Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 2 тема

• 78 069
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 630
 Нощиници не дават, родих преди 10 дни, носиш си твоя и още от приемния 203 кабинет си я обличаш и подаваш дрехите с които си дошла на придружаващите те, след това те настаняват. Мой съвет, взимайте по две или повече нощиници. Аз носех две, с едната родих и така я оклепах, а другата облякох после, но и тя се цапа и е дискомфортно, та моичкия ми донесе и още една. Иначе дават да си с пижама, но сутрин преди визитация трябва да се преоблечеш с нощинаца, та да не те чакат да се сабличаш а направо да вдигнеш нагоре. После вече няма проблем да си облечеш каквото на теб ти  е удобно.За модела, далжината и размерите няма никакъв проблем, всеки си взема каквото му е удобно и му харесва.

# 631
Уффф,днес си взех две,толкова съм смешна с тях,4е нямам думи,а уж гледах да са по-свежи4ки ThinkingАма както каза продава4ката като родиш едва ли ще ти е до това как то4но изглеждаш Rolling Eyes

# 632
Има и специални нощници за кърмачки.Много са удобни .С дискретни дупки за гърдите .Аз имам една и съжалявам ,че не си взех още ....

# 633
Има и специални нощници за кърмачки.Много са удобни .С дискретни дупки за гърдите .Аз имам една и съжалявам ,че не си взех още ....
Моята едната е такава.И на мен ми се струва 4е ще е много удобна,даже съжалявам 4е не взех две такива,а другата ми е с коп4ета.

# 634
Моите са с цип,копчета и връзки отпред.Удобни ми бяха.Тези с дупките са в случай,че не се ползва сутиен/а аз не мога без,имам голям бюст и гърдите ми много течаха/.Мисля ,че няма да е удобно да се разкопчава сутиена и после да се кърми през дупките.

# 635
Моите са с цип,копчета и връзки отпред.Удобни ми бяха.Тези с дупките са в случай,че не се ползва сутиен/а аз не мога без,имам голям бюст и гърдите ми много течаха/.Мисля ,че няма да е удобно да се разкопчава сутиена и после да се кърми през дупките.
Зна4и са тъкмо за мен,4е" моите" хи4 ги няма Joy.

# 636
  • София
Егати и мародерите! ooooh!
Не стига, че вдигнаха цените, ами сега и нощници не давали Thinking Crossing Arms ooooh!
Миналия ноември всяка сутрин минаваше една санитарка- мургавелка  и предлагаше безценните парцалки, а сега....хем цените вдигнали, хем и парцалите си прибрали #2gunfire Naughty

# 637
Aз предпочитам да съм с мои си нощници.

# 638
Aз предпочитам да съм с мои си нощници.
Абе така е,ама ако даваха направо в болницата сега нямаше да питам глупости и да обикалям магазините в 4удене с какъв ръкав,дължина и шарки да си взема.А и незнам колко,ако едната се омаже по време на раждането,зна4и ми трябват още две за престоя после newsm78..А ина4е и мен ме е гнус от тези в болниците...

# 639
Здравейте!
Искам и аз като един млад татко да напиша нещо за въпросната "аг болница" или там за каквото се води!
Преди 2 дни (20.09.2009г.) съпругата ми роди там (слава богу сравнително бързо и успешно)!
Бяхме решили да минем по стандартната процедура, без избор на екип и без предварителни резервации на ВИП стаи!
Приемането мина сравнително добре и бяха учтиви! Раждането беше след около 6 часа след приемането! По думи на съпругата ми екипа е бил перфектен, млад и големи професионалисти!! 5 минути след като се роди бебето ми го изнесоха на стъклената врата на отделението, та го видях! Дотук добре.....!
След раждането съпругата ми беше оставена 2 часа в коридора в количка да чака!
След това я бяха качили на 3-тия етаж, където е и до момента в стая с надпис "Пациентки IVF", което разбрах, че било "Ин Витро" отделението (странно защо е там.....!!!!!)
4 жени са в стаята, която е меко казано МИЗЕРИЯЯЯЯЯЯ! (Навремето казармените условия бяха по-добри)! Бебетата ги виждат през 3 часа за кърмене и това е! около 26-28 часа след раждането и казали, че трябва да и бъде инжектирана една или две ампули Анти Д (Анти гама глобулин), които трябва да си намери ОТНЯКЪДЕ!!!!! И това го казват късно след обяд в почивен ден, като и следващия е почивен!
И след близо 150км. обикаляне на София, добре, че има Интернет намерих Въпросната ампула  В Св.Лазар срещу 160 лв. Отделно никакво внимание не обръщат на родилките, прескачат визитации, никой  никаква информация не ти дава!
А храната им е отвратителна и ако сте гнусливи направо от глад ще си умрете! Ако имаме второ дете  ще избера друга болница! НИКОГА ПОВЕЧЕ 1 АГ "СВ.СОФИЯ"!!!!!!!
Успех на всички мами.

# 640
  • София
kingmike, първо честито за бебето, да е живо и здраво и много да ви радва  bouquet

Важното е, че раждането е минало бързо и успешно. Аз след като родих (е, наистина преди 6 години, но пък с протекции) пак ме оставиха 2 часа на количка в коридора до родилна зала. Това е с цел да не заспиш. Така и не разбрах защо, но два часа след раждането трябва да стоиш будна.

Настанили са я в стая с надпис "Пациентки IVF", защото от известно време има много родилки и не остават места. Явно там е било свободно.

4 жени не е зле, има стаи и с по 8 Laughing

И преди караха бебетата през 3 часа, което според мен си е опция. Аз лично бях толкова изтощена след раждането, че имах нужда всяка свободна минута там да поспя. Мисля, че само във ВИП стаите има възможност бебето да е с майката постоянно.

Болничната храна попринцип си е гадна, не само в Света София, лежала съм и в други болници- едно и също меню Crazy Но пък не е забранено да ти носят отвън.

Тези ампули Анти Д незнам за какво са, предполагам, че е нещо свързано с резус фактора  newsm78 Наистина пропуск е, че не са ви казали по-рано. Мое мнение е, че лекарят, който е водил женската консултация също е трябвало да ви предупреди.

С една дума- не се ядосвай Peace Във всички държавни болници условията са идентични (дано никога не ти се налага да посещаваш Инфекциозна болница, че тогава ще разбереш буквално що е то мизерия ooooh! ), важното е, че има добри специалисти и че няколко дни все се изтрайват.

Радвайте се на бебчето и оставете лошите емоции в миналото. Успех!

# 641
Здравейте!
Искам и аз като един млад татко да напиша нещо за въпросната "аг болница" или там за каквото се води!
Преди 2 дни (20.09.2009г.) съпругата ми роди там (слава богу сравнително бързо и успешно)!
Бяхме решили да минем по стандартната процедура, без избор на екип и без предварителни резервации на ВИП стаи!
Приемането мина сравнително добре и бяха учтиви! Раждането беше след около 6 часа след приемането! По думи на съпругата ми екипа е бил перфектен, млад и големи професионалисти!! 5 минути след като се роди бебето ми го изнесоха на стъклената врата на отделението, та го видях! Дотук добре.....!
След раждането съпругата ми беше оставена 2 часа в коридора в количка да чака!
След това я бяха качили на 3-тия етаж, където е и до момента в стая с надпис "Пациентки IVF", което разбрах, че било "Ин Витро" отделението (странно защо е там.....!!!!!)
4 жени са в стаята, която е меко казано МИЗЕРИЯЯЯЯЯЯ! (Навремето казармените условия бяха по-добри)! Бебетата ги виждат през 3 часа за кърмене и това е! около 26-28 часа след раждането и казали, че трябва да и бъде инжектирана една или две ампули Анти Д (Анти гама глобулин), които трябва да си намери ОТНЯКЪДЕ!!!!! И това го казват късно след обяд в почивен ден, като и следващия е почивен!
И след близо 150км. обикаляне на София, добре, че има Интернет намерих Въпросната ампула  В Св.Лазар срещу 160 лв. Отделно никакво внимание не обръщат на родилките, прескачат визитации, никой  никаква информация не ти дава!
А храната им е отвратителна и ако сте гнусливи направо от глад ще си умрете! Ако имаме второ дете  ще избера друга болница! НИКОГА ПОВЕЧЕ 1 АГ "СВ.СОФИЯ"!!!!!!!
Успех на всички мами.
здравей и честито бебче,татенце  bouquetродих в същата болница преди 53 дена.всички родилки лежат 2 часа в коридора за наблюдение,завиват те ако ти е студено,аз лично използвах това време за телефонни разговори и смс-и,след това и мен ме качиха на 3 етаж,просто нямаше места в родилно.там в стаите имаше хладилник,а в родилно нямаше.що се отнася до храната,имаше доста вкусни манджички.ти се равай,че раждането е минало добре и жена ти и бебо са живи и здрави и не обръщай внимание на дребните неудобства Peace пожелавам ви да сте много щастливи и да си гледкате бебо с много любов Hug

# 642
Всички задължително стоят във въпросния коридор 2 часа, аз стоях 3 ,че нямаше свободни стаи и ме завиваха и ми правиха разни неща за по-удобно...... а една приятелка беше стояла и повече хем,че плащаше хай-луксозния пакет. А,че условията са зле сме коментирали 100 пъти. Хубаво е,че се е паднала при добри лекари от които е доволна- ей това е най-важното и че всичко е минало добре. Ти се къхариш все едно че ти си раждалия.
Успех и честито бебе.

# 643
Еми аз лежах 6 часа и половина , изслушах всички коментари и подигравки към постъпващи родилки  , ( точно им хванах смяната на нощната с дневната )  .......... просто нямам думи ..........
На 2-рият етаж ( родилното отделение) бебетата са постоянно при майките . А друг е въпроса дали някоя от дежурните сестри или там акушерки минава за нещо да погледне родилката , хич въобще , нали са я хвърлили там да лежи пък това е ....... Като родих имах високо кръвнои доктора ми написа в картона следене 3 пъти дневно ............ никой не мина да ме пита как съм а пък за мерене ............... изобщо .
Не беше тежка нощ ( раждах  ранна сутрин ) , ама никой от докторите не бързаше за нищо -никой не дойде в предродилна да види как вървят контракции, раЗКРИТИЕ И Т.Н . , ЧАК КАТО СЕ РАЗВИКАХ ЧЕ ИМАМ НАПЪН ( ВЕЧЕ БЕШЕ ВТОРИ ) се разтичаха и родих . Абе просто песен ...........Лежа в  коридора , млада докторка среща колега и казва : Докторе имаш родика нормално и секцио , ама не е спешно . Той : Хайде да ги почваме ( а си пият кафето до главата ми в коридора , докато лежа след раждането ) , а ТЯ : ЕЕЕЕЕЕЕЕ не бързай де  таа е циганка !  Crazy Crazy ooooh! направо се потресох , нека роди в коридора ааааааааааааа .Та има много неща ( главно негативни ) които мога да споделям ама мисля , че най- важното е че излязохме живи и дано здрави от там . За мен е много не правилно заключението че е държавна болница и за това е така . ( В Шейново не е така )

# 644
Аз пък вдигнах температура към 23ч и дежурната сестра ми даде парацетамол.Като не спадна след един час ми би нещо венозно,аналгин или пак парацетамол и се обади в родилно да дойде лекар да ме прегледа.Веднага се качи една докторка и след прегледа ми назначи антибиотик.А на сутринта ме прегледа лекар вътрешни болести,отново гениколог и ме гледаха на ехограф външно и вътрешно Така,че има и доволни от тази болница.Аз му другото реших да раждам там именно четейки отзивите в тази тема.

Общи условия

Активация на акаунт