Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 2 тема

• 78 015
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 885
Амии май се оказа, че съм неподготвена  Embarassed мислех, че бебчетата си стоят постоянно при нас, затова попитах дали мога да го оставя. Иначе съм голям привърженик на ранно слагане на бебето на гърда и също смятам, че трябва да е си е при майката. Мисля да се ориентирам към Вип стая щом е така. А под разходка имах предвид например кафето в болницата, тъй като в обикновените стаи не пускат да се влиза, и предвиждах евентуална среща с таткото  ooooh!  А пък той наистина не се притеснява, че е операция, поне засега има голямо желание да присъства. Жалко, че няма да стане.  Мерси за инфото момичета    bouquet И успех на всички на които им предстои.  Hug
ако си във вип-двоен- задължително си на ет.4, а кафенето е там..аз си оставях бебчето при някоя майка и това е неудобното... от др. страна затова не е хубаво в единичен вип, че ако се наложи няма кой да ти гледа бебнцето.

# 886
а някой 4увал ли за нов закон,в който ''задалжават'' брака,ина4е бащата не може да признае детето си,ако нямат брак .

# 887
  • Русе/София
aneliikaa няма такова неща.Никой не може да те задължи да подпишеш.Ние също не сме сключвали брак,но когато се роди синът ни ,баща му отиде при нотариус с личната ми карта ,и го припозна.Става за 5 минути.После ти носи документа и така записваш бебето.

# 888
  • София
а някой 4увал ли за нов закон,в който ''задалжават'' брака,ина4е бащата не може да признае детето си,ако нямат брак .

По принцип от 1 октомври тази година влезе в сила новият Семеен кодекс. Не съм юрист по професия, но от всичко, което прегледах, не видях да има промени в режима на припознаване на детето от страна на бащата, когато родителите нямат сключен брак. Т.е. пак става с изрична декларация, заверена от нотариус - няколко страници по-напред сме обсъждали как става процедурата конкретно в ТК.

# 889
Глупости на търкалета.....

# 890
и аз не вярвам,ама да попитам за всеки слу4ай Peaceблагодаря ви

# 891

Искам да питам дали има мамчета,които са ходили на
преглед след раждането в ТК и епикризата от изписването ли
отидохте?

Да! Носиш си епикризата, на регистратурата казваш, че си за контролен преглед и с талончето отиваш в 103 кабинет!

# 892
  • София

Искам да питам дали има мамчета,които са ходили на
преглед след раждането в ТК и епикризата от изписването ли
отидохте?

Да! Носиш си епикризата, на регистратурата казваш, че си за контролен преглед и с талончето отиваш в 103 кабинет!

Много,много благодаря!

# 893
 И аз се записвам да следа темата Simple Smile

# 894
  • София

Joy Mr. Green Joy
Това вица на деня ли беше? Joy

# 895
Няма такова нещо ние нямаме брак а имаме 3 деца които са с и законно признати от таткото като близначките са родени сега на 2.10.2009г

# 896

ок мишле,просто така ми казаха,и бях длъжна да попитам..  Rolling Eyes
дали е виц или не,...тук има доста по смешни въпроси Laughing

# 897
а момичета в крайна сметка избора на екип включва ли и избор на акушерка и анестезиолог или просто лекар се избира

# 898
   Аз избрах само лекаря,макар че при заплащането това се водеше избор на екип. Rolling Eyes

# 899
  • София

ок мишле,просто така ми казаха,и бях длъжна да попитам..  Rolling Eyes
дали е виц или не,...тук има доста по смешни въпроси Laughing

Не бе, мила, не се засягай. Не е насочено към теб Hug Но не бих се изненадала, ако на някоя "мъдра" кратуна и това й хрумне  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт