Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 2 тема

• 78 010
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 840
Aз преди 2 години и малко бях с лак на ноктите на краката,телесен цвят,но не прозрачен!Никой нищо не ми каза. Peace
Сега не знам как е.
petia_sport,единствено според мен има разлика в това дали ще те мъчат до последно да родиш нормално или ще те срежат,ако видят,че нещата не вървят! Peace На мен това ми направи впечатление,но не от опит.

# 841
Аз бях с чорапи- по наложителни причини, специялни за да ми стяхат вените, едва ли през тях са ми виждалиноктите, но видяха тату-то и пръстена на крака и ме коментираха Embarassed

# 842
Аз бях с чорапи- по наложителни причини, специялни за да ми стяхат вените, едва ли през тях са ми виждалиноктите, но видяха тату-то и пръстена на крака и ме коментираха Embarassed
Те гледат на ръцете ноктите мисля.

# 843
ааа това не съм го разбрала Embarassed

# 844
  • София
Искам да питам дали има мамчета,които са ходили на
преглед след раждането в ТК и епикризата от изписването ли
отидохте?

# 845
imam pitane ,v 32g.s sum no o6te ne sum re6ila koi da me izrajda,preporu4vat mi aku6er Emiliq Krustanova,ot na4aloto na bremennostta sum pri Ivo Todorov,popitah kum koi da se orientiram,i toi mi kaza kum tazi aku6erka.taa.....nqkoi moje li da mi kaje dali e 4uval za neq ili da mi dade suvet.... Grinning

# 846
моя съвет е да пишеш на кирилица

# 847
мерси за савета

# 848
има хора, които казват,че по принцип е по-хубаво да си направиш уговорка с акушерка- те са много важни при раждането- освен това при тях е по-ефтино. Но в мин. тема някой беше писал за това и така не се чу дали някоя го е правила...за тая акушерка аз незнам, има обаче една БЕлишка- много жени тук, както и аз, ще ти я препоръчаме с 2 ръце. И все пак щом твоя лекар ти е казал-ако му имаш доверие-послучай го.
Успех!!

# 849
имам му доверие,но много не6та не са ми ясни ,какво се изисква от мен...знам 4е е друго като отиде6 и каже6 своите предпо4итания,относно лекар и аку6ер.бих искала някои да ми даде савет какво да правя,и какво да о4аквам от тази болница.благодаря Simple Smile

# 850
имам му доверие,но много не6та не са ми ясни ,какво се изисква от мен...знам 4е е друго като отиде6 и каже6 своите предпо4итания,относно лекар и аку6ер.бих искала някои да ми даде савет какво да правя,и какво да о4аквам от тази болница.благодаря Simple Smile

Ако питаш мен, колкото по- малко очаквания и изисквания имаш, толкова по-добре т.е. няма да останеш разочарована. Simple Smile
Аз лично за себе си реших да родя без избор на екип и на късмет. В някои случаи е по-добре. 

# 851
ал родих без избор на екип и съм доволна и то адски много , но от лекарите които бяха там и ми помогнаха да родя по нормален начин-без цезарово.

# 852
Здравейте момичета,
Термина ми е за 05.12, уж се бях ориентирала за болница, но слушам какво ли не и от кой ли не и започвам да се чудя къде да родя?
Знам че въобще не ми е конкратен въпроса, но съм чувала за много родилки които отиват да раждат без избор на екип и ги връщат или другия вариант да не се грижат за тях. Аман от тая държава дето всичко става с пари, ми нали това им е работата на тези хора, ама като си платиш допълнително и се разтапят. Стига че пак се ядосах.
Ще ви бъда благодарна ако споделите дали сте раждали с избор на екип или не и какво е било отнушението към вас, шевове, недай си боже усложнения и т.н.

Избрах лекар. Не е стоял да ми държи ръката. Беше нощ, младичките акушерки спяха на едни диванчета, останалите бяха в лекарската стая и слушаха тонове дистанционно. При проблем влитаха като Батман в предродилната.

Бяхме по всички легла, на никоя не са й държали ръката. Държат се все едно те няма. Май само аз бях с избор на екип. Но никой не ми се е разтапял- акушерката на вечерта беше "лошото ченге" за всички. Имаше си класика- лесно се мама не става и т. н. Младичките бяха много готини, но все пак беше през нощта, нормално е хората да са малко кисели. И аз бях кисела...

Ако си избереш лекар, не може ей така да каже- стига толкова, правим секцио. Вика втори лекар за мнение. Няма такова нещо да те срежат за по-лесно. На мен ми се размина.

Въпреки избора на екип си ме зашиха с държавния лидокаин, който почти не хваща. Не са ми предлагали и епидурална, но май случих на доктор, дето не е фен, щото една приятелка си получи упойка.

Във ВИП стаята трябваше да тренирам влажен и жален поглед, та да ми покаже някой по-подробно как се кърми. Ако оставиш бебето да пореве, също ще ти обърнат внимание:)

# 853
  • Русе/София
Аз раждах през 2005 г. в Тина Киркова.Имах уговорка с д-р Николова.Изключително любезна,внимателна и обяснява всичко .Родих секцио,и почети нямам белег с много бързо и лестно възтановяване.Много съм доволна и благодаря на доктор Николова за всички грижи и най-вече за манипулациите довели до появата на нашето съкровище.БЛАГОДАРИМ!

# 854

Избрах лекар. Не е стоял да ми държи ръката. Беше нощ, младичките акушерки спяха на едни диванчета, останалите бяха в лекарската стая и слушаха тонове дистанционно. При проблем влитаха като Батман в предродилната.

Бяхме по всички легла, на никоя не са й държали ръката. Държат се все едно те няма. Май само аз бях с избор на екип. Но никой не ми се е разтапял- акушерката на вечерта беше "лошото ченге" за всички. Имаше си класика- лесно се мама не става и т. н. Младичките бяха много готини, но все пак беше през нощта, нормално е хората да са малко кисели. И аз бях кисела...

Ако си избереш лекар, не може ей така да каже- стига толкова, правим секцио. Вика втори лекар за мнение. Няма такова нещо да те срежат за по-лесно. На мен ми се размина.

Въпреки избора на екип си ме зашиха с държавния лидокаин, който почти не хваща. Не са ми предлагали и епидурална, но май случих на доктор, дето не е фен, щото една приятелка си получи упойка.

Във ВИП стаята трябваше да тренирам влажен и жален поглед, та да ми покаже някой по-подробно как се кърми. Ако оставиш бебето да пореве, също ще ти обърнат внимание:)

Не е истина просто... и за това отношение си платила 900 лв + ще си взеамт и парите по каса. Нямам думи да изразя възмущенитото си....
Това ако е услига изобщо....чиста проба узаконен рекет.

Общи условия

Активация на акаунт