Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 2 тема

• 78 007
  • 1 198
  •   2
Отговори
# 870
да,които е минал ве4е,през това знае наи добре кое е по добре за бебето.но предполагам 4е на мен ще ми е притеснено да седя сами4ка.

# 871
Здравейте настоящи и бъдещи майчета  Hug ,
аз също ще раждам в Тина Киркова скоро с планово секцио, но само едно не ми стана ясно. Ако искаме и таткото да присъства на секциото плаща ли се Вип зала, или по принцип операционните са самостоятелни?? Извинявам се за невежествето, ноо ми е за първи път.  Embarassed И още едно въпросче, разбрах, че вече и в обикновените стаи бебетата са при майките, а могат ли бебчетата да се оставят при акушерките по всяко време, например ако има свиждане и искам да изляза от стаята и да се разходя малко? Приятна вечер на всички  Hug

# 872

Искам да питам дали има мамчета,които са ходили на
преглед след раждането в ТК и епикризата от изписването ли
отидохте?

Не съм ходила, но в епикризата пише, че имаш право "при необходимост контролен преглед до 30 дни след изписването".

# 873
Здравейте настоящи и бъдещи майчета  Hug ,
аз също ще раждам в Тина Киркова скоро с планово секцио, но само едно не ми стана ясно. Ако искаме и таткото да присъства на секциото плаща ли се Вип зала, или по принцип операционните са самостоятелни?? Извинявам се за невежествето, ноо ми е за първи път.  Embarassed И още едно въпросче, разбрах, че вече и в обикновените стаи бебетата са при майките, а могат ли бебчетата да се оставят при акушерките по всяко време, например ако има свиждане и искам да изляза от стаята и да се разходя малко? Приятна вечер на всички  Hug

Мисля, че на мамите раждали секцио, бебетата им ги носят само за хранене, не стоят при тях.

# 874
съмнявам се след секцио да ти е до разходки,но не мисля 4е беб4е ще ти е в пове4е,дори и да е по 4есто при теб,от това се нуждае,ще има врвмв за разходки. Grinningпове4ето ми приятелки са раждали секцио и месеци не могат да се вустановят.едва ли дни след операция ще се 4увстваш готова ...даноо.

# 875
да,които е минал ве4е,през това знае наи добре кое е по добре за бебето.но предполагам 4е на мен ще ми е притеснено да седя сами4ка.
И с първото бебе процедирах така,взех си го веднага,няма нишо страшно.
Ако искаме и таткото да присъства на секциото плаща ли се Вип зала, или по принцип операционните са самостоятелни??
 могат ли бебчетата да се оставят при акушерките по всяко време, например ако има свиждане и искам да изляза от стаята и да се разходя малко?
За да присъства таткото трябва ВИП зала,струва 100 лв.Но секциото не знам пускат ли външни хора,май не.
Ако си вземемш бебето,мяй не може да го върнеш пак.Свиждане има само във Виповете,в обикновените стаи ти трябва да излезеш,а бебето го показваш през една стъклена.врата.

# 876
а и секциото не е много за гледане,това си е операция Tired

# 877
някой има ли мнение за раждането вав вода,знае ли нещо пове4е......

# 878
а и секциото не е много за гледане,това си е операция Tired
Никак не е за гледане даже. Аз имах паравна, но всикч осе виждаше в отражението в лампите над мен Sick

# 879
ооооо милата Tiredи аз мисля 4е не е добра идея таткото да гледа,то всъщност няма как да го пуснат на такава операция.....тапо е.нормалното раждане не  е толко брутално.

# 880
  • София

Искам да питам дали има мамчета,които са ходили на
преглед след раждането в ТК и епикризата от изписването ли
отидохте?

Не съм ходила, но в епикризата пише, че имаш право "при необходимост контролен преглед до 30 дни след изписването".

terry78,благодаря за отговора!

# 881
Здравейте,

благодаря за отговорите на всички ви. Обаче май в 900-те лева се включва и престоя във ВИП-а. Вижте какво пише в сайта им http://1agb.com/page/single/id/35 - аз поне така го разбирам. Но и да не се включва аз пак ще си искам да съм във ВИП.
Преди 2 години бебетата ги даваха ако ти настояваш.
Поздрави

# 882
  • София
Здравейте,

Обаче май в 900-те лева се включва и престоя във ВИП-а. Вижте какво пише в сайта им http://1agb.com/page/single/id/35 - аз поне така го разбирам.

В ценоразписа има избор на лекуващ лекар за раждане, а другото е ВИП пакет за гинекологични операции. И двете са 900 лв., но при раждане определено се касае за първото. За раждане няма възможност да си предплатиш ВИП стая или някой да ти я гарантира предварително, защото не може да се направи прогноза за броя на ражданията за определен ден (с изкл. на планирано секцио). При операциите случаят е друг, както предполагам е различно и отделението и затова се говори за пакети, включващи и легло във ВИП стая.

# 883
Амии май се оказа, че съм неподготвена  Embarassed мислех, че бебчетата си стоят постоянно при нас, затова попитах дали мога да го оставя. Иначе съм голям привърженик на ранно слагане на бебето на гърда и също смятам, че трябва да е си е при майката. Мисля да се ориентирам към Вип стая щом е така. А под разходка имах предвид например кафето в болницата, тъй като в обикновените стаи не пускат да се влиза, и предвиждах евентуална среща с таткото  ooooh!  А пък той наистина не се притеснява, че е операция, поне засега има голямо желание да присъства. Жалко, че няма да стане.  Мерси за инфото момичета    bouquet И успех на всички на които им предстои.  Hug

# 884
Лечче,питай за присъствието на бащата,не съм сигурна,че е 100% невъзможно.

Обаче май в 900-те лева се включва и престоя във ВИП-а. Вижте какво пише в сайта им http://1agb.com/page/single/id/35 - аз поне така го разбирам.
900 лв е САМО Избор на екип.

Общи условия

Активация на акаунт