Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 2 тема

• 78 101
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 690
Момичета ,как стои въпроса със свижданията. От колко до колко часа ?Таткото може л ида влзиа в статята?Има ли разлиакмежду обикновена стая и ВИП? Rolling Eyes

# 691
Здравейте и аз съм нова,но чете,чета и реших да пиша.Аз родих в края на Юли м. в Т.К. без избор на екип и съм много доволна,наистина че и аз поисках упойка,но вече беше късно когато ми направиха прегледа,бях с 8см. разкритие и въпреки всичко се отнасяха с мене чудесно.А относни инфекцията нас ни изписаха със стафилококова инфекция и понеже беше и тогава бум на бебета и трябваше бързо да ни изпишат,зашото нямаше места и за това  се лекувахме в къщи с антибиотик.Според мене няма родилно без тази инфекция,това е мое мнение,не се притеснявайте имам едно прекрасно бебче,което много обичам.
elea33,да ти кажа обезболяващото мисля,че са бусколизин и още нещо,но поне такова биха на едно момиче с което бяхме в предродилна зала.Пожелавам на всички леко раждане! Simple Smile

# 692
elea33,да ти кажа обезболяващото мисля,че са бусколизин и още нещо,но поне такова биха на едно момиче с което бяхме в предродилна зала.Пожелавам на всички леко раждане! Simple Smile

Благодаря ти Криси, бусколизин и ...предполагам спазмалгон, но все пак е нещо, а хич Wink
Дано тази практика да продължава и сега, тъй като съм решила да бъда без екип. А пък от личната си лекарка /която е общо проктикуваща/  разбрах, че при първо раждане не е хубаво да се слага епидурална упойка, тъй като имало изискване разкритието да бъде 5 см., а след нея разкритието се забавяло, матката започвала да контрахира по-бавно и още нещо си ми каза, ама няма да го кажа. Не знам доколко е вярно, ама се замислих за обезболяващата система с бусколизин и спазмалгон Simple Smile

# 693
Внимавайте защото май има някаква вътрешна инфекция в педиатрията много от бебетата са на лекарства и не дават смислен отговор защо. Едни казват профилактично -други имали бактерия и т.н. Но гаранция нещо става там .Източника е много сигурен.

И кой е източникът??? Струва ми се доста безотговорно да се хвърля такава информация на бъдещи мами решили да раждат в тази болница, без да се дава повече информация. Още повече от потребител, чийто първи пост е това Wink 
Тук има доста мами, които са изписани тези дни от тази болница и никоя не споменава за подобна инфекция.
Моята сестричка роди преди дни здраво бебе без никакви проблеми и водите и бяха бистри т.е. няма инфекция .На следващия ден детето беше на лекарства казали и,че го е родила с инфекция. След като реших да разпитаме какво става по наш си начин получих три различни отговора :
  1. Заразяване при раждане .
  2. Тя била казала ,че има някаква инфекция .
  3. Било профилактично за де не получило инфекция .
Правени са и безброй тестове и не са показали никакви проблеми пък и не е казвала такова нещо дори и докторите които са израждали са се учудили ,че има проблеми с бебето .
Пък и половината бебета в момента били на лекарства.
Някак не ми се връзват нещата пък и от други доктори научих ,че педиатрите в болницата хич не обичали да дават информация и прикриват .
Ж.К. са страхотно добри специалисти ако искате бих ви дала координати.
Не сме имали нужда да пишем в форума затова е 1 пост . Но често сме го посещавали .Просто сметнах за нужно да го имате в предвид .
Надявам се скоро да имат проверка и да се разбере истината.
До тогава не искам да пиша повече за да не направят нещо на бебенцето . #2gunfire

# 694
ол, това звучи много страшно. #Crazy
Аз бях чула, че преди години е имало някакъв проблем в инфекциите в болницата, но че вече всичко е наред.

# 695
До тогава не искам да пиша повече за да не направят нещо на бебенцето . #2gunfire

Ехее, това вече е излишна параноя.
Надявам се някоя от наскоро родилите и изписани мами да даде повече инфо.

# 696
Цитат
На следващия ден детето беше на лекарства казали и,че го е родила с инфекция.
  И при мен се случи същото!
  Някой път си помислям,че им слагат антибиотик за всеки случай на децата,за да се подстраховат с инфекциите!
  При нас нямаше откъде да дойде ,освен от външната среда,а тя си беше Тина Киркова. Peace
  Слава Богу после детето не е имало проблем заради слагания антибиотик. Simple Smile

# 697
Да се запиша и аз,да следя нещата! Wink
Миналата тема я четях редовно,но тази я бях пропуснала и сега поизчетох 15-тина стр. назад! Crazy
Все си викам,че има време,ама то няма много! Laughing
 Hug

# 698
pebs кой доктор си си избрала?Аз засега съм се спряла на д-р Киров ама няма много отзиви за него тук във форума

# 699
Амбър,на мен Илиев ми води ЖК там и съм доволна,но не знам дали ще е той и дали изобщо ще избирам! Rolling Eyes Миналия път не съм плащала,но бях секцио по мед. причини и ми се паднаха Петров и Ковачева,останах много доволна!Сега обаче мисля да се пробвам за нормално,но ме е страх да не се мъча 10-12-15 часа и на края да ме срежат,както стана масова практика! Tired Страх ме е от секциото,щото знам какво е,и от нормалното-щото не знам! Crazy Абе лудницата е пълна! Laughing
За Киров аз съм чувала няколко положителни мнения-едни мацки от отчетната ми го препоръчваха още в началото! Peace

# 700
Аз родих на 09.09.09 /писах историята на раждането ми назад в темата/, ние и двамата бяхме на антибиотици, но при нас беше заради това, че бях с изтекли води 38 часа преди да родя и беше профилактично, нито на мен, нито на бебчо нещо ни имаше, а другите ми съквартирантки смених две докато бях в болницата /във Вип стая/ не бяха на антибиотици - говоря за бебоците, така че не мога да кажа, че е имало някаква инфекция при бебетата докато сме били там от 09-14 септември. Не съм разбрала поне, а се запознах  с доста майки /тъй като бях доста време в предродилна/  и никоя не се оплака, да са на антибиотици бебетата като се видяхме след като бяхме родили. Това е от мен, надявам се съм била полезна!

# 701
Аз родих на 19 в Тина Киркова, също незнам бебето да е било на антибиотици. Макар, че и на мен ми бяха казали за тези стрептококи, няколко седмици по-рано. Но моето бебе беше непълни 2 дена в общото отделение и после се качихме във ВИП отделението за да сме си заедно.

# 702
Аз също родих съвсем скоро там,моето дете също не е било на антибиотици,всичко беше нормално ,изписаха ни на 4 ден.Опасност от инфекции има навсякъде,момичетата ,с които бях,също нямаха проблеми. Peace

# 703
както е тръгнало Ташков е зает доста- записахме една приятелка при него мин седмица, тя е заначалото на април Laughing
Оппа това беше към едни постове от 26 септември. Wink

# 704
Ох добре, че се включиха мами скоро родили да повдигнат завесата с тази инфекция.
Че страшничко си звучи Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт