Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 2 тема

• 78 072
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 645
За жалост, и аз ще се съглася, че е мизерийка и че отношението на персонала не е подобаващо. Единствено лекарите са специалисти, заради което избрах тази болница. Но ако се реша на следващо дете, сериозно ще се замисля къде да раждам.

# 646
Колкото до това с коридора, акушерката ми обясни, че всички трябва да поседят там 2 часа, за да се наблюдава родилката. Но защо това не се прави в стая, не е ясно...

# 647
Честито на новоизлюпения татко Peace.За коридора и аз съм чувала.
За лошото отношение има мнения 50 / 50.
За Шейново не знам как е .Нямам никаква информация.
pisi81 знам, че темата не е за Шейново, но ако може с две думи да направиш сравнение ако имаш впечатления и от двете болници.
Единсвеното което знам за Тина Киркова пред Шейново е, че на 4 момичета банята е една, а в Шейново е само една баня на етаж и се получават големи опашки.Освен това в Шейново май бебета не стоят при майките.
Уж затова се насочих към Тина Киркова....но  newsm78

# 648
Здравейте отново!
Днес ни изписаха.......  ylinfant smile3525 всичко беше супер!
благодаря за коментарите Peace!
Негативите ще останат в Миналото, абе... все пак си имайте едно на ум!
Дано скоро се срещем и в други теми....!!!
Успех на всички настоящи и бъдещи майки!

# 649
Хора едно въпросче, моя приятелка ми препоръча да отида на частно при д-р Маркова, отидох обърна ми много внимание и ми взе 50 лв за женска консултация. Е до тук добре ама незнайно защо взе да ме обеждава да си взема ново направление и да ходя и по здравна каса при нея, а аз сега съм при Ташков, не мисля да си сменям лекаря вие какво ще кажете, отзиви? Реши да ми пусне и БХС като при ФМ синдрома на Даун ми излезна 1/3131 което е странно и няма да го правя. Абе чакам да помагате както обикновенно, но определено не смятам да сменям Ташков

# 650
kingmike,    bouquet Супер е че поне ти си изцяло доволна- успех и всичко най-хубаво!! Кажи повече за бебчето.

Tasty0703 , стои си при Ташков и няма да сбъркаш.

# 651
  • София
За мен Маркова е супер комерсиална и порядъчно некадърна. Не ми се навлиза в подробности, но аз лично никога никому не бих я препоръчала.

# 652
Записвам се да следя нещата. Първият път родих там и останах доволна...без уговорки, без познати, връзки и тн с всички неща, които така ме дразнят от соц. времето. Тогава родих в ВИП зала, после не съм си вземала стая. Акушерката беше през цялото време до мен и ми водеше раждането  много професионално. Благодарение на нея не се наложи да ме режат, а родих 4 кг бебе 53 см. Може би е добре да спомена името й отново с голяма благодарност - Невелина   bouquet   bouquet   bouquet
Като чета сега  съм доста объркана...дали защото повече хора пишат и всеки има различни критерии.
Някой има ли актуален сайт на болницата. Това, което намирам сякаш не рабти.

# 653
Ева, за съжаление това е актоалния сайт....мин година бачкаше, но сега след тия промени нещо му има. Знам,че има вариант за уговорка с акушерка, ако си толкова доволна от тая( а аз мисля,че тя още е там, понеже съм я чувала ) пробвай да се уговориш с нея.Мин година беше 100 лв за уговорка с акушерка, сега може би е повече.....Успех!!

# 654
Момичета следя темата с интерес. На мен ми предстои раждане и избрах Тина Киркова. Първоначално бяхме решили да е с избор на екип при д-р Илиев, но сега вече полека полека се отказваме. Първо защото вдигнаха цените двойно което ме ядоса. Второ защото не съм сигурна в лекаря. Не че като съм на консултация не е внимателен и не ми обръща внимание, но когато се обадя за резултати е много дръпнат.все си мисля, че всичко ще мине нормално и няма да има проблеми. Надявам се да е като първото раждане.
За ВИП стаята се замислих дали да не си платя,но имам още малко време да решавам.
За сайта явно има промени и не работи защото е нов

# 655
Ох, нещо явно хормоните ми се побъркват кви са тези размисли. Разбира се, че ще си стоя при Ташков въобще не знам защо се и замислих той е невероятен специалист и е толкова миличък, освен това при все че Маркова ни каза 100 % момиче, извинете но днес и аз видях пишката заедно с него, та имаме и сини гащи  newsm44, а за един ден разбрах колко е комерсиална Маркова тя е за спациалност Търговец, не Лекар!!!!

# 656
здр искам да попитам за или против платеното раждане сте?Със 1то ми дете преди 4г.не съм плащала нито 1ст. и получих нужното внимание в 1 АГ болница света софия. newsm78

# 657
Мадлен, по-добре прочети назад коментарите и сама си направи изводите- ако напр. държиш на упойка по-хубаво е да платиш иначе няма упойка, ако не ти се дават обаче 900 лв, които са супер много .....абе почети и помисли по-добре понеже''за '' и ''протива'' ще са еднакви и добре обосновани.

# 658
  • София
Ох, нещо явно хормоните ми се побъркват кви са тези размисли. Разбира се, че ще си стоя при Ташков въобще не знам защо се и замислих той е невероятен специалист и е толкова миличък, освен това при все че Маркова ни каза 100 % момиче, извинете но днес и аз видях пишката заедно с него, та имаме и сини гащи  newsm44, а за един ден разбрах колко е комерсиална Маркова тя е за спациалност Търговец, не Лекар!!!!

Радвам се за теб  Hug
Маркова се държи добре, само ако цакаш кеш Mr. Green
Не си сгрешила с избора си Peace

# 659
Привет на всички участници в темата,
Преди 5 години ( май 2004 г.) раждах в ТК. Няколко дена след термина ме приеха в патологията, за да ме наблюдават и в последствие ми предизвикаха раждането. Точно там се запознах с др. Ташков баща, изключителен човек, и лекар, и професионалист newsm10. В следствие на пренасянето и на предизвикването на родова дейност получих усложнения (родих с форцепс под пълна упойка) за щастие всичко приключи благополучно. Раждах при др. Маркова и две много млади и внимателни акушерки ( цял живот ще съм им благодарна на тези жени).
След раждането едната от акушерките и др. Ташков идваха да ме видят как съм, как се чувствам,  бяха  взели много присърце моя случай.  Др. Ташков ме заведе до детския бокс, за да си видя детето, защото на раждането съм била под упойка и нито си бях виждала нито чувала бебето. Знаех  че съм родила и че  има разрез на лицето вследствие форцепса ( не ме питайте как се чувствах).  Аз бях ревящ парцал  др. Ташков ми даде  сили с нещо толкова елементарно малко внимание, няколко думи и десетина крачки. Сега имам син без белези по лицето и каквито и да било последствия от раждането Grinning
Дай боже на всички
Престоя в коридора е задължителен, следят кръвозагубата на родилките, да не направи кръвоизлив или някакви други усложнения.
Tasty0703 моя съвет е да си останеш при др. Ташков. Др. Маркова си е една средностатистическа докторка и нищо по-специално. За един деликатен момент като раждането е нужна и човещина!
Успехи!

Общи условия

Активация на акаунт