Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 2 тема

• 78 095
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Деси, гледам ти лентичката! Стискам палци за леко раждане и здраво бебенце.

Не знам каква е Григорова, но на моя болничен пише Началник (или Директор май беше) РО - Григорова.

Те оправиха ли си пустия сайт?

# 676
Мерси,Сънчо...Не са го оправили още..Confused

# 677
Внимавайте защото май има някаква вътрешна инфекция в педиатрията много от бебетата са на лекарства и не дават смислен отговор защо. Едни казват профилактично -други имали бактериа и т.н. Но гаранция нещо става там .Източника е много сигорен.

# 678
това с тази инфекция звучи много страшно просто  #Crazy

момичета на вас какво ви правят на женските консултации. Моя приятелка всеки път я теглят мерят, метяр и кръвното, матката, вътрешен таз и т.н, а на мен единствено ми видях бебето пуснат ми изследванията и ме пратят да си ходя????

# 679
а на мен единствено ми видях бебето пуснат ми изследванията и ме пратят да си ходя????

А ти какво искаш още да ти правят???!!! Grinning

# 680
Дано да не е вярно това с инфекцията!  Praynig
ДесиХ, стискам палци раждането ти да мине прекрасно!  Hug
Не мерят кръвно налягане на някои консултации, което при една позната за малко да бъде фатално.  Confused

# 681
а на мен единствено ми видях бебето пуснат ми изследванията и ме пратят да си ходя????

А ти какво искаш още да ти правят???!!! Grinning
ми как какво консултацията ако е само да видят бебето?
Проблеми с бременноста могат да възникнат поради ред причини. Една приятелка заради високо кръвно загуби бебето в 8 месец, а при друга заради проблем със съсирването в кръвта бебето беше мъртво в 6 месеца, може би щото имам близки с такива фрапиращи случай се шашкам много ама ...

# 682
Не мерят кръвно налягане на някои консултации, което при една позната за малко да бъде фатално.  Confused
А,да,кръвно задължително.Даже се учудвам,че не са мерили кръвно в ЖК на Тина Киркова.Мен не са ме пропускали никога.
Тейсти,аз ходя на платена ЖК в ТК и на всеки ежемесечен преглед ми правят: ехографски преглед,кръвно,тегло,обсъждаме последни изследвания/ако не сме ги обсъдили предварително с лекаря ми/.В 9-ти месец започхана да ме гледат през седмица :една седмица изследвания и тонове/платени са вече/,една седмица преглед от лекаря+ всички други изследвания,които лекаря прецени.На мен многократно ми пускаха допълнителни кръв и урина,извън редовните за ЖК.

# 683
Момичета, това е известен факт, че в Жк-то не са перфектни отношения към бремени, ама никой не забранява да ги помолиш (ако сами го не правят или забравят или още нещо) да те претеглят, да ти премерят кръвно и др. Например веднъж аз поисках да ме вземат вагинален секрет - взеха без излишни думи, друг път не ме предложиха да стана на кантара, аз си знаех кг-те (меря ги у дома) ама помолих ги да ме премерят - и пак нито дума и направиха. и т.н. Така че, ако имате притеснения - имайте се вкъщи уред за кръвно, кантар и друго, за да сте спокойни извън болница, а когато сте на преглед - бъдете по-настоятелни и никой няма да ви откаже! Поне за ТК е така! Успех!  Hug (а за премерване на обиколка на корема за мен е абсолютно безсмислена процедура  Peace)
За инфекцията е наистина притеснително... как можем да проверим тази информация?  Tired

# 684
  • София
Дано да няма инфекция наистина... Sad
 И като стана дума - имате ли резервен вариант къде да раждате...?

# 685
Не мерят кръвно налягане на някои консултации, което при една позната за малко да бъде фатално.  Confused
А,да,кръвно задължително.Даже се учудвам,че не са мерили кръвно в ЖК на Тина Киркова.Мен не са ме пропускали никога.
Тейсти,аз ходя на платена ЖК в ТК и на всеки ежемесечен преглед ми правят: ехографски преглед,кръвно,тегло,обсъждаме последни изследвания/ако не сме ги обсъдили предварително с лекаря ми/.В 9-ти месец започхана да ме гледат през седмица :една седмица изследвания и тонове/платени са вече/,една седмица преглед от лекаря+ всички други изследвания,които лекаря прецени.На мен многократно ми пускаха допълнителни кръв и урина,извън редовните за ЖК.
а как си плащаш платена ЖК в смисъл имаш си веднъж ЖК, но си плащат допълнително платена и си избираш лекаря или при същия лекар при който ходих? Сори ама нещо не ми е ясно? И тя в кабинета по ЖК ли се прави пак или в кабинета на лекаря.

# 686
Дано да няма инфекция наистина... Sad
 И като стана дума - имате ли резервен вариант къде да раждате...?
Аз във Вита.
а как си плащаш платена ЖК в смисъл имаш си веднъж ЖК, но си плащат допълнително платена и си избираш лекаря или при същия лекар при който ходих? Сори ама нещо не ми е ясно? И тя в кабинета по ЖК ли се прави пак или в кабинета на лекаря.
Моя лекар преглежда само с предварително платена ЖК.Като ме регистрираха в болницата,че съм бременна,платих 400 лв. на регистратурата ,като посочих кой лекар избирам да ми следи бременността.После си ходя само при него.Прегледа става в кабинета /113 ли беше/ на Женската Консултация,но звъня на лекаря ми,че съм там и той слиза/преварително ми дават час/.Преди или след консултацията ходя до лабораторията да дам кръв и урина и готово.Досега не знма колко пъти ми пускаха извънредни изследвания-кои по изскане на лекаря,кои по мое искане.Понякога наистина акушерките са много заети и разсеяни,но не са нелюбезни и  винаги ми обръщат внимание,ако помоля.Аз не ходя на женска консултация но Здравната каса,но можеш да се запишеш и там./в Тина Киркова също,пак в същия кабинет.Той е само един де. Mr. Green/.

# 687
Внимавайте защото май има някаква вътрешна инфекция в педиатрията много от бебетата са на лекарства и не дават смислен отговор защо. Едни казват профилактично -други имали бактериа и т.н. Но гаранция нещо става там .Източника е много сигорен.

И кой е източникът??? Струва ми се доста безотговорно да се хвърля такава информация на бъдещи мами решили да раждат в тази болница, без да се дава повече информация. Още повече от потребител, чийто първи пост е това Wink 
Тук има доста мами, които са изписани тези дни от тази болница и никоя не споменава за подобна инфекция.

# 688

И кой е източникът??? Струва ми се доста безотговорно да се хвърля такава информация на бъдещи мами решили да раждат в тази болница, без да се дава повече информация. Още повече от потребител, чийто първи пост е това Wink  
Тук има доста мами, които са изписани тези дни от тази болница и никоя не споменава за подобна инфекция.
Peace и на мен ми се струва безотговорно сигОрен източник newsm78

# 689
Мами, имам питанка относно раждането в тази болница. Значи ясно е, че упойка без избор на екип - мисията невъзможна. Но има ли опция за обезболяваща система, ако си без избор на екип?

Общи условия

Активация на акаунт