Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 2 тема

• 78 071
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 615
Много да ти е здрава и да слушка помалко като порасне , че то немирните деца са по-щастливи и обичани .......... Wink

# 616
Благодаря! Успех на всички ви, които очаквате събитието  Hug

Честито и от мен! Да сте живи и здрави и двете !!! Много положителни емоции!!!

# 617
Честито бебче, смехуранка!
Иначе, добре си го описала раждането  Simple Smile
Както обичам да казвам, най-хубавото на раждането му е, че минава  Laughing

# 618
Привет мили мами!И на мен съвсем скоро ми предстои великото събитие и съм се спекла яко Whistling.Имам едно конкретно питане,може и малко смешно да ви се стори,но на вас раз4итам.Знам,4е със сигурност има писано някъде из темата,дано ме извините 4е питам без да съм 4ела много-много,но нямам сили4ки сега да 4ета вси4ко изписано.Става въпрос за нощниците,знам 4е в Тина не дават и трябва да си носиш,но незнам каква да бъде.Дълга ли,къса ли,с коп4ета ,без коп4ета,може ли с картинки или да си е обикновена бабешка нощница.Знам 4е едва ли на някой ще му направи впе4атление с какво съм обле4ена Blush,ама все пак да не ставам за смях Stop.А тъй като ми предстои раждане ноември,според вас с дълъг или къс ръкав да бъде?А след като родя задължително ли пак трябва да съм с нея или тогава мога да се преоблека с пижамка примерно? newsm78Извинявам се предварително за въпроса,сега като го 4ета наистина ми се струва смешно,ама наистина незнам кой да питам....

# 619
dilandii,кой пък ти каза ,че не дават нощници? Thinking Не дават само като слизаш за изписване и за да слезеш трябва да си облечеш твоя ,пък после си обличаш дрехите .Но нека се включат мами с по-актуална информация.

# 620
  • София
Преди не даваха да си с твоя нощница,но вече не е така!
Знам,че като те приемат,ти дават някаква еднократна,
а после си слагаш твоя!Трябва да е с копчета или с такова деколте,
че да позволява да кърмиш!За пижама знам,че не дават заради
прегледите,поне за нормално родилите.За секциото,незнам!
Моят съвет е да си вземеш нощница с дълъг ръкав.Все пак не е
септември или октомври,за да има топли дни!

Ще мога да ти кажа повече за болницата като
родя тези дни,ако ти трябва още инфо!

# 621
  • София
dilandii, и аз раждах ноември. Навън 5-6 градуса, а вътре 25-26. Щях да пукясам от жега. То си имаше термометър на стената, не е само да ми се е сторило топло. Съжалих, че нощниците ми са с дълъг ръкав. По-добре с къс и да си носиш жилетка.

# 622
  Преди 2 години и половина в Тина Киркова даваха нощници и ги сменяха всяка сутрин. Peace
  Според мен,това което ти трябва наистина, е някаква жилетка или хавлиена халата,за да си я слагаш отгоре върху нощницата. Peace

# 623
Благодаря моми4ета!  bouquetSimbioza,леко раждане мила и после да споделиш хубават новина с нас! Laughing

# 624
Привет мили мами!И на мен съвсем скоро ми предстои великото събитие и съм се спекла яко Whistling.Имам едно конкретно питане,може и малко смешно да ви се стори,но на вас раз4итам.Знам,4е със сигурност има писано някъде из темата,дано ме извините 4е питам без да съм 4ела много-много,но нямам сили4ки сега да 4ета вси4ко изписано.Става въпрос за нощниците,знам 4е в Тина не дават и трябва да си носиш,но незнам каква да бъде.Дълга ли,къса ли,с коп4ета ,без коп4ета,може ли с картинки или да си е обикновена бабешка нощница.Знам 4е едва ли на някой ще му направи впе4атление с какво съм обле4ена Blush,ама все пак да не ставам за смях Stop.А тъй като ми предстои раждане ноември,според вас с дълъг или къс ръкав да бъде?А след като родя задължително ли пак трябва да съм с нея или тогава мога да се преоблека с пижамка примерно? newsm78Извинявам се предварително за въпроса,сега като го 4ета наистина ми се струва смешно,ама наистина незнам кой да питам....

Според мен си носи твоя! Мен като ме приемаха ми казаха да си облека нощницата /моята/ и на вратата за прием си пише да си носиш нощница! Аз лично  си носех две и добре, че с моя престой 7 дни ми бяха полезни! Една жена, която я приеха след мен, каза че като раждала преди 7 години давали и тя не си носела! Наложило се мъжа и да ходи до долу да и купи от магазина, така че явно има недостиг! Аз с всички родилки, които контактувах си бяха с техни и бяха всякакви! Моите и двете бяха до коленете, но имаше със всякакви - къси, дълги, за родилки, бабешки ! Вземи си, каквато имаш! За удобство да е с копчета отпред за да ти е удобно за кърменето, че иначе непрекъснато трябва дда я вдигаш цялата! Имаше майки с мен, които бяха с такава и мн им беше неудобно!

# 625
Здравейте мамчета и аз да се включа в темичката,предстои ми раждане там приготвила съм си багажа вече и съм сложила даже 3 нощници Laughing,единственото което ме притеснява е че съм без уговорка имали някои лекар да ми препоръчате,ще съм с нормално раждане мерси предварително Praynig

# 626
  • София
Благодаря моми4ета!  bouquetSimbioza,леко раждане мила и после да споделиш хубават новина с нас! Laughing
Благодаря ти,миличка,и аз на такова се надявам!
Задължително ще се похваля след това!

# 627
  • София
  Преди 2 години и половина в Тина Киркова даваха нощници и ги сменяха всяка сутрин. Peace
  Според мен,това което ти трябва наистина, е някаква жилетка или хавлиена халата,за да си я слагаш отгоре върху нощницата. Peace
Даваха,да,но сега вече-не!
Аз раждах там преди близо 2 години и знам!
А сега с големи букви
на вратата на приемния кабинет пише
да си носим наши нощници!

# 628
  Ок.Няма проблем.Както и няма нужда от толкова удивителни знаци(все-едно да крещиш).Казах какво знам,и откога го знам.
  Мисля,че най-добре  жената сама да отиде и да попита на място,какво да носи,какво-не.
  Че може от вчера  да има нещо друго изписано с големи букви в/у приемния кабинет. Peace
  Леко  и прекрасно раждане,на който му предстои! Simple Smile

# 629
  • София
Не съм искала да оставаш с такова впечатление
/че крещя/.По принцип си пиша така!
Мисля,че ако исках да си помислиш точно това,
щях да пиша с големи букви! Wink
Но явно грешно си изтълкувала доброто ми намерение!
Исках да бъда полезна като споделя това,което знам!
А иначе си права,че днес може и нещо друго да пише! Wink

Общи условия

Активация на акаунт