Преди 5 години ( май 2004 г.) раждах в ТК. Няколко дена след термина ме приеха в патологията, за да ме наблюдават и в последствие ми предизвикаха раждането. Точно там се запознах с др. Ташков баща, изключителен човек, и лекар, и професионалист
. В следствие на пренасянето и на предизвикването на родова дейност получих усложнения (родих с форцепс под пълна упойка) за щастие всичко приключи благополучно. Раждах при др. Маркова и две много млади и внимателни акушерки ( цял живот ще съм им благодарна на тези жени). След раждането едната от акушерките и др. Ташков идваха да ме видят как съм, как се чувствам, бяха взели много присърце моя случай. Др. Ташков ме заведе до детския бокс, за да си видя детето, защото на раждането съм била под упойка и нито си бях виждала нито чувала бебето. Знаех че съм родила и че има разрез на лицето вследствие форцепса ( не ме питайте как се чувствах). Аз бях ревящ парцал др. Ташков ми даде сили с нещо толкова елементарно малко внимание, няколко думи и десетина крачки. Сега имам син без белези по лицето и каквито и да било последствия от раждането

Дай боже на всички
Престоя в коридора е задължителен, следят кръвозагубата на родилките, да не направи кръвоизлив или някакви други усложнения.
Tasty0703 моя съвет е да си останеш при др. Ташков. Др. Маркова си е една средностатистическа докторка и нищо по-специално. За един деликатен момент като раждането е нужна и човещина!
Успехи!

Да ти е жив и здрав сина и много щастие да ти носи.
Може пък да се засечем около празниците. Иначе и аз твърдо съм решила да си платя избора на екип.
май ще му създадем много работа през 2010