Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 2 тема

• 78 084
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 660
Привет на всички участници в темата,
Преди 5 години ( май 2004 г.) раждах в ТК. Няколко дена след термина ме приеха в патологията, за да ме наблюдават и в последствие ми предизвикаха раждането. Точно там се запознах с др. Ташков баща, изключителен човек, и лекар, и професионалист newsm10. В следствие на пренасянето и на предизвикването на родова дейност получих усложнения (родих с форцепс под пълна упойка) за щастие всичко приключи благополучно. Раждах при др. Маркова и две много млади и внимателни акушерки ( цял живот ще съм им благодарна на тези жени).
След раждането едната от акушерките и др. Ташков идваха да ме видят как съм, как се чувствам,  бяха  взели много присърце моя случай.  Др. Ташков ме заведе до детския бокс, за да си видя детето, защото на раждането съм била под упойка и нито си бях виждала нито чувала бебето. Знаех  че съм родила и че  има разрез на лицето вследствие форцепса ( не ме питайте как се чувствах).  Аз бях ревящ парцал  др. Ташков ми даде  сили с нещо толкова елементарно малко внимание, няколко думи и десетина крачки. Сега имам син без белези по лицето и каквито и да било последствия от раждането Grinning
Дай боже на всички
Престоя в коридора е задължителен, следят кръвозагубата на родилките, да не направи кръвоизлив или някакви други усложнения.
Tasty0703 моя съвет е да си останеш при др. Ташков. Др. Маркова си е една средностатистическа докторка и нищо по-специално. За един деликатен момент като раждането е нужна и човещина!
Успехи!
Абсолютно съм съгласна newsm10
Да ти е жив и здрав сина и много щастие да ти носи.

# 661
.......
Престоя в коридора е задължителен, следят кръвозагубата на родилките, да не направи кръвоизлив или някакви други усложнения.

Ако избереш раждане във ВИП стая си седиш там, даже заедно с бебето....никога няма да забравя този миг. Колко бях уморена и ми се затваряха очите, но не можех да спра да го гледам.

# 662
Ева, за съжаление това е актоалния сайт....мин година бачкаше, но сега след тия промени нещо му има. Знам,че има вариант за уговорка с акушерка, ако си толкова доволна от тая( а аз мисля,че тя още е там, понеже съм я чувала ) пробвай да се уговориш с нея.Мин година беше 100 лв за уговорка с акушерка, сега може би е повече.....Успех!!

Мисля да отида на тяхното Училище за родители, това поне още го има и там да разбера по-подробно за условията и цените. Тъй като опитите ми до сега стигат само до препращане по етажите и регистратури и до д-р Григорова, която е завеждащ, но не мога да се срещна с нея....
Не мога да ги разбера тия хора....хем искаш да си платиш...хем не знаят как да ти вземат парите.

Тази цена 100 лв за избор на акушерка официална ли е?

Е как да не се ядосаш и да си позитивен?

# 663
Ева,др.Ковачева е завеждащ родилно отделение вече.

# 664
  Честито на д-р Ковачева! thumbsup

# 665
 Честито на д-р Ковачева! thumbsup
Всъщност тя май от поне година е на този пост,не знам точно.Др.Григорова е пак някаква шефка,но няма идея на каква позиция.

# 666
Зам.директор е.

# 667
И аз да взема да се включа в темата. Чета ви отдавна, но все не пиша. Аз също смятам да раждам в ТК. Първото си дете родих там, смятам и второто там да родя. И то пак при д-р Ташков син. Стига да не реши да пътува някъде, че термина ми е 5.01  Shocked и не се знае. Тази година лежах и малко в патологията, та имам пресни впечатления. Цените наистина са вече двойни, но аз съм решила, че ще платя. В крайна сметка, това е за моя живот и за живота на детето ми. Мизерия си има, като във всяка държавна болница. На за мен не е толкова важна обстановката, а лекарите. Наистина имат доста работа сега и чувам какви ли не неща, но ..... пак ще е там. Предния път какво като имах избор на лекар, пак не искаха да ми слагат упойка, добре че беше Ташков, че вече след 14 часа нямах сили да гледам, камо ли да напъвам. Малко разбъркано ви пиша, но ще се включа пак.

# 668
  • София
.Др.Григорова е пак някаква шефка,но няма идея на каква позиция.
на Родилното отделение Peace

# 669
Зам-директор е на цялата болница Peace

# 670
minana моят термин пък е 7.01 и аз съм при Ташков син Wink Може пък да се засечем около празниците. Иначе и аз твърдо съм решила да си платя избора на екип. Peace

# 671
И аз съм при Коцето Ташков, но март Simple Smile май ще му създадем много работа през 2010   bouquet
Аз също определено съм за избор на екип. Не зная каква част отива за лекаря само

# 672
мисля, че някъде около 1/3, но не съм сигурна newsm78

# 673
Това няма голямо значение...може и името да съм объркала. Фактът е,ч е на регистратурата на болницата като питаш за напр. "раждане във вана" те пращат при завеждащата родилно, която нито има време според мен нито пък желание да обяснява...Не виждам какъв е проблем да бъде дадена информацията на служителките на регистратура.
Просто мисълта ми е, че и да си плащаш пак трябва да имаш "връзки" и "познати"...Хем искат да го правят бизнес хем се държат като, че ли ти правят услуга.

Зам-директор е на цялата болница Peace

# 674
..Хем искат да го правят бизнес хем се държат като, че ли ти правят услуга.
Именно,хаоса и бъркотията е ужасна в тази болница.Определено не си заслужава парите,които се дават.Мен от няколко дни ми търсят едни изследвания,които бяха"спешми",за албумин.Затрили са ги някъде. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт