все още добре и може да се почака- имало страшно много родлики, а места няма.Всички стаи са пални, даже и VIP-овете, жените висяли по коридорите, защото нямало места. Crazy Представяте ли си каква лудница, но по-добре така, нека има повече бебешоци Praynig

# 517
Днес ходих на тонове, всичко с бебка е наред. Попитах и на регистратурата за пренасянето и настаняването, там ми казаха същото, на седмия ден при тях и после в 203, но... можело и да не ме приемат тогава  Shocked а чак на 9-10 ден от преносването.Моят лекар ЖК ми каза че задължително на седмия ден трябва да съм в болницата. После вече разбрах защо има вероятност да не ме приемат веднага ако с бебето сме все още добре и може да се почака- имало страшно много родлики, а места няма.Всички стаи са пални, даже и VIP-овете, жените висяли по коридорите, защото нямало места. Crazy Представяте ли си каква лудница, но по-добре така, нека има повече бебешоци Praynig
Tова е така от месеци насам...

# 518
Бейбибумът продължава  Hug

# 519
Здравейте момичета искам да Ви пипитам някой знае ли в цената за избор на лекър 900лева за нормално раждане дали влиза епидуралната упойка или тя се заплаща отделно.На сайта на болницата няма никъкви цени.Благодаря ВИ!

# 520
Преди да влязат новите цени влизаше епидурала в избора на екип (когато беше 500 лв), т.е. до преди 2-3 месеца, но тогава имаше и цена на сайта само за нея....сега обаче доста неща са различни като чета само

# 521
знаеш ли колко е струвала без екип

# 522
Не съм знаела епидуралната да се заплаща. Беше безплатна там, то затова и не знам да има мама на която да са и сложили, без да има избор на екип.

# 523
Момичета извинете за нахлуването в темата.
Искам да попитам ЖК в Тина Киркова се плаща задължително нали така и струва 400 лв?
Т.е няма следене на бременост само по ЖК с направление.
Ако се запише жена на ЖК там един и съш лекар ли я следи или всеки път различен и който е на смяна - поне в Шейнова май е така (всеки път различен лекар)
Благодаря ви  Hug

# 524
Упойката струваше 100 лв със сигурност и пак не я слагаха и затова съм сигурна.
В ТК поне преди няколко месеца можеше да се запишеш по здравната каса, но всимавай при кого(препоръчвам горещо Панова) или в ЖК там май те следят всички или , ако се запишеш при някои определен има варианти.

Общи условия

Активация на акаунт