Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 2 тема

• 77 797
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 75
И нямям присъствие на таткото.

# 76
  • София
Доколкото знам от нея е частен, въпреки че е в поликлиника.
Няма какво да го задълбаваме толкова, но все си мислех, че като цената е регламентирана не може да се избяга от нея.

# 77
Да ви питам знаете ли нещо за др.Петров ? че може да си сменя лекарката с него  и евентуално да раждам в ТК,ама само едно мнение имам . ooooh!
А за Шейново-не ми говори ....била съм там   Sick не искам да си спомням нито отношение нито нищо !

# 78
  • София
tsveti, на мен не ми допада, но си имам лични впечатления от преди 2 години и не искам да пиша тук.
Писала съм цяла тема по въпроса, без да споменавам доктора.

Но от друга страна моята кума случи на него като ражда (беше без избор) и остана много доволна.

# 79
radost_i_na по стария ценоразпис имаше избор на акушерка и беше 100 лв. сега с новите цени не знам колко ще е но предполагам че пак ще има.
А относно 2те цени за секцио при един и същи лекар най-вероятно едната е за секцио по желание, а другата по мед.причини само с избор на екип.

# 80
Сънчо, на мен го препоръчаха защото имали добри впечатления и то без да са плащали.Не знам ,но мисля моята да я сменя.....имам болки ниско долу и от време на време контракции,звъня и ,а тя си е изключила телефоните!! Twisted Evil Доста безотговорно ,а и с раждането се не се знаело нищо...абе нямам думи.Може да говорим с него ,пък ще решим....

# 81
  • София
radost_i_na по стария ценоразпис имаше избор на акушерка и беше 100 лв. сега с новите цени не знам колко ще е но предполагам че пак ще има.
А относно 2те цени за секцио при един и същи лекар най-вероятно едната е за секцио по желание, а другата по мед.причини само с избор на екип.

Благодарности за инфото - ще погледна в цените като излезат Peace
А ти ползвала ли си тази услуга? Имаш ли впечатления конкретно от някоя акушерка?

# 82
Аз родих през февруари при др.Константин Петров.Една лоша дума не мога да кажа за него.Препоръча ми го приятелка.По време на раждането ми той беше на смяна и постоянно ме наблюдаваше и имаше водеща роля през цялото раждане, не само накрая.Останах в болницата 9 дни и всеки ден, с изключение на уикендите той идваше да види как съм аз и детето.След като родих платих за избор на екип 500лв.
Първото си дете родих в Шейново при дежурните лекари.Отношението на акушерките и докторите оставиха голяма горчилка от раждането, но важното е че сме живи и здрави.Болката, която изживях тогава ме накара да изчакам 6г. за да се реша да имам второ дете и много исках този път да остана с прекрасни спомени и тази моя мечта се сбъдна благодарение на този специален за мен лекар.
Назад в темата има и други момичета, които са доволни от него без да са плащали за избор на лекар.
На всички бъдещи майки Ви пожелавам леко раждане  Hug

# 83
mamuri  мерси за отговора,и аз не съм доволна от шейново.Само 500 лв ли плати?Таткото присъсътвал ли е ,във вип ли си била? Знаеш ли за единичен вип 70 лв ли е ?

# 84
Да, платих само избор на лекар.Таткото не присъства, а след раждането останах в обикновените стаи въпреки, че бях решила да съм във вип.Запознах се с много готини майки и много си помагахме, а и обръщахме на майтап много апсурдни случки най-вече с персонала.Във випа много зависи с кой ще делиш стая и е въпрос на късмет.Една позната след като се премести в двоен вип, каза че съжалява.Долу се е чувствала по-добре.
Единичния вип незнам колко е.

# 85
Единичен вип във Тина Киркова е 75лв.,а във Шейново мисля,че е 60лв.

# 86
 newsm47 ясно,сега ще излезе доста по-солено...май така се очертава  newsm78 Принципно ми се искаше и таткото да присъства,но не знам каква цифра ще обявят Sick

# 87
Има ли вече нещо ново за цените в Тина Киркова,аз не виждам нищо написано на сайта?

# 88
За таткото е 150-200лв.някъде,ама той влачи след себе си вип-зали за раждане и т.н.
което значи още пари.

# 89
няма нищо,страницата със ценоразписа не се отваря.

Общи условия

Активация на акаунт