Избрах лекар. Не е стоял да ми държи ръката. Беше нощ, младичките акушерки спяха на едни диванчета, останалите бяха в лекарската стая и слушаха тонове дистанционно. При проблем влитаха като Батман в предродилната.
Бяхме по всички легла, на никоя не са й държали ръката. Държат се все едно те няма. Май само аз бях с избор на екип. Но никой не ми се е разтапял- акушерката на вечерта беше "лошото ченге" за всички. Имаше си класика- лесно се мама не става и т. н. Младичките бяха много готини, но все пак беше през нощта, нормално е хората да са малко кисели. И аз бях кисела...
Ако си избереш лекар, не може ей така да каже- стига толкова, правим секцио. Вика втори лекар за мнение. Няма такова нещо да те срежат за по-лесно. На мен ми се размина.
Въпреки избора на екип си ме зашиха с държавния лидокаин, който почти не хваща. Не са ми предлагали и епидурална, но май случих на доктор, дето не е фен, щото една приятелка си получи упойка.
Във ВИП стаята трябваше да тренирам влажен и жален поглед, та да ми покаже някой по-подробно как се кърми. Ако оставиш бебето да пореве, също ще ти обърнат внимание:)
Не е истина просто... и за това отношение си платила 900 лв + ще си взеамт и парите по каса. Нямам думи да изразя възмущенитото си....
Това ако е услига изобщо....чиста проба узаконен рекет.
Като и гледам лентичката е платила 500 лв+ , но не в това е въпроса. Въпросът е в това, че си е платила и не е получила нищо от това за което е платила. Точно това имах предвид, когато казах, че понякога е по добре без избор на екип. Според мен има смисъл да платиш за екип, само и единствено ако познаваш лично лекаря - без значение за коя болница става дума.

всеки си има своя гледна то4ка относно тези нешта,едни са доволни други не..и всеки савет ще ми е от полза
какъвто и да е тои.ще стискам палци да имам късмет...това е наи важното.