Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 2 тема

• 78 026
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 795
  • София
diondi, Jeny мерси Hug.  Значи се надявам, че щом ще раждам нормално би трябвало да ми го дадат веднага след раждането както процедират в обикновените стаи. А как стават посещенията във ВИП стаята имам предвид докато някой е при мен на свиждане бебето може ли да стои при нас или го взимат?
Едва ли се е променило от миналата година. Бебето си е с теб от самото начало денем, нощем, като ти идват на свиждане. На мен ми го дадоха веднага щом се качих в стаята. Изчакаха само двайсетина минути да си тегля един душ.

# 796
diondi, Jeny мерси Hug.  Значи се надявам, че щом ще раждам нормално би трябвало да ми го дадат веднага след раждането както процедират в обикновените стаи. А как стават посещенията във ВИП стаята имам предвид докато някой е при мен на свиждане бебето може ли да стои при нас или го взимат?
Едва ли се е променило от миналата година. Бебето си е с теб от самото начало денем, нощем, като ти идват на свиждане. На мен ми го дадоха веднага щом се качих в стаята. Изчакаха само двайсетина минути да си тегля един душ.
Лелеее,то хем хубаво хем плашещо Shocked.Имам предвид 4е както нищо незнам,какво да го правя това бебе?Как да го кърмя,кога да му сменя памперса9 и за бога как #Crazy),дали някой обяснява все пак нещо?Или ще трябва да се доверявам на май4инския си инстинкт(дано въпросния се появи,4е ина4е лошо hahaha).

# 797
Цитат
Лелеее,то хем хубаво хем плашещо Shocked.Имам предвид 4е както нищо незнам,какво да го правя това бебе?Как да го кърмя,кога да му сменя памперса9 и за бога как #Crazy),дали някой обяснява все пак нещо?Или ще трябва да се доверявам на май4инския си инстинкт(дано въпросния се появи,4е ина4е лошо hahaha).
Миличка,майчиния инстинкт е този ,който ще те научи как да се грижиш за бебчето ,а не това какво те учат и какво ти говорят другите.Просто трябва да се отпуснеш и да го слушаш.Трудно е в наше време.С толкова много информация.Желя ти успех и вярвам ,че ще се справиш! Simple Smile

# 798
  • София
Цитат
Миличка,майчиния инстинкт е този ,който ще те научи как да се грижиш за бебчето ,а не това какво те учат и какво ти говорят другите.Просто трябва да се отпуснеш и да го слушаш.Трудно е в наше време.С толкова много информация.Желя ти успех и вярвам ,че ще се справиш! Simple Smile
И все пак можеш да попиташ за всичко. Памперсите ги сменят там, но аз и тоа помолих да ми покажат.  Peace

# 799
dilandii , не се притеснявай. Аз дор ине бях пипала толкова малко бебе. Като ми го дадоха даже незнаех шишето как да хвана. /разбрах,че дупчицата трябва да е отгоре/ Embarassed Simple Smile Веднъж кат ого направиш е лесно и с кърменето е така Hug

# 800
Благодаря  моми4ета.Колкото пове4е наближава,толкова пове4е по4вам да се плаша,ама то е нормално.МНого,ама много ме е страх от раждането като за на4ало,как ще мине вси4ко,а после не ми се и мисли с бебо как ще се гледаме,май по-скоро той ще ме гледа мен отколкото аз него Simple Smile.Дано сте прави и вси4ко си дойде на място с времето! Hug
П.С.Между другото да ви питам за болницата,нали е топли4ко там?Защото и двете нощни4ки са ми с къс ръкав и къси4ки до колената,сега по4вам да си мисля 4е ще ми е студено с тях.Ще взема и връхна дреха,разбира се,ама все пак...Как мислите,да купувам ли с дълъг? newsm78

# 801
  • София
П.С.Между другото да ви питам за болницата,нали е топли4ко там?Защото и двете нощни4ки са ми с къс ръкав и къси4ки до колената,сега по4вам да си мисля 4е ще ми е студено с тях.Ще взема и връхна дреха,разбира се,ама все пак...Как мислите,да купувам ли с дълъг? newsm78
Раждах ноември миналата година и термометъра в стаята показваше 25 градуса. Аз лично умрях от жега.

# 802
Ееее, най-поле и сайтът проработи Laughing Ама там не пише да си носим нощници. Последно искат ли ги или не??? Искат необходимите документи, тоалетни принадлежности и чехли. За нощници не пише?! Освен те да влизат в тоалетните принадлежности Laughing
http://1agb.com/page/single/id/47

# 803
  • София
По-добре си носи нощница, защото те по принцип дават, но може да не ти стане.
По-назад мамите бяха споменали, че са шити за китайки нощниците.
На мен прецениха, че няма да ми стане заради корема и ме питаха дали си нося.
Но на вратата на приемния кабинет пишеше изрично да се носи нощница, та имах.

# 804
Аз си носих нощница,но една майка беше забравила и й дадоха.На вратата на родилното пише да се носи,по мое мнение даже две ще ви трябват,за да може да се преоблечете след раждането.Успех на всички. Peace

# 805
Аз да ви кажа ползвах 4 нощници, но стоях 56 дни. Едната още в реанимацията е хвърлих/беше в сръв/. И другите 3 за следващите дни. Rolling Eyes

# 806
По-добре си носи нощница, защото те по принцип дават, но може да не ти стане.
По-назад мамите бяха споменали, че са шити за китайки нощниците.
На мен прецениха, че няма да ми стане заради корема и ме питаха дали си нося.
Но на вратата на приемния кабинет пишеше изрично да се носи нощница, та имах.

Приготвила съм две за родилна зала и една да ми донесат при първо посещение. Въпреки, че бих се напъхала и в китайския размер, но предпочитам моите си Joy
Вече не помня в коя болница искат и един пакет лигнин - купила съм го  де, ама не зная дали да го слагам в багажа?!Някакви идеи...?!

# 807
Супер, че най-после са си оправили сайта!

# 808
Вече не помня в коя болница искат и един пакет лигнин - купила съм го  де, ама не зная дали да го слагам в багажа?!Някакви идеи...?

Това е от нещата , които може и после да ти донесат . Не са ми искали , но е по удобен за визитациите , сещаш се нали . .........
А тези китайските нощници  са такива еднократни синички , но никак не са удобни и запарват ( не че е много топло де ...)
Успех и леко и бързо раждане , и само красиви мигове с беби .... Peace

# 809
  • София

Вече не помня в коя болница искат и един пакет лигнин - купила съм го  де, ама не зная дали да го слагам в багажа?!Някакви идеи...?!

Аз си носих, но не го използвах. В стаята, в която ме настаниха имаше малко, а след това си ползвах превръзки.

Общи условия

Активация на акаунт